418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #307731 Legenda. Szemből egy átlagos tízes hevin, ha nem paradicsom vezeti, van kb. 30 százaléknyi sebezhető felület még medes gold lőszerrel szemben is. Ez mednél több mint 60. Ha a közepes nem áll meg gondosan célozni, sütheti a dpm-jét.
Profán, de kb. ez a képlet. Hevi üti a medet, med üti a TD-t, TD üti a hevit, arti meg gyötör mindenkit. -
tamas323 #307730 Srácok kérdés, Kinek van T110E5-e mert kihúztam, de nem igazán látom értelmét, hogy meg is vegyem ...minden cucc ugyan az rajta mint az m103 on. Annyi, hogy mindent egy nagyon picivel gyorsabban csinál meg picit jobb a tornya. Gyakorlatban ez mennyire mutatkozik meg?
Viszont a Wz120 is kivan húzva tehát ti mire költenétek inkább?
-
foxbat88fx #307729 2 napja ezzel szenvedek....
főleg csata elején van, amikor spotolódnak az enemy tankjai vagy ha körülnézek -
szakasz #307728 a t-54 addig szivás amig stock, utánna a legkirályabb 9-es médium.
durva toronypáncél, jó mozgékonyság, "orosz" camo. -
Hajjaj, de még hogy... és az fps jelző nem mutatja, a lagmérő se igazán. -
szakasz #307726 igen, durva lagg...... a képernyő megfagy, miközben a tank tovább mozog.
durva lagg:nem veszed észre szinte semmiben, lehet esetleg pirosan villog párat, de más jele nincs. -
Valaki tapasztal olyat,hogy fut rendesen a játék 50-60fps és időnként konkrétan megakad az egész pár másodpercre?
-
t-43 nekem nem jött be. én most vettem meg a t-54-et és azt érzem megint mint a t-44-nél elsőre elég szívás :) Viszont kifejlesztve a t-44 nekem eddig az egyik best tank. meg is tartottam. -
:)) amúgy azért azt vettem mert occsó volt, és ott lowtierben a környékén sok 5 legényes tank van, némi képzésre meg lowtier-lötyögésre elmegy. -
Paradoxon61 #307722 Aminek akarják. :)
"ha egyszer tankok vannak benne, amik csatáznak" Ne sértegessük a csatákat kérem. Ezt annak nevezni, sértés rájuk nézve.
De adok pár tippet:
- Tank csárdás, közben pufogtatás egymásra.
- Tank tánc, ostor helyett ágyúval durrogtatva.
- Tank balett, dob helyett ágyúszóval.
- Tank pankráció, ütés helyett lövöldözéssel.
De a legjobban lexlutor nevezte meg: "ez egy arcade lovoldozos jatek"
Ennyi. Ez valóban illik rá.
Mellesleg pedig csak egy megjegyzés.
Amikor elkezdtem játszani, én is tankcsatának gondoltam és neveztem, így is mutattam be a játékot a harckocsizó kollégáknak akiket ismerek. Mivel már ők is régóta kerestek egy ilyen játékot, örültek mint majom annak a bizonyos testrészének. Aztán pár nap múlva, amikor ismét találkoztunk, meg akartak verni, amiért átvertem őket. :) Azóta soha többet nem ajánlok első benyomásra semmit, senkinek. :) -
nemtudommivan #307721 A t43-al fasza. Megy mint az allat es eleg jo a top loveg. Na nem az e75 ellen. Az automata tuzolto keszuleket viszont megkivanja nagyon. Anelkul azert hulyet lehet kapni tole :). A t44 nagyobb szivas szerintem. A t43 alap csovevel de rosszabb toltes es celzasidovel.Na azzal legyel kemeny. Mire meglesz a torony meg az ertelmes loveg addigra megmakkansz... Ha minden rajta van akkor utos a gep. En szeretem. -
stoppos #307720 De mi a telibekúrt szőlőskertnek nevezzék, ha egyszer tankok vannak benne, amik csatáznak??? Én kicsi pónim, csővel? Vagymi?
-
VanDaal #307719 Így jár az, aki ilyen OP tankokkal játszik
-
Paradoxon61 #307718 "lexlutor
ez egy arcade lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. mi koze ennek az egesznek a valosaghoz???"
Igazad van, egyetértünk. Ez egy arcade lövöldözős játék. Tehát tank csatának hirdetni nem más, mint az emberek átverése, félrevezetése. :)
De amit írtam, annak nem ez volt a lényege, ugyanis ezt már régen megállapítottuk, tehát csak megjegyzés volt.
A lényeg az, hogy folyamatosan azt olvassuk, azon dolgoznak, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Ugyan akkor azt tapasztaljuk, hogy minden változtatással, patchel csak rosszabb lesz.
Lassan ki lehet jelenteni. Aki csak random csatákat játszik ( én is közéjük tartozom ) az vagy mazohista, mert imádja ha veszít, vagy nemes egyszerűséggel H.lye. Néha én már az utóbbiba sorolom magam. :)
Most 28 meccsnél járok, ebből 6 nyert. De erre még jön a hab, hogy 3 meccsben is szemből lőtték ki a tankom motorját. :D Az elsőnél még meglepődtem. Utána már csak röhögtem egy jót.
Akárcsak azon, hogy sokszor a készítők a valóságra hivatkoznak, amikor pedig a játékos hivatkozik a valóságra, azzal jönnek, hogy ez játék, ha valóságot akar üljön igazi tankba. :) -
Én most AMX 38 tier 3 tanktól kaptam goldot (egy pz III a könnyűtankba) :D -
Lebowski #307716 #307704, #307705 köszönöm! -
AlucardHuN #307715 Én néha ezzel néha azzal. Ha tudod mit hol kell lőni akkor elég funny. Főleg ha az Is-ek farába beletárazolxD -
szakasz #307714 egyszerü összeadás, a nagy torony 1tonnával, nehezebb, az alap lánc az 38.7 -et bírt, mig a tank alapból 34 tonna, thát ha rárakod, akkor is 35 tonna körül lesz, vagyis elbírja, még 1-2 kiegészítő is rámehet. -
VanDaal #307713 Csak úgy kíváncsiságból, nem tudja valaki, mit jelenthet a Centurion lövegpajzsán a HS rövidítés? -
TomDantes #307712 Nagy ügy. Emilre is goldot lőtt a T43 többször is...Emil ellen kell a gold. -
utánna még jöttem egy olyan kört, ahol 7ből 7x goldot lő a T29.
és még én vagyok a szar ha elküldöm a picsába
amúgy is mellőzöm megint a játékot mert ennyi fasszopót egy csapatba, meg persze a 3-3 tüzér / csapat kombó megint oda tesz.
Kurva jó évet fog zárni a wg úgy érzem. -
lexlutor #307710 ez egy arcade lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. mi koze ennek az egesznek a valosaghoz??? -
Paradoxon61 #307709 Ezen az elven akár végleg is felejtős lehetne. boldog boldogtalan azzal lövöldöz már. De ezen már csak nevetek, mint azon is, hogy 21 csatából 16 vesztes. Kiegyenlített játék, WG. módra. :)
Jókat szórakozom rajta, akárcsak a sok balettozó tankon.
Mert ugye:
1. A tank nem táncos.
2. A harc nem tánc.
3. A medve nem játék.
Kivéve a WG-nél. Nem igaz, hogy még senkinek nem jutott eszébe az, hogy mutasson nekik legalább filmen egy igazi tank csatát. hogy legalább egy szikrányi elképzelésük legyen róla. :) -
stoppos #307708 Én a három tog platoonban megindul mókára gondoltam. -
foxbat88fx #307707 én az auto loaderrel tolom :) -
Hi!
T-54-re kell a toronyhoz a jobb felfüggesztés? Csak azért kérdem, mert a wot wiki-n azt írják nem kell, de láttam egy videót amiben meg azt mondták, hogy kell hozzá. -
yossarianHUN #307705 Jobb klikk az emberen, és ott lesz egy olyan, hogy skill eldobása. Akkor lenullázza a skillt/perket és betehetsz helyette másikat, de hacsak nem fizetsz némi goldot, alacsonyabb százalékon lesz mint előtte. -
AlucardHuN #307704 Ömm de ott a tag ablakánál resetellheted a skillt. -
TomDantes #307703 Hát igen, de az ágyúja az tényleg jó volt, de nagy célpont és lassú, és nulla páncél ez a halála. Ha egy tanknak se páncél se mozgékonyság, akkor nem jó. Legalább két tulajdonság legyen jó vagy elfogadható egy adott tanknál, különben szar. -
ma is felejtős a game
Chi-Ri-re Hellcat, Type 58, meg AMX m4 45 is aranyat lő... -
AlucardHuN #307701 Jó is az:D Már alap löveggel perfect. -
Lebowski #307700 Sziasztok!
Legyénységnél skill fejlesztés nem tudok abbahagyni és váltani másikra? Véletlenül félre kattintottam az egyik embernél, és így nem lesz meg a BIA...
Segítséget előre is köszönöm! -
Adler #307699 ott a lényeg, hogy pályafüggő az egész, egy viszonylag nyílt terepen - Sand River - hatásosabb a sok medium tank, könnyebb átcsoportosítani őket, de a csapatban lévő heavy-kel azért nem egy életbiztosítás felvenni a harcot, bármennyire is jó a fegyverzetük.
Nyilvánvalóan CW-ről van szó, nem randomról. -
foxbat88fx #307698 benne van a legrosszabb tankok között az tuti...
csak meg kell vele nézni a server átlag win ratet :D
valahol 40% körül mozog....
azt hiszik hogy húúú mennyi HP-ja van :D na majd ezzel szétszedek mindenkit
jah... csak amint bespotolódik mindenki azt lövi (én is) mert annyira NAGY célpont hogy művészet mellé lőni, páncélja meg nulla ugye -
TomDantes #307697 Úgy emlékszem nem. Amúgy nem jó tank, ágyúja jó, de annyira lassú, hogy el nem lehet képzelni és nulla a páncélja, de legalább nagy és lassú. Valamint még kurva lassú is. -
stoppos #307696 Süti. 
Köszönöm.
-
yossarianHUN #307695 Heavyk közül T110, TD-ből FV.
stoppos: Igen, T7-be megy max. -
foxbat88fx #307694 ez az 59-16 nem is rossz :D
igaz a gunja elég hurka, de a mobilitása ott van a szeren, és papír ellenfeleknek/artyknak lehet vele kellemetlen perceket okozni :D -
stoppos #307693 A TOG tier limites, tudja valaki? -
blackfalcon #307692 most jelenleg az e100, is7, t11e5 ezen gondolkozom v inkább jgpe100 , fv215b 183