418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Előtted előlük a DMGet, és bánatukban blowupoltak, szabad ilyet?
  • GabeE3e
    Napi jó csapat

• Oddball29
    Még egy 110 ace, ezúttal tier10-ben, másodpercre kiszámolva.
  • ximix #307324
    Haditechnikai Topic
  • GabeE3e
    Hoztam nektek egy wotos videót, kötelező darab

• Master91
    Szerintem 1 kezemen SE tudnám meg számolni hányszor kaptam ammot -.-

9.0 után megint van 1-2 érdekes dolog pár tankkal, én ezt vallom
  • técsé2
    Ja, olvasd el a WoT.com-on mit írnak a pantherről.Kb minden lövés ammo rack vagy motortűz, ezért csak és kizárólag sniperkedésre ajánlják.
  • AlucardHuN
    Same: Is3 vs E75 múltkor, kilövi az ammo-t, megjavítom azonban a következő lövés megint kisárgítja. Ma m7 vs t34, ugye ez a szar a rofból él, és mit lő ki? Az ammot. Megjavítom, megint lő, ammo.... mondom ez mi...
  • Master91
    ok mára elég is volt

panther vs vk 3002m (én voltam pantherral, vk piros effis zokni.)

puffogunk egymásra, 100 méterről kb. trackel. mondom semmi gond, nem cseszem el a javítóm erre. következő lövés ammo sárga. ok, gyorsan meg javítom, elküldöm a picsába. következő lövése ammo megint.

wat ? wat ?wat?
  • tiszabalazs
    Üdv! előre is bocsánat az off-ért!
    Már elég régóta folyamatos olvasója vagyok a fórumnak és látom, hogy elég sok ember otthon van a hadiiparban (a régi és új fejlesztésekkel egyaránt)

A kérésem a következő lenne: amennyiben nem túl megterhelő számotokra, küldenétek nekem egy-két forrást, hogy honnan tudnék valamiféle információt gyűjteni a hadsereg által használt szenzorokról (milyen szenzorokat használnak, miért, milyen igéretes fejlesztések, ötletek vannak)?

Egy előadás készítése céljából szeretném a segítségeteket kérni. Tudom, hogy titkos információt úgyse fogok kapni, de lásd keresőbe beírod h m1a1 és az első találat leírja, hogy milyen szenzorokat használnak a célzáshoz :)

Előre is köszönöm és mégegyszer bocsánat az offért!!!
  • AlucardHuN
    Azt mondják legalább a top lövege jó:D Tornyos Td.
  • Master91
    Hamarosan meg lesz, és alig várom :P
  • Master91
    WG valamit elbaszott mikor titokba kaptad a páncél nerfet
  • AlucardHuN
    Őszinte részvétem annak aki a conqueror-t tolja, még egy ilyen gagyi tornyú high tier tankot (autoloadereken kívül még nem láttam) Jp II-vel majdnem ott hajtasz pinát rajta ahol akarsz de mivel törmelék mögött volt a hull így kb immortal voltamxD
  • Oddball29
    Valaki tapasztal még ilyet? Nálam kb. minden 10-15. game crashel egy-egy lepattanó (rólam) után.
  • realcsabi
    Előbb-utóbb mindenképp meglesz tier 10-ig az összes német ág, csak ha nem befolyásolja a statomat rossz irányba az hogy még elidőzgetek tier 7-tel -márpedig lentebb úgy olvastam hogy ilyesmitől nem kell tartanom-, akkor nem erőltetném a dolgot.

Eleve azért merült fel bennem a kérdés, mert amikor kezdtem a játékot, nem tudtam hogy azzal járok-e jobban ha egymás után húzom az ágakat (ezesetben már rég lehetne tier 10es tankom) vagy pedig egyszerre több ágat, akár az összeset. Én az utóbbit választottam, igy számomra élvezetesebb, de tény hogy igy sokáig lemaradok pl. a csapat csatáról, illetve a legtöbb medál is csak később válik elérhetővé. De ez nem igazán zavar, az már inkább zavart volna ha ezen döntésem miatt cseszem szét a statomat.
    (Ami egyébként elég sajnálatos hogy mindenki úgy nézi a saját illetve más statját mintha az élete múlna rajta. De megtanultam hogy a wot világában csak akkor lesz ember valaki ha már legalább citrom, de inkább zöld, szóval emiatt olykor már átcsap a játék az élvezetből a megfelelni akarásba. Persze egy idő után már nem olyan vészes ez a dolog sem, mert nyilván kis ésszel már konstans jó meccseket le lehet hozni, csak azért néha elég zavaró, pláne az újoncoknak amikor mindig megy a pofázás. Ha annyi ezresem lenne ahányszor olvastam a tomato, noob, idiot szavakat... pfejj. Nade magamon is látom hogy sokkal jobb lenne ha hagynám a csába az xvm-et, dehát ezzel ugye megint én kerülök hátrányba... 22-es csapdája. )
    Na mindegy, a lényeg hogy akkor nem kell kapkodnom, kiélvezem a kis tigrisemet ameddig birja szusszal. A többieknek is köszönöm a válaszokat. Estét'
  • ximix #307311
    Akkor helyesbítek általában a random csapatból valaki mindig megy oda, így általában én már más pozíciót keresek felesleges gyertyát tartani neki ,oda bőven elég egy tank.
    A 3 az egy kicsit sok és máshol lehet jobban hiányzik.
  • Toweliee
    Engem is érdekelne a válaszod. Stoppos informatikus, neki nem hiszek el semmit ami számítástechnikával kapcsolatos.
  • atee73
    ugye te ezt!!!! nem kerdezted komolyan.... a lag meg az fps teljesen mas teszta
  • tamas323
    Ugye ezt most nem komolyan kérdezed?
  • lexlutor
    komolyan mar ott tartok, h inkabb siemkazzon a fel csapat, csak magyaraokkal ne kelljen jatszani...
  • Simulacrum
    Én kipróbáltam, kipróbáltam a csapat csatát, a tank századot, de én akkor is azt mondom egyértelműen a random 15-15-ös normál csaták a legjobbak, pontosabban én azokat élvezem igazán. A csapatosak unalmasak, mindig ugyanazok a gépek, ugyanazok a taktikák. A történelmi is csapatban lenne gondolom élvezhető, de még szakaszban se lehet menni benne ha jól tudom.
  • bornofakone
    Én is oda szoktam állni, bőven összehozom a normális dmg-t.
    10 csatából 8x bejön az a hely:)
    Lehet akkor most már én is szégyellhetem magam :D
    (jobban bejön mint TD-vel corner fight-olni bal szélen v hősködni jobb szélről, de ez megint ízlések és pofonok...)
  • lexlutor
    tenyleg ennyire fos a historycal?

http://ftr.wot-news.com/2014/04/28/meanwhile-in-historical-battles/#more-11226
  • stoppos
    Mi köze az fps-nek a szerverek számához?
  • tamas323
    Ezek az fps növelő csodatippek csak arra jók, hogy a felesleges idődet elveszísd és ad még egy kis placebo-t is:D Most nem a játékosoknak kéne ezen gondolkodni;) egy eu3 szerver már megoldaná a problémát. Biztos nincs rá pénz sokba kerülnek a HD modellek.
  • Kubukli
    A hétvége és a mai akciós nap összefoglalója lentebb a képen.
    Jacek ezt bírta tenni 23k csata és klántagság mellett T10 tankkal.
    Nem lag volt, előtte folyamatosan lőtte az 5 percig egy helyben álló AT 15-öt. (Talán 5-ből egyszer eltalálta....)

• ximix #307300
    -Celeb ? Milyen celeb ?
    -Ja a izé a, tudod a mi a manó már na, mindjárt mondom itt van a nyelvem hegyén , kinek a már tudod a R3nton pasija na az a Less Dunyhám :)

A videóhoz meg annyi hát szégyellhetik magukat TD-vel felkempingelni oda hát én kb T5-T6-ban már leszoktam onnan.

Ugyanis a csapatnak általában hiányzik a damage/min ha csak ott kempelek inkább elmegyek jobb vagy a bal szélre a heavy-med-ket támogatni.
    Egyszerű a tétel 4 tank hp-ja kb 8000hp és a te csúzlid tud 2000d/m-et átlagban tehát 4perc folyamatos lövöldözéssel tudod csak elrakni őket láb alól a meccs meg 15 perces tehát minél tovább ácsorog és vár az ember na majd itt jönnek mindjárt befordul addig ketyeg az óra fogy a csapt és a végjátékban a meccs végén már képtelenség kiosztani a rád nyomuló tankokra akkora sebzést itt nincs AOE über charge ami 100méteres körben mindenkire 8000-t sebez.
    A legegyszerűbb taktika általában bokorba be hanem jön semmi 1-2 percen belül akkor go suportolni a med-heavy-knek hidd el örülni fognak és te sem maradsz a játék végére 5 fullos enemivel egyedül.
  • Sunsetjoy
    "Awesomium makes it easy to use HTML UI in your C++ or .NET app" <- az http://www.awesomium.com/ oldalról.
  • Sunsetjoy
    Én úgy olvastam, és a fájlok is mintha azt tükröznék, hogy az awesomium az csak a játékbeli "böngésző" plugin, amivel a történelmi csatákról lehet információkat olvasni.
    Próbáljátok meg átnevezés után elindítani a játékot, és rákattintani a történelmi csata információs gombjára, betölti-e.
  • Myke28
    Nektek se megy a szerver?
  • pecaboy
    Affinitást próbáltad?
  • stoppos
    És ebben abszolúte igazad is van.
  • j0nNyKa
    teljesen kívülállóként utagok bele, de ha egy mappa áthelyezése megoldás valamire, akkor valszeg bőven elég csak átnevezni is (végére berakni egy alsóvonalat, ilyesmit ["awesomium" => "awesomium_"])
  • stoppos
    Ne töröld, csak helyezd át valahova. Mondjuk azt nem tudom hogy segíthet, mikor az a havak enginehez kell, de egy próbát megér, ha már valakinek bejött.
  • Mydgard
    A Triple Buffer letiltasa nyomott meg 3-4 FPS-t. Kiprobaltam ezt a CFosSpeed progit, de ez fizetos igy csak probaverziot, nem erzekeltem hogy javitott volna. A meghajto tartalomindexeles letiltasa se javitott szerintem. Ami meg kimaradt a
    es mappa awesomium könyvtár torlese, ezt nem eroltetem ha nem muszaj.

Az az igazsag, hogy mar nagyon fel kell forgatni a rendszert, hogy megkozelitsd a regi FPS-t, azert ez eleg meredek.
  • a6m2mszero
    köszönet, de most így estére összejött egy szakasz és meg van a T2 Light:)
  • Bartlebi
    Ma piromán hangulatban van a wot. Ahányszor belém lőttek annyiszor gyújtottak fel. Imádom az e50-et meg a jagdtigert.
  • Toweliee
    :)))

Nem állnak a helyzet magaslatán, az utolsó jópár patch mindig tartlmazott valami hülyeséget.
  • stoppos
    Hahaha. Mekkora láma hiba mán.
    Kicsit azt juttatja eszembe, mint amikor a csoportos ajándék pólót negyvenhatan lemeózták előtte és csak miután ki lett osztva derült ki, hogy kimaradt a szeptember szóból a B betű.