418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
oiverMM #308093 nem tudom te miröl beszélsz trokodik valaki több névvel és ha más is teszi akkor egyből az a hexen az :)ez már beteges fóbia
-
hutyutyuka #308092 Ja igen ,és még egy kérdés ami már lerágott csont,olvastam is róla de nem értem még mindíg,ha van valakinek türelme elmagyarázhatná nekem de magyarul.Miért van az hogy játék közben nézem az ellenséget,majd eltűnik,később felbukkan kicsit arrébb vagy már az orrom előtt. Bevan kapcsolva hogy mutassa azt aki kilőtt de elég sokszor nem mutatja,a löveget egyáltalán.
-
Minden tank más játékstílust követel,nem rossz az a "cica"...Ha már kifejlesztettél rá mindent maxra,akkor hozamot is hoz.De ha már most "sírsz"..akkor a Tiger 2-nél üvölteni fogsz ;) -
hutyutyuka #308090 Nagynehezen megtudtam venni egy alap Tiger tankot,alig megy,sérülékeny,még ödönke is kilő a csúzlijával,és erre összeraknak a IX-ekkel.Azonnal szarrálőnek,a gyűjtött pontok nem fedezik még a javítást sem.Élvezetes így játszani,van valami ötlet?Azun kívül hogy vegyek aranyat? -
Szerinted ne tudom ki vagy? Előbb tudtam mi te magad.
-
Ha nem kapcsoltad be a legénység gyorsított képzését, akkor majdnem semmit- ugyanis az ott felgyűlő plusz pontokat csak aranyért lehet átváltani szabad tapasztalattá (elég rossz váltási aránnyal, nem éri meg, ha nincs piszok sok arany), amit bárhová felhasználhatsz.
Ha bekapcsolod a legénység gyorsított képzését, akkor minden csatában egy-egy (mindig a leggyengébb) legénységi tag dupla tapasztalatot kap, így felváltva, de valamivel gyorsabban képezhetőek. -
hutyutyuka #308087 Sziasztok! Ha már kifejlesztettem egy járművet,a fejlesztés pontok meg gyűlnek,mit lehet velük kezdeni?? -
Hmm mar koran reggel megy a gold noob tema, fincsi 
-
seriousthreat #308085 Jeff már te is??? Serious_Threat vagyok a HUNS-ból.
kérdezd meg pl Szpecnyaz-t hogy valóban ki vagyok :P -
Miért csinálod Hexen? Bár ezt már kérdeztem tőled, de nem tudtál értelmes választ adni. Itt az SG-n is már a sokadik regisztrációd, mert az előző mind tiltva van. Mire jó ez?
Szidod őket, közben te ugyan azt csinálod, hogy csakis OP tankokkal próbálod húzni, vagy szinten tartani a statod.
Tudjuk mennyire tökös vagy. LÁTTUK. Felesleges powerkedni. Hagyd a francba az egészet.
-
seriousthreat #308083 korán reggel még mindig fáj a popsid???
a drog rossz. mmmmmmkééés? -
oiverMM #308082 Megtaláltam a párod a sok közül :) (mihas10)meg (_Wistiger_Wolf) ötödik account mint te és account reset a másik
de van ezekből rengeteg,ha nektek megéri egy kis statt miatt újat kezdeni hát hajrá de csak tudd ezeket a játékosokat semmibe se nézi senki.Alapíthatnátok egy klánt efféle 5-10-ik accountos emberkékkel full lilábol lehetne a klán neve SUK
vagy is Sokadjára Újra Kezdtük.
-
Tesztjelleggel idedobálok pár keresőszót, amivel ezt majd elővarázsolom, ha szükségét érzem a jövőben: megveszekedett melankóliával mesterkélt Scheff iromány
Kérlek! Ne fáraszd magad. -
nemtudommivan #308080 Reggel mentem egy csatat t44-el tundran. Eleg jol ment a dolog mar 3800 sebzesnel tartottam mikor egyszer csak valami leemelt rolam 830 hp-t. Most nem irom le hogy mit mondtam akkor... Egy tetves rhm volt persze mi mas. Csata vegen megneztem hat perrsze hogy egy 48%-os emberke volt vele. Termeszetesen nem villant fel nem csak akkor hanem egesz csata alatt sem pedig mar a bazisukon jartam. Miatta beszorultam mert fele nem mehettem mogottem meg egy is3 volt aki ram is jott. Menekulesi esely csak az rhm iranyaba volt de a kis faszveronek nem adtam eeselyt meg egy killre. Az is3 kapta meg... Csata vegen kaptam 520 xp a bokorkemper rhm meg felistenkent zarta a csatat 4200 sebzessel. Hat lovest kllett leadnia hozza. Nevetseges. Harom arty is volt a palyan de azoknak eselyuk nem volt eltalalni engem illetve kettot fel is villantottam. Ezert nem erdekelnek az artyk mint ellenfelek. Van eselyem kiloni oket ha a kozelukbe jutok mert latom oket !!! -
madmanic #308079 "gyorsan"...? 56,25 sec alatt váltasz lőszert... -
Scheff #308078 Talán elolvasod, talán nem, de azért leírom, hogy én hogyan látom az utolsó egy oldalt. A dolog onnantól válik viccessé, amint megpróbálok egy wall of text-et 5-6 mondatba sűríteni. Lássuk, hogy sikerül-e. :)
A játéktudás olyan, mint az intelligencia, vagyis mindenki úgy hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belőle. Amin itt problémáznak az gyakorlatilag az, hogy kinek nagyobb. A Gold ammo, az OP tank stb. csak bele van magyarázva.
A Gold Ammo-t az szidja, aki az utolsó 1000 csatája WN8-a nem éri el az Overall WN8-át, de ettől függetlenül azt állítja, hogy 8000-et tier 8 tankokkal szokott sebezni. Oké. :)
Felteszem a kérdést, hogy valóban létezik olyan hülye, aki a Gold Ammo-t aranyért, s nem kreditért veszi? :)
"de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee"
Az OP tankokat és a statpadder-eket az szidja, akinek a legtöbb csatája Hellcat-tel van. Akkor most egyik kutya, másik eb? :)
A szakasz és a company nélküli játékot hozzák fel, holott a WoT alapvetően egy csapatjáték lenne. A játék élvezetét a csapatban való játék, az összjáték, a közös sikerek vagy éppen heroikus küzdelmek árán elveszített szoros csatározások adnák. Ehelyett azt mondják a magyarok top játékosai, hogy szólóban kell bizonyítani? :)
Valóban arra kell buzdítani a népet hogy megvonjuk magunktól:
1. A WG által a Pay2Win rendszer eltörléséhez szánt kreditért vehető "Gold Ammo-t?
2. A különböző tierekben imbábbnak tűnő tankokkal való szórakozást, sikerélményt?
3. A csapatjátékot, a platoont, a companyt, a CW-t vagy éppen az ESL-t, hogy ezzel bizonyítsuk, mennyire jók vagyunk?
Tesztjelleggel idedobálok pár keresőszót, amivel ezt majd elővarázsolom, ha szükségét érzem a jövőben: megveszekedett melankóliával mesterkélt Scheff iromány -
atee73 #308077 Ebben teljesen igazad van , de azert nem kicsit illuzio rombolo hogy az u.n "unicum" jatekosok nagy resze szerint termeszetes hogy pl. tier 10-es td-kel arannyal kell loni...
ez mar a no comment kategoria...
nem igazan vagyok nagy kedveloje foxbat-nak vagy dieghonak (elnezest sracok de nem kedvelem a stilusotokat) DE!!!!! ok legalabb nem goldspammerek hanem meg a regi klasszikus jatekos stilust kovetik es ezaltal megerdemlik a tiszteletet
a tobbi viszont ....
u.i az a vicces az egeszben hogy nem tartom magam jo jatekosnak , 41 eves vagyok ( szoval ven marha), joval tompabb reflexekkel mint a fiatalok, nincs sok csatam ( 3 ev alatt 16k asszem karcsu),abszolut nem veszem komolyan a jatekot soxor elmarhaskodom a meccseket, es nagyon jol tudom hogy a vesztett szituk nagy reszeben en basztam el ,en csinaltam hulyen stb... de mindez eleg volt 1850+effire ,DE soha nem megyek goldspammel ,a tier7 feletti tankjaimban altalaban van 1-4db,amit nagyon ritkan hasznalok el(az osszes replayem megvan altalaban ha vki ketelkedik) ,kivetel e100 az fele HE fele gold...de amint latom eggyesek akar olre es mennenek azert hogy bizonyitsak ok "valakik" egy virtualis csatamezon
de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee -
A Tiger2 beszólása hatalmas volt! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
engem mikor 920at basz a jpzmbe -
Greenscape #308074 Ok legalabb nem tagadjak. Emlekezz mekkora mubalhet csaptak a wg forumon mikor bebizonyitottad, hogy hazudik a gyerek. Majd biztos kijon egy olyan mod is hamarosan ami kiirja hany %-ban hasznalt goldot az adott tankon aztan mar nem kell vitatkozni csak ranezni a statra es mindenki tudja mitol olyan a stat amilyen.
Amugy a gold is foleg a jo jatekosok kezeben hatasos igazan. Az A1-bol golddal lovoldozo E100 olyan nagyon nem zavar senkit. -
nem vagy egyedul!! -
tamas323 #308072 De legalább amit ráírnak átütést az annyi is! AZ e100-on már kételkedek sokszor.
-
diegho™ #308071 Ezek szerint csak én vagyok olyan barom, hogy gold lőszer nélkül játszok? Komolyan kipróbálom egyszer egy másik accon, hogy tolok csak gold lőszerrel 20-30 kört T57-el, kíváncsi vagyok mennyi átlagot tudnék kihozni vele. -
Na jól van trollok menjetek a ... -
nem baj, toltsunk aranyat,az a fasza -
Ez stim, de legtöbbször nem tolatva jönnek.
Egy IS-7, E100 combo mikor szembe jön a WTPz4-ben minden van csak pontosság nincs:) -
Malarki #308067 Igen sokra. A legtöbb tankon nem gyufásdoboznyi gyenge pontok vannak. Lazán be lehet lőni őket. Persze nem a pálya másik végéről. Nagyon kevés olyan tank van, amit szemből nem ütsz át már 230-as pennel. Csak ugye ehhez ismerni kell ezeket a pontokat. -
Sokra mész a célzással :) csak akkor ér valamit ha a lövegszórás jelző karika kb akkora mint a gyenge pont az a távolság meg nem egy életbiztosítás.
-
Malarki #308065 A Wt-n sokan a 150 milis ágyút használják full golddal, mert hát ugye annak csak 230-as penje van, amivel köztudottan nem lehet átütni egyetlen gyenge pontot se. Ja, várj de, csak ahhoz célozni kellene...
Az FV-t emg még én is golddal használnám, ha már az idióta fejlesztők képesek voltak így játékba rakni... -
tamas323 #308064 Aki Tier 10 es Td vel nem tudja, hogy alaplőszerrel hova kell lőni, az minek játszik ekkora tierben??:D:D szerintem ezzel csak magaddal cseszelki, hogy csata után 30-40 ezreket fizetsz a semmire...270 es pen pl wt nemhiszem el ,hogy nem elég ez vicc de komolyan. -
tamas323 #308063 Kifeszülök ezen a hétvégi csatákon....reggel óta csak szerencsétlenkedek fukll vörös meccseket játszok folyamat. Rombolódik a statom ,de úgy rendesen:D -
yossarianHUN #308062 Előbb Jakuza és most Mausbattle??? Elkezdődött... -
yossarianHUN #308061 -
Ennyire nem vagyok otthon benne,de egy próbát megér szerintem a "Best replay of the week" pontot válaszd, majd kiderül mi a szitu.
Ha srác is beküldte akkor valószínűleg ő kapja ha nem akkor lehet te, de nem tudom csak tippelek.
-
mausbattle #308059 A csoki nagyon egészségtelen (cukorbeteggé tesz, lerakódik az érfalakra, candidásít és daganatkeltő )
A full golddal tizesben, pedig önbizalomnövelő és elűzi a depresszoiót ! 
Én támogatom -
yossarianHUN #308058 Nem veszel csokit mert sóher vagy, de full golddal lősz a tízeseiddel 
Vicces az ilyesmi, én tegnap vettem vissza az E-100-at, és így utólag igazat kell adjak Maalának: gold nélkül is teljesen használható, ha tudja az ember mit hol lőjön. Nagyon ritka az, mikor átüthetetlen ellenféllel állsz szemben (pl. IS-7 hulldownban), de ilyenkor meg ott a HE. Minap Himmelsen 430-at csaptam HE-vel az IS-7 tornyába.
Más:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Már szó szerint is nagy a tolongás a szervereken:) -
SzocsA #308057 A best replayhoz. ahol kategóriákat kell kiválasztani. ott az warm up ba? amúgy az mit jelent? bemelegítés?
vagy a Best replay of the week.
De a baj az, hogy nem én már meghaltam, és úgy néztem, ahogy az M4A3E2őt ki akarja csinálni 3om 8as tank és lezuhannak a hegyről, a végén meg kettőt megöl közölük.
Nem is én kapnám az aranyat, hanem a M4A3E2 tankos emberke? -
Malarki #308056 "Full golddal használom az összes tízes artimat"
A pokol tüzén fogsz elégni
-
AlucardHuN #308055 Nekem teszten jobban bejött a vegyes tárazás, kevés HESH és ap, Ap-val is hehetetlen brutál... -
Scheff #308054 Szerintem minden tier-ben lehet húzni, ha megfelelő tankot választasz. Tier 10-ben a linkelt Bat, Tier 9-ben a T-54 stb.
Ha beülsz egy olyan tankba, ami lassú, kicsit sebez, pontatlan vagy nem üti át az ellenfelet, azzal kevésbé leszel hatékony ----> kicsi lesz a WN.