418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Attól tartok nézegetném pár hónapig azt a replaymennyiséget, aminek ebben az esetben értékelhető súlya lenne
  • stoppos
    Nem ilyenkor kék replayt kérni?
  • Oddball29
    Ahol kijött rám kétszer az Objekt, ott neki felfelé lejt a terep. Nekem is volt, számítottam rá, hogy nem tudja annyira lenyomni a csövet, hogy testre lőhessen. Csak egyszerre kellett hátra és oldalra mozognom az aimtime-ján belül, és reménykednem a tornyos autobounce-ban. Be is jött.
  • yossarianHUN
    Rendben, akkor a számok hazudnak, de a személyes benyomások betonkemény érvnek minősülnek. Sarcasm off.
  • tamas323
    de ez baromság...gondolom arra nem figyeltél, hogy nem forog a tornya és össze vissza mozogsz egy bokorba. Én rengeteget játszok scout tankokkal és ezt a tankok a legnehezebb kiszúrni a td'k közül...passzív scoutba szinte lehetetetlen, ha csak meg nem indul valamerre.
  • tamas323
    Akkor szarúl játszol!:DSu-122-54 nek a legjobb a camoja az összes TD közül.
  • Bartlebi
    Jól néznek ki a számok csak gyakorlatban pedig teljesen más. Mint már mondtam pár td-vel mentem és ezt olyan helyekről és távolságokról szúrják ki ahonnan másikat nem.
  • yossarianHUN
    A számok pedig mást mondanak.
  • stoppos
    Annyira nem lehet szar.
  • Bartlebi
    A Su-122-54-nek rettenetesen szar kamója van. Játszottam már pár td-vel de ez hulladék.
  • yossarianHUN
    Kamót illetőleg: akkor valami rejtett scout kellett hogy spottoljon, mert a kamója bizony igen jó, a legjobb a T9 TD-k közül.
  • patchaou
    Amióta berakták azt a mapot azóta rendszerint ez van. Minél több barom megy az edőbe (főleg top heavyk) annál nagyobb az esély a bukásra.
  • popey8
    Ez. A 3 amúgy is kevés lenne:D
  • popey8
    Inkább azt mondom, h mi benne a jó. Mozgékony és ennyi. Camoja TD-hez képest nem vmi jó (tegnap 400 méterről spotoltak, camo skillel), a lövegének semmi visszatartó ereje és ami a legrosszabb benne, h a gun depression egyenlő a nullával. A 2 SU után azt hittem ez más lesz, mert elöl van a lövege, de tévedtem. Kínai tank feeleing: rámész egy aprócska huplira és máris a felhőket lövöldözöd. Tanknál ez talán nem akkora probléma a torony miatt, de ennél a TD-nél egyenlő a halállal. Közelharcra kicsit is dombos terepen totál alkalmatlan, nem lehet vele normálisan célozni. Elég csak hintáztatni a tankot előre-hátra (a lövegpajzs néha benyeli az ellen lövését), az irányváltástól már nem lehet célra tartani vele. Csak ennyi a gond. Sniperkedni úgy ahogy lehet vele, de a löveg sokszor pontatlan és messzire a keményebb célpontokra a sima AP átütése elég kevés, szal ebben sem vmi jó.
  • Solten
    Ket meccset mentem, kinyirtam 3 homokost (SPG-t), erre vege a kocsoggyilkolaszo eventnek. Ez az en formam...
  • Bartlebi
    7 lövésből - 5 átütő +vesztes kör = -12000 Hogy a bánatos szarban lehet ezzel kijönni pozitívban. Ha nyerek ha veszíttek az mínuszos.
  • Bartlebi
    Tiszta kínszenvedés ez a vonal.
  • Simulacrum
    Murovankán mióta divat délről normál csatában, hogy a lemmingtrain az erdő felé megy? Egybázisos csatánál még megértem, bár abból is halál szokott lenni, de kétbázisosban miért oda mennek? Az ellen pillanatok alatt az erdőben van és mire odaérnek a kisbombhoz már meghal a csapatom fele. Hihetetlen. Szerintem simán a 2-es vonalat megnyomva lehet nyerni.
  • popey8
    Most már én is:) Az elején még tetszett, de ahogy megismertem, nagyot csalódtam benne:)
  • GabeE3e
    Mi a baj vele?

Én ma kezdtem el az ágat,mert az Obi263 brutális.
    Su100-nál tartok, egyetlen baj vele,hogy sosem játszik t6ban:)
  • Bartlebi
    AAAAAnnyira utálom a SU-122-54-et!!!!
  • Lichtmaschin
    Sziasztok, tud valaki olyasmi tankszázadot (csapatot), ahol nem túl nagyok az elvárások (értem ez alatt, hogy hobbi és semmi kötelezettség), de azért egy 50%-os csapattagok vannak benne. Alkalmanként jó lenne csapatban menni, mert talán az nekem is növelné az esélyeimet a fejlődéshez. Kerestem már több magyar wot oldalon is, de mindig elment a kedvem mikor az elvárásokat olvastam.
    Nincs nagy igényem, jelenleg inkább az 5. szintű nehéz tankokkal vagyok el, próbálgatom melyik mire képes és egy kakukktojás AT 2-m amivel talán a legjobb csatákat sikerült lenyomnom.
    Szóval ha valakinek van valami hobbi csapata vagy tud ajánlani szívesen venném. A játékban kb 12-15 felkérést utasítottam már el, mert inkább magyarokhoz csatlakoznék. A játékban is ez a nevem.
    köszi
  • ximix #307385
    Könnyített KT alvázon egy Auf.Panter torony ?:)
  • yossarianHUN
    Na látom nem lesz RU251 a WoT-ban. Vajon mivel töltik ki így a leendő 8-as német light helyét?
  • Simulacrum
    Én tipikusan az őrült típusú játékos vagyok, de egy ilyen szituációt, mint te ott a kanyarban sose élnék túl így. Szerintem ahogy kimentél az Object elé nem egyszer az még az én kamikáze taktikámat is túlszárnyalja és mégis túlélted. Szóval ha általában így játszol és 50% körüli a túlélésed akkor tuti van valami plusz védőangyalod. :)
  • Kantalusz
    Azt a mindenit milyen bandát rakott össze az mm...
    Az meg külön felcsesz hogy fragvadász artykkal volt tele a game 2100 dam-ra 7 kill összesítve a "legokosabbaktól" elég elszomorító 300 dam/kill miezmár?!
  • Oddball29
    De figyelembe véve az átlag 50% körüli túlélési arányomat inkább a kiszámított kockázat teóriája mellett maradnék.
  • tamas323
    Szerintem ezen a meccsen egy tankászod veszett...szép eredmény IS8-al.
    Sok cseh balf*sz....
  • GabeE3e
    no comment.
  • GabeE3e
    Csak a Lakeville landingról tudok nyilatkozni,mert azon voltam, ott pedig rengeteg hibás döntés volt,ami végül az eredményhez vezetett, viszont szerintem sikerült megbeszélnünk mindent a csata után,és ma minden adott lesz a jó eredményhez.
    Az ellenfél teljesítményéről nem tudok sokat mondani,mocsarat áttolták és befoglaltak.

• Simulacrum
    Érdekes, hogy ezt még senki nem fordította le magyarra korrekten, pedig biztos sokakat érdekelne:
    WN8 = 980*rDAMAGEc + 210*rDAMAGEc*rFRAGc + 155*rFRAGc*rSPOTc + 75*rDEFc*rFRAGc + 145*MIN(1.8,rWINc)

Ha minden c-vel végződő változó 1-es, azaz hozod az adott tankkal az elvárt sebzést, fraget, spotot, védést, győzelmi arányt, akkor 1565 WN8 jön ki, ami a jó játékos tartományában van. A változók előtt levő szorzó konstansokból jól látszik, hogy a legfontosabb a sebzés, utána a frag, a spot és a győzelmi arány.

Tök érdekes pl. ez a része a képletnek:
    rFRAGc = max(0, min(rDAMAGEc + 0.2, (rFRAG - 0.12) / (1 - 0.12)))
    Nem tudom, hogy van-e mínusz vagy ha valami mínusz akkor az 0, de ha nem, akkor ha pl. valaki egyet sem öl, akkor ez alapján a képlet alapján az rFRAGc értéke 0 lesz, ami 3 komoly részt is nulláz a végső WN8 számításából. Tehát ha jól okoskodom, akkor nagyon komoly különbség van egy 10k-t sebző 0 killel zárt kör WN8 értéke és egy 10k-t sebző legalább 1 killt elérő csata WN8 értéke között.
  • Oddball29
    Hát én már csak ilyen vagyok, agyatlanul megyek előre amíg valami nagyobb kupán nem vág.
  • Simulacrum
    Most már tudom mitől lesz lila valaki, kap egy plusz pajzsot. Vicc mennyire nem vigyáztál a tankra és mégis pattogott mindenki.
    Volt már korábban szó róla, hogy melyik tankban ülnek átlagban a leggyengébb játékosok. Volt itt E100, IS-3 mondva, de én azt tapasztalom, hogy a leggyengébb játékosok brit tankokkal játszanak, ebben a replayben is van egy ilyen player.
  • Oddball29
    Amikor a kemper faszláma E-100-unk 300 csata után még mindig a Mausgunt használja HE-vel, nem mer kijönni két hasonszőrű társával a sarok mögül két egylövéses célpontra, aztán még le is nooboz ráadásul, az priceless.

És ne térjen ki valaki az emberiségbe vetett hitéből.
  • popey8
    Én őszintén szólva nem néztem sosem a képletét, csak a tapasztalatom alapján írtam ezt. Ha nincs benne, hát nincs benne. A mondandóm lényege azt hiszem érthető volt.
  • pecaboy
    Az az 500 spot hol szerepel a WN8 képletben?
    Kill és sebzés igen, de a spot dmg-et nem látom.
  • popey8
    A WN8 a sebzést díjazza leginkább. Ha sokat sebzel, magas WN8-at kapsz. Type 59-el sebzel 2k-t (elvárt dmg) + egy kis spot (kb. 500) vagy 1-2 kill és máris 3000 körüli WN8-at ad az adott csatára.
  • Toweliee
    Köszi, ki akarom húzni a T57 Heavyt, mire végigmegyek azon az ágon lesz egy jó light legénységem, a kínai ágra meg már van. Ezért dilemmázok.
  • darkwraith
    nekem van wz-132-m, merem ajánlani. nagyon jó ágyúja van, és mozgékony is. A tornya néha 1-2 lövést felfog, a teste semmit, de hát light. Én aktív és passzív spotter szerepben is használom, de aktívként jobban bejött. Kicsit nagy a teste, de mozgékony. Az előtte levő is jó, az 59-16-ot nem szerettem.
  • Toweliee
    :)))