banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    "lexlutor
    ez egy arcade lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. mi koze ennek az egesznek a valosaghoz???"

Igazad van, egyetértünk. Ez egy arcade lövöldözős játék. Tehát tank csatának hirdetni nem más, mint az emberek átverése, félrevezetése. :)
    De amit írtam, annak nem ez volt a lényege, ugyanis ezt már régen megállapítottuk, tehát csak megjegyzés volt.

A lényeg az, hogy folyamatosan azt olvassuk, azon dolgoznak, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Ugyan akkor azt tapasztaljuk, hogy minden változtatással, patchel csak rosszabb lesz.
    Lassan ki lehet jelenteni. Aki csak random csatákat játszik ( én is közéjük tartozom ) az vagy mazohista, mert imádja ha veszít, vagy nemes egyszerűséggel H.lye. Néha én már az utóbbiba sorolom magam. :)

Most 28 meccsnél járok, ebből 6 nyert. De erre még jön a hab, hogy 3 meccsben is szemből lőtték ki a tankom motorját. :D Az elsőnél még meglepődtem. Utána már csak röhögtem egy jót.
    Akárcsak azon, hogy sokszor a készítők a valóságra hivatkoznak, amikor pedig a játékos hivatkozik a valóságra, azzal jönnek, hogy ez játék, ha valóságot akar üljön igazi tankba. :)