A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #308077 Ebben teljesen igazad van , de azert nem kicsit illuzio rombolo hogy az u.n "unicum" jatekosok nagy resze szerint termeszetes hogy pl. tier 10-es td-kel arannyal kell loni...
ez mar a no comment kategoria...
nem igazan vagyok nagy kedveloje foxbat-nak vagy dieghonak (elnezest sracok de nem kedvelem a stilusotokat) DE!!!!! ok legalabb nem goldspammerek hanem meg a regi klasszikus jatekos stilust kovetik es ezaltal megerdemlik a tiszteletet
a tobbi viszont ....
u.i az a vicces az egeszben hogy nem tartom magam jo jatekosnak , 41 eves vagyok ( szoval ven marha), joval tompabb reflexekkel mint a fiatalok, nincs sok csatam ( 3 ev alatt 16k asszem karcsu),abszolut nem veszem komolyan a jatekot soxor elmarhaskodom a meccseket, es nagyon jol tudom hogy a vesztett szituk nagy reszeben en basztam el ,en csinaltam hulyen stb... de mindez eleg volt 1850+effire ,DE soha nem megyek goldspammel ,a tier7 feletti tankjaimban altalaban van 1-4db,amit nagyon ritkan hasznalok el(az osszes replayem megvan altalaban ha vki ketelkedik) ,kivetel e100 az fele HE fele gold...de amint latom eggyesek akar olre es mennenek azert hogy bizonyitsak ok "valakik" egy virtualis csatamezon
de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee