banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Reggel mentem egy csatat t44-el tundran. Eleg jol ment a dolog mar 3800 sebzesnel tartottam mikor egyszer csak valami leemelt rolam 830 hp-t. Most nem irom le hogy mit mondtam akkor... Egy tetves rhm volt persze mi mas. Csata vegen megneztem hat perrsze hogy egy 48%-os emberke volt vele. Termeszetesen nem villant fel nem csak akkor hanem egesz csata alatt sem pedig mar a bazisukon jartam. Miatta beszorultam mert fele nem mehettem mogottem meg egy is3 volt aki ram is jott. Menekulesi esely csak az rhm iranyaba volt de a kis faszveronek nem adtam eeselyt meg egy killre. Az is3 kapta meg... Csata vegen kaptam 520 xp a bokorkemper rhm meg felistenkent zarta a csatat 4200 sebzessel. Hat lovest kllett leadnia hozza. Nevetseges. Harom arty is volt a palyan de azoknak eselyuk nem volt eltalalni engem illetve kettot fel is villantottam. Ezert nem erdekelnek az artyk mint ellenfelek. Van eselyem kiloni oket ha a kozelukbe jutok mert latom oket !!!