A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #307386 Sziasztok, tud valaki olyasmi tankszázadot (csapatot), ahol nem túl nagyok az elvárások (értem ez alatt, hogy hobbi és semmi kötelezettség), de azért egy 50%-os csapattagok vannak benne. Alkalmanként jó lenne csapatban menni, mert talán az nekem is növelné az esélyeimet a fejlődéshez. Kerestem már több magyar wot oldalon is, de mindig elment a kedvem mikor az elvárásokat olvastam.
Nincs nagy igényem, jelenleg inkább az 5. szintű nehéz tankokkal vagyok el, próbálgatom melyik mire képes és egy kakukktojás AT 2-m amivel talán a legjobb csatákat sikerült lenyomnom.
Szóval ha valakinek van valami hobbi csapata vagy tud ajánlani szívesen venném. A játékban kb 12-15 felkérést utasítottam már el, mert inkább magyarokhoz csatlakoznék. A játékban is ez a nevem.
köszi