A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #307250 Valaki megválaszolná hogy mennyire befolyásolja az efficiencymet az hogy max. 7 terrel szoktam játszani? 3700 csatán vagyok túl, a kezdeti bénázások után mostmár talán nem vagyok annyira veréb. :) Az egyetlen problémám az hogy tier 7 fölötti tankokkal nem igazán szeretnék játszani a közeljövőben. Amúgyis egyszerre húzom az összes német ágat. Szóval igy azért időigényes a Maus & E100. :)
Na de csak azért él a fenti kérdés, mert ha esetleg egyszer szeretnék valami klánt találni magamnak, akkor ugye kell hozzá a jó referencia. És az még ennyi ésszel is világos hogy tier 7-es egységekkel csak elvétve kell 3-4000 damage fölé menni. Szóval meg tudnátok mondani, mennyire érint hátrányosan, ha csak 1 db tier 8-as tankom van és nem is tervezek mostanában többet?