A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #307226 T25/2 sztem borzalmasan gyenge t7 TD...
Semmiben se jó, lassan tölt (1 tigris jóval gyorsabban tölt, ami heavy...WUT?!) átlagos camo-ja van sztem, papír, egyedül a lövegpajzsa ami trükkös, azzal jókat lehet szórakozni mondjuk. Relatíve gyors, agilis tank, de nem annyira mint a sima T25, a 90-s gun nem rossz, de nekem nem jött be, 175 pen nem mondom h kevés, de lehetne több is ha már TD.
AT7 után nekem nagyon gyenge TD-nek bizonyult.
Proto jó tank fullosan, bár nagyon gyengének tartom a tornyát, egyszerűen papír, ha az ember pedig 1 picit is elfordítja szinte minden belövi amivel találkozhat, 220 pentől biztosan lehet átlőni szemből is a lövegpajzs mellett. Eszméletlen lassú, igazán nevelő hatású :D T8-ban azért elég szép meglepetéseket tud okozni, és a hull-ja sztem jobb mint a sima t28-nak, ha másért nem, hát azért mert kicsit lehet forgatni, a torony miatt. A torony másik előnye, h kevésbé van kitéve a medek/light-knak.