banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Előbb-utóbb mindenképp meglesz tier 10-ig az összes német ág, csak ha nem befolyásolja a statomat rossz irányba az hogy még elidőzgetek tier 7-tel -márpedig lentebb úgy olvastam hogy ilyesmitől nem kell tartanom-, akkor nem erőltetném a dolgot.

Eleve azért merült fel bennem a kérdés, mert amikor kezdtem a játékot, nem tudtam hogy azzal járok-e jobban ha egymás után húzom az ágakat (ezesetben már rég lehetne tier 10es tankom) vagy pedig egyszerre több ágat, akár az összeset. Én az utóbbit választottam, igy számomra élvezetesebb, de tény hogy igy sokáig lemaradok pl. a csapat csatáról, illetve a legtöbb medál is csak később válik elérhetővé. De ez nem igazán zavar, az már inkább zavart volna ha ezen döntésem miatt cseszem szét a statomat.
    (Ami egyébként elég sajnálatos hogy mindenki úgy nézi a saját illetve más statját mintha az élete múlna rajta. De megtanultam hogy a wot világában csak akkor lesz ember valaki ha már legalább citrom, de inkább zöld, szóval emiatt olykor már átcsap a játék az élvezetből a megfelelni akarásba. Persze egy idő után már nem olyan vészes ez a dolog sem, mert nyilván kis ésszel már konstans jó meccseket le lehet hozni, csak azért néha elég zavaró, pláne az újoncoknak amikor mindig megy a pofázás. Ha annyi ezresem lenne ahányszor olvastam a tomato, noob, idiot szavakat... pfejj. Nade magamon is látom hogy sokkal jobb lenne ha hagynám a csába az xvm-et, dehát ezzel ugye megint én kerülök hátrányba... 22-es csapdája. )
    Na mindegy, a lényeg hogy akkor nem kell kapkodnom, kiélvezem a kis tigrisemet ameddig birja szusszal. A többieknek is köszönöm a válaszokat. Estét'