418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Akkor még 300 penes HEAT-ot lehetett vele szórni anélkül hogy folyton a spaced armortól kellett rettegni.
  • Szpecnyaz
    Pedig nekem az egyik kedvenc T7 heavym volt anno.
  • Oddball29
    Teljesen kibírható grind pedig, én a stock ágyúval vittem végig, mert a kínai 122-esek elég gyatrák az oroszokéhoz képest.
  • Tono34
    Ez a büntetésed :D
  • foxbat88fx
    nicht
    szülinapkor csesztem el 85.000 free exp-t M40/M43-ra :)
  • Bee
    Ööööö.... Free XP a top csőre?
  • foxbat88fx
    megvettem IS-2-őt hogy majd én nagy kemény vagyok és kihúzom a 110-et
    jah... sotck is-2 vmi kegyetlen szar :D
    9 sec-ig tölt a 100mm-es :D
    asszem adom is el :) bye bye 110 XD
  • Tono34
    Sok-sok tűzoltó készlet. :)
  • Bee
    Esetleg venti helyett szerszámkészlet.
  • Oddball29
    Stabilizátor.
  • Bratyex
    Löwe 3. modul melyik legyen?
    Ami most rajta van, töltésgyorsító és ventilátor!
  • kabel15
    Köszönöm mindenkinek a véleményt. Ki próbálom a T28 at. Bár van egy olyan érzésem hogy fullos legénységgel nem lesz valami élvezhető.
    Azért gondolkodtam el rajta, mert haverom akar húzni egy 10 es tankot és 2 en szoktunk menni. A másik lehetőség még az orosz IS ág lenne, ott az IS3 már fullos mostanában azzal megyek vele. De ahogy olvasgatom az IS páncélból él, az enemy meg GOLD ammo ból. Szóval sok esélyem nem lenne. A másik, hogy a orosz MED et csinálok, KV13 már kész onnan fel tudok menni T34 re talán. Azok mondjuk tetszenek mind külsőre mind adatok szerint, meg 1-2 replay-t is megnéztem.
  • JeffDunham
    Emlékszem rá. A Tinomanx csávó akinek beszóltam 24.000 csatája volt és 299 WN8-a.

Úgy emlékszem ez az a csata volt. REPLAY
  • toocha
    Senhor Heff! :)
  • Bee
    Ha estig nem találsz szakasztársat, akkor írj rám: Black_Sheep_01
    10-12 csatát megyek veled T5-ben. TS-t telepíts, ha még nincs, link: teamspeak
    Ha megvagy, akkor 20:00 körül gyere fel a vteps.hu TS-re, a társalgóba. Mi az in-game nicked?
    Csatlakozna még valaki?
  • Sunsetjoy
    Amikor csináltam az amcsi TD-vonalat, épp a T28-ig mentem, amikor jöttek a tornyosak, átültek azt az ágat húzni.
    Ha a T25 AT-t egy bölényhez hasonlítjuk a nagy kemény fejével, akkor a T25/2 inkább egy szimpla szarvasmarha:) Gyengécske, de mobilisnak mondható, közepes ágyúval.
    A T28 proto meg amilyen lassú, olyan lövésekkel elbír ha forgatod a fejét, plusz ha szerencséd van:).
    Ha nem szeret az ember szenvedni stock tankkal, némi free-t érdemes rá áldozni, szerintem meghálálja - nem volt szenvedős a grindje.
  • Roger6
    Jeff bá
  • Malarki
    lol, találd meg az SG celebet :D

• madmanic
    Navégre..

• a6m2mszero
    tudom uncsi vagyok de tioer V-be jönne velem valaki szakaszozni a havi küldit kéne megcsinálnom és arty győzelem is kéne még tehát Grille-t vinnék.
  • bornofakone
    T25/2 sztem borzalmasan gyenge t7 TD...
    Semmiben se jó, lassan tölt (1 tigris jóval gyorsabban tölt, ami heavy...WUT?!) átlagos camo-ja van sztem, papír, egyedül a lövegpajzsa ami trükkös, azzal jókat lehet szórakozni mondjuk. Relatíve gyors, agilis tank, de nem annyira mint a sima T25, a 90-s gun nem rossz, de nekem nem jött be, 175 pen nem mondom h kevés, de lehetne több is ha már TD.
    AT7 után nekem nagyon gyenge TD-nek bizonyult.

Proto jó tank fullosan, bár nagyon gyengének tartom a tornyát, egyszerűen papír, ha az ember pedig 1 picit is elfordítja szinte minden belövi amivel találkozhat, 220 pentől biztosan lehet átlőni szemből is a lövegpajzs mellett. Eszméletlen lassú, igazán nevelő hatású :D T8-ban azért elég szép meglepetéseket tud okozni, és a hull-ja sztem jobb mint a sima t28-nak, ha másért nem, hát azért mert kicsit lehet forgatni, a torony miatt. A torony másik előnye, h kevésbé van kitéve a medek/light-knak.
  • foxbat88fx
    bakker tényleg a T25 AT a másik ágon van :) sry :D
    lehet tegnap az agyam is megsérült XD
    T25/2-t nagyon nem szerettem :D talán a papír teste miatt... T25 AT ezerszer jobb
  • foxbat88fx
    T25 AT fullosan nagyon király!!!
    T28 proto fullosan még királyabb!!! persze a lassúságát meg kell szokni :)
    de iszonyat erős páncélja van, tud hull downozni, a gunja is nagyon jó szerintem, én szeretem nagyon :)
  • Tono34
    T25/2 nagyon élveztem, T28Proto már fullosan nagyon jó, kellő visszatartó erő lehet sok esetben.
  • madmanic
    T25 jó, proto tetű lassú, de jó. Tovább nem tudom még.
  • foxbat88fx
    haha
  • haflac
    Pár tíz hp-s tankot nem lehet elsőre kilőni,mert hirtelen szénné páncélozottá válik.Fura.
  • kabel15
    Hellcat utáni tankokat mennyire érdemes kihúzni?
    Nem kell se CW-re se semmi másra, csak játszani.
    KV1 KV-1S Hellcat S51 mellé gondoltam még 1 játékszert. Amivel élvezetes a játék.
  • stoppos
    Végre artizhatsz és még meg is magyarázhatod. :)
  • foxbat88fx
    59-16 bocs :D
  • foxbat88fx
    hármat? :D
    nem voltam részeg, jó volt bennem sör, de ez ettől független :)
    aki virsligumis versenybringára ül az előbb utóbb esik egy tisztességeset....
  • JeffDunham
    Új tank? Nekem is ki kellene akkor húznom.
  • madmanic
    Ön dönt! Iszik, vagy vezet! De egyszerre mind a hármat NE tegye...
  • foxbat88fx
    9 évnyi balesetmentes aktív bringázás után tegnap este sikerült egy hatalmasat esnem :D
    szerencsére nem tört el semmim, de a bal könyököm nagyon bedagadt, így egy ideig semmi meló, marad a wot :D
    büntetésből kihúzom az 59-13-at XD
  • Bee
    BatChat-em még nincs, 50B viszont akad a garázsban. Mindkettő eltérő stílust képvisel, míg a Bat kiváló spotter, az 50B tipikusan a második vonalból támogató tank. A wotreplays alapján kb. azonos sebzést lehet mindkettővel leosztani, de a Bat még spotolni is tud. CW-n mindkettő alap, de a Bat több pályára/taktikára használható, bár tapasztalt játékosok szerint nehezebb jól használni.
  • Bee
    Pedig nagy segítség az arany detektor: E100-zal belenézek egy WTE100 csövébe, akkor tudom, hogy beforgatva nem lő át, ha normál lőszert használ, ha pedig arany pofont kapok, akkor más utat kell választanom, mert bárhogyan forgatom, át fog csapni.
  • kisTekila
    big köszi
    (már húzok is) ;)
  • haflac
    Csak egy gondolat az arany témához.Én nem használok semmilyen kiegészítőt, ilyen arany detektoros szarságot meg pláne.Teljesen mindegy ha már kilőtték vagy ha lövik a tankomat,hogy azt mivel teszik.Felőlem lőhetnek akár megy maggal de banánhéjjal is,leszarom.Úgyis ez a szuper random dönti el.
  • Bee
    Persze, sőt, sebzés nélkül is hullottam már el többször is, bár nem ez a jellemző :). Az én problémám az, hogy a linkelt csata tipikusan 0-15-ös eredményre predesztinált, mégis lehozható lett volna, ha akár egy tank is segít nekem (nem engedi, hogy megkerüljenek), és nem a házak között kempel a csapat. Az XVM lehet a probléma: ha az ellenfélnél lilák-kékek vannak, akkor
    a. mindenáron őket akarják kiszedni agyatlanul, ilyenkor persze elhullanak,
    b. bekempelnek valahol, így kivonva a csata nagy részéről az általuk képviselt tűzerőt.
    Nyilván én vagyok a hülye, hogy nem szakaszban farmolok. Lassan élvezhetetlen lesz a játék egyedül tolva.
  • haflac
    Egymással szemben voltak,férfiasan.Én az oroszlánnal úgy döntöttem,hogy jobb ha ebből most kimaradok.Az is7-nek 1 darab lövésre volt csak ideje,a másodikat már nem élte meg.WTE100 nem bukott,csak a csata legvégén.Abban az egy percben mikor tölt azalatt lehet szórni.