418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ennyi idióta barom állatot T10-ben bazmeg, E100-at leakartam porolni, erre 8 csatából eddig 1-et nyertem, az előbb is két oldalról 5 tank goldozott szét... -
Frankie69 #307286 Igen. Most a preferences.xml fileban tudod letiltani vagy éppen bekapcsolni. -
Toweliee #307285 Szerintem igen :) -
AlucardHuN #307284 Fasz kivan ezzel a bugos camo systemmel, nem hogy az E 25 de a mellette lévő VK sem akar felspotolódni az már vicc... -
stoppos #307283 Most az a vicces, hogy a tripla buffer és a vsync állítható volt a menüben a grafikánál. A 9.0-ba elfelejtették beletenni? :D -
Toweliee #307282 Ez, nekem nagyon sokat segített. -
pecaboy #307281 Hmmm, a tripla puffer nálam eddig be volt kapcsolva. Na, majd meglesem, mennyit nyerek a kikapcsolással. :) -
TomDantes #307280 Aha, ez, így már újra nem linkelem be. -
stoppos #307279 Ez volt az? -
pecaboy #307278 Emellett érdemes a vitiris minimal sightot felrakni, gyorsabban vált árkádról sniperre, mint a beépített, ráadásul a becélzott páncél vastagságát is kiírja. Az arty nézethez viszont külön mod kell (vagy egyszerűen nem rakod fel belőle az artyra vonatkozó fájlokat), mert zavaróan rossz az a két fekete kör vagy mi. -
pecaboy #307277 Még annyi, hogy az affinitást "újra lehet osztani" (?) a magok között, nekem olyan +30% fps növelést csinál régi core2duóval.
Szóval a játék minden egyes betöltése után:
- alt-ctrl-del
- feladatkezelő
- win8: "részletek" fül (más win verzió esetében ez a lépés nem kell)
- jobb gomb a wot exéjén
- affinitás beállítása
- pipák kiszed
- pipák visszarak
- oké
- feladatkezelő bezárása
- vissza a játékba
-
fps növelés 9.0 -
Én visszatettem a fejlesztett grafikáról a normálra. Alacsony beállítások mellett a régi szebb is. -
Toweliee #307274 Lapozz vissza pár napot, TomDantes belinkelt egy weboldalt, ahol megmutatják, hogy melyik file-ba mit kell átírni, nekem stabil +10 fps-t adott és megszűnt a lag is. -
besti #307273 Nemrég lepődtem meg én is. Black Prince, tier 7-es csata, sikerül hull donw pozíciót felvenni - ideális csata lesz. Az AP-val lövő Tigrisek, T29 szépen pattognak is. Erre egy derp ágyúval felszerelt VK3001P vérvörös játékos olyan szépen leépített 150-200 HP-nként, amíg a nagyobbakkal küzdöttem, hogy köpni-nyelni nem tudtam. Mikor azt a tankot húztam, szembe nem jutott a derp, mint opció... -
Bee #307272 Ebben igazad van, de gyakran előfordul, hogy 2-3 T10-et tesz be oldalanként, 8-10 T8-cal együtt. Akkor pedig - feltéve, ha türelmes vagy, és nem rohansz a halálba - mészárszéket rendezhetsz. -
Na ez az információ nekem új volt, lejjebb is fogom venni, köszi! (+) -
Kosz a tanacsokat kiserletezek. A gondom az, hogy a patch elotti 30 FPS-em leesett 15-re, ezt sikerult mar feltornaszni 20-ra, mindez medium beallitason. (Nem akarom lejjebb venni, ezt szoktam meg) -
Én a nagyon piros ISU-któl is rettegek, a hülye gyerek benyomja az auto aim-ot és ott hajtogat pinát az M103, T-54, LeoPT triómon ahol csak akar. :D -
stoppos #307268
A legjobb, mikor szembejön a nagyonnnpiros és HE-vel kezdi lőni a leoprotót. Jobban rettegek tőlük, mint bármelyik lilától. Visz modult, Jürgent, mindent.
-
suba53 #307267 Szerintem ne állj meg Tier7-nél. A csapat csatákban Tier8 tankokkal érdemes menni, és nem árt, ha van belőlük választék.
A Tier9 az a szint, ahol már nem frusztrál a két tierrel magasabb tankokkal való találkozás "élménye". Odáig érdemes elmenni.
Egy arra érdemes klán, meg úgyis kipróbálja mit tudsz, hogy tudsz együtt működni, mennyire vagy kommunikatív, csapatjátékos. Ott próbálkozz, ahol esetleg már vannak ismerőseid, akik azt is el tudják mesélni, hogy mennyire jó a légkör, mennyire élvezetes velük a csapatjáték, a közösségi élet.
-
yossarianHUN #307266 Csatlakozom. Magas tierekben már leghülyébb vöröskék is olyan átütésekkel/sebzésekkel rohangálnak, hogy előbb-utóbb ha mással nem ház szerencsével leszednek. A kisebb tier még megbocsájtja a hibákat, de a nagyoknál ha kifutsz egy tróger elé, reszeltek. -
Bee #307265 Ha a jövőben ki szeretnéd próbálni a klánháborúkat, akkor érdemes továbbmenni (német vonalon Leo1 és E100), továbbá az orosz, a francia med és heavy, az USA heavy ágakat kihúzni. Egy jobb klán 3-4 T10-es tankot szab meg minimum követelménynek, ráadásul ezekkel 2-300 csatát is kér átlag 2000+ sebzéssel. Ha sokat játszol alacsony tierben, az nem fog használni a felvételnél; sokan ugyanis a KV-1S-t és a Hellcat-et használják statpaddingra.
Az érem másik oldala az, hogy érdemes-e nekiállnod grindelni (akár évekig), vagy csak élvezni akarod a játékot. Ha a top tier nem tetszik, maradj nyugodtan alacsonyabb tierben, hobbi klánokba T10 nélkül is felvesznek. -
A látótávot is elég mediumra állítani, mert már egy ideje az is 1100x1100 métert mutat. Régebben maximumra kellett, de azóta növelték a medium értékét is.
"Draw Distance Setting
Draw distance can be limited in Game Settings->Graphics via the "Draw Distance" parameter that allows you to choose from the following three options:
High: Maximum allowable draw distance (this is defined separately for each map, usually 1600m x 1600m x 1600m)
Medium: 1100m x 1100m x 1100m
Low: 900m x 900m x 900m " -
besti #307263 Nagyon kulturált kis progi az, készít saját maga másolatot azokról, amikhez hozzápiszkál. Peccs előtt szépen vissza is lehet állítani vele. -
besti #307262 Szerintem ez nem egészen így van. Nagyobb tierben (9-10), már egy ember nehezebben tud lehozni egy meccset egyedül, mint tier 5-6 (esetleg 7) környékén. Magasabb tierben már jobbak a játékosok is, az egyéni jó teljesítmény nehezebben hoz eredményt, mint a kezdők/noobok között alacsony tierben. Ha megnézem jó játékosok statját, akik egyedül is játszanak, akkor azért Hellcat/T49 (etc.) tankokkal magasabb a winratjük, mint tier 10-esekkel. Nem azt kell nézni, hogy lehozod-e azt a meccset amikor +2 tierbe kerülsz, hanem ha jó játékos vagy azokat meccseket kell lehozni, ahol te vagy felül. -
pecaboy #307261 Én se nagyon tudom, de mostanság a wn8-at szoktam nézni. Mindenesetre itt van egy rövid leírás:
WN8 -
stoppos #307260 Múlt héten mentem jópár kört alacsony tierben, szerintem meg pont hogy ott lehet eldönteni csatákat. A legtöbben még 50%-os legénységgel szaladgálnak, miközben azt sem tudják merre áll a tankjuk. A legalapabb trükkök bejönnek. Kimégy, megmutatod magad és becsalod őket egyesével a sajátjaid lőtávjába, akik ugye nem mozdulnak.
Fogsz egy jól páncélozott cuccost, áttolod vele félútig, majd visszafordulsz és levadászod az elbukott másik oldalon áttörőket.
Vagy vezeted a lemmingvonatot, ha épp arra kerül sor... -
yossarianHUN #307259 Fene tudja követni ezt a sok értéket már. Igazából azt se tudom már mi a különbség a 6 és a 7 között. -
stoppos #307258 Wot tweaker esetleg. Csak csinálj előtte biztonsági másolatot a res könyvtárról. -
pecaboy #307257 No és a WN8? -
Sir Charles #307256 Talán annyit ehhez még, hogy az "alacsony tierben" nem annyira lehet egy tankkal eldönteni egy meccset, mert nem annyira ütöképesek a járgányok.
Értsd ez a alatt azt, hogy egy Amx 50 100-al vagy egy Borsiggal például tier 9-10-es meccseket is simán le lehet hozni, és nagyobb WN6-7-8 értékeket tudsz hozni, míg egy VK3601-el hiába puffogtatsz tier 8 csatában csak egy könnyű frag vagy bárkinek.
Persze ez sem igaz mindig, de nagy átlagban azért megállja a helyét. -
yossarianHUN #307255 Nem befolyásolja hátrányosan, az eff kalkulálásakor figyelembe van véve az átlag tier is. De egyébként inkább a WN6-7-et nézd, szerintem a legtöbb klán már inkább arra ad mint az effire, utóbbiban túl nagy szerepe van a foglalásnak/bázisvédelemnek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csao!
Tudnatok mondani par FPS novelo modszert (a grafikai szint beallitason kivul)? A jatekot alapban, mod nelkul hasznalom. Mit lehetne meg allitani vagy lefuttatni? A preference fileok torlese mar nyomot +5-ot az FPS-en, de meg kene rajta javitani. -
Akkor még nem fogta a spaced armour a HEAT-et? -
realcsabi #307250 Valaki megválaszolná hogy mennyire befolyásolja az efficiencymet az hogy max. 7 terrel szoktam játszani? 3700 csatán vagyok túl, a kezdeti bénázások után mostmár talán nem vagyok annyira veréb. :) Az egyetlen problémám az hogy tier 7 fölötti tankokkal nem igazán szeretnék játszani a közeljövőben. Amúgyis egyszerre húzom az összes német ágat. Szóval igy azért időigényes a Maus & E100. :)
Na de csak azért él a fenti kérdés, mert ha esetleg egyszer szeretnék valami klánt találni magamnak, akkor ugye kell hozzá a jó referencia. És az még ennyi ésszel is világos hogy tier 7-es egységekkel csak elvétve kell 3-4000 damage fölé menni. Szóval meg tudnátok mondani, mennyire érint hátrányosan, ha csak 1 db tier 8-as tankom van és nem is tervezek mostanában többet? -
Várd csak meg a 110-et, mire becélzol valamit addigra be is tölt :D -
foxbat88fx #307248 én is úgy terveztem.... de maga a tank is lassú az IS-hez képest
+ ez a töltésidő OMG :D -
A 110-es grindje még sikítósabb szerintem - lassan tölt (ez mondjuk általános) de lassan is szűkül :)