418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Valaki bannolja már, mert elered az orrom vére ettől a fogalmazókészségtől... A legkevésbé sem érdekel a hsz-ek tartalma, de ezt már olvasni is fizikailag fájdalmas.
  • diegho™
    Sosem értettem, hogy a magyar klánok miért egymás ellen küzdenek és nem együtt... talán nem véletlen, hogy semmilyen körülmények között nem lennék magyar klán tagja. No meg amúgy is lowbob vagyok, soha nem játszottam CW-n, nem is fogok.
  • oiverMM
    elregélem hogy ha már valaki kicsit is rossz fényt vet a nagy marar klánra vagy lilákra akor egyből hexi hexi bant kapott ha jol tom így járt.
  • ximix #308251
    A szokásos WG-s fécsör csak.
    Szerez random vagy szakasz csatákban, egy nemzettel 75000tp-t a listában szereplő T4-T8 tankokkal,prém tank nem oké, csak a top10 tp számít és kapsz 2 nap prémet, ha minden nemzettel megcsinálod egy SP-t is kapsz ha van már kompenzálják goldban.

De igen jó kérdés nálunk mi lesz, de kb hasonló.
  • oiverMM
    2254 a wn8 ad ahoz képest hogy ilyen pro vagy és a nagy magyar klánba vagy és majd lila elég gyenge az átlagsebzésed tier x be főleg a kevés csataszámok a tanokal ez a hexi is többet tud mint te is4 el 2000 sebzésed sincs nah okosa, és 7-8 as tankokkal játszol,tartod fent a kis statod hexi meg tier x be nyomja noobmeteren láthatod szal ne irígykedj,kezdj új accot te is mint seriousthreat
  • Szpecnyaz
    Végül is, nem teljesen ugyan olyan a stílusotok, meg a szókészletetek sem. Biztos nem te vagy Hexen.
  • oiverMM
    nos a buzik mondják hogy cicafiú szal szívacs, am meg nem tudsz olvasni? oliver a nevem mindenki hexinek hisz :)nem sajna nekem csak zöld a statom,de ha szerinted az övét a csaja húzta a tizes tankal akkor én is meg más is mindhatja hogy neked is sőtt ez egész magadfajta irigy félnótásnak is a csaja húzta,szapulod itt azt a hexit, egyből ha jó az átlagsebzése tier10 be akkor más csinálja neki de ha rollatok van szó lila nagyképűek akor egyből tudás meg profizmus,nyálas már ez a szöveged.
    hexi pl különb mint ez a stattpader serious_threat ez a szégyen ötödik acc istanal stat növelés, persze neki lehet mert ő a kis pasid?
  • davidbog

Én is csatlakozom hozzád. 28k csata, 99,7%-ban AP, szakaszozni meg ritkán szoktam. Mostanában pár NF-es haverral. Free xp-t a nagyon rossz stock tankokra költöttem mint a Caernarvon. Illetve a T95-öt egy az egyben átugrottam. Igaz van/volt pár OP tankom amivel sokat játszottam (E-75, IS-7, KV-3), de revolvertáras cheaterekkel felhagytam a francia heavyk után. Véleményem szerintem undorítóan OP-k.

• foxbat88fx
    itt az én verzióm akkor :D

"Nem hiszem, hogy van olyan kék/lila, aki AP-val érte el a statját"

Kék vagyok 2300+ WN8-al. Első (és utolsó) accom. A 27k csatából 26k egyedül randomban. Nem nyomulok OP tankokkal (csak annyit amennyi az elitté tételhez kell) és sosem töltök goldot. 0-nál sosincs több a tankjaimban. Stock tankokkal is megyek. Free xpt egyszer váltottam, kb 20k-t
  • popey8
    Igen tényleg az artys körök is sokat rontanak:)

#308238 Hexen befoghatnád már a szádat, mert senki nem kíváncsi a sokadik acc süketelésdere és leakadhatnál már a HUNS-ról is, cicafiú. Még mindig a begyedben vagyunk? Fáj, h nem vettek fel, mi? Nem is csoda. Ilyen statpadder kis , mint te. Fogadjunk a T10-es tanjaiddal is vmi okosabb barinőd tolta fel az átlagsebzést.
  • Szpecnyaz
    Angolra szoktam fordítani.

Pointer: Egyrészt az van amit írtál. Másrészt meg most cw eventre készülünk esténként (T8 company), ami meg nehezen megy úgy ha a mapon vagyunk. De holnap már lesz T8 CW, szóval megyünk vissza a mapra.
  • pointer4
    Nem mentegetni akarom őket, kívülről úgy néz ki az új vezetőség most állt épp a lábára, az emberekben is nagy volt a rotáció. Kell nekik idő, és játék, hogy újra megerősödjenek!
    Minden klán életében vannak hullámvölgyek, majd most az eventen lehet összecsiszolódni :D Addig meg minek területet foglalni, században jobban meg az.
    De majd ők kijavítanak ha tévednék :D
  • Sunsetjoy
    Lehet, hogy érdektelen, de minden nem angol szöveget angolra fordíttatok a fordítóval, magyarra szinte értelmetlen hülyeségek jönnek ki. Az angolt egyszerűbb értelmezni utána.
    Persze ha olyan nüanszok vannak a fogalmazásban, ami pl. itt is előfordul, 'hogy ez annyira, amaz még még úgy sem' akkor ez a módszer is vezethet tévútra :)
  • pointer4
    A torony része, csak nem annak a páncélrésznek a folytatása. Szerintem így jó a megfogalmazása :)
  • pointer4
    Elég csak 15 jól összeszokott játékos, nem kell az egész klánnak űber pronak lenni :D
    Viszont ami látszatra hiányozhat a skillből, azt összeszokással, gyakorlással lehet pótolni. Nem különben jó FC-vel :D
    És igen, egyszer fenn, egyszer lenn :D
    1-2 hete még nem nézett ki ilyen jól a helyzet. Egy riot területre belandolva egy nem gyenge szövetség szívébe. Egyedül 4 klán ellen 10 napon keresztül volt izgalom. Viszont csak ültek az aranyon, elszoktak a csatározástól, talán az is segített. Mostanra már mások is jöttek segíteni :D Hála a jó diplomatáknak :D
  • popey8
    "Nem hiszem, hogy van olyan kék/lila, aki AP-val érte el a statját"

Kék vagyok 2300+ WN8-al. Első (és utolsó) accom. A 20k csatából 18k-19k egyedül randomban. Nem nyomulok OP tankokkal (csak annyit amennyi az elitté tételhez kell) és csak akkor töltök goldot, ha már tényleg nincs más választás. 5-10-nél sosincs több a tankjaimban. Stock tankokkal is megyek. Free xp-t egyedül a T9-es tankokon a lövegre szoktam használni, semmi másra. Free xpt, pedig még sosem váltottam. Amit eddig elhasználtam, az a 20k csata alatt gyűlt össze.

Így is el lehet érni ilyen statot. Bár abban igazad van, hogyha a fentiek közül akár csak egy dolog az a "változat" lenne amit te leírtál, már lila lennék.
  • oiverMM
    És hol a nagy HUNS a térépen? vagy csak én nem látom? Talán egyedül nem megy a landing,és nincs szövetség aki adna területet nekik.
  • ximix #308237
    Az pedig a torony része.

Itt ép fejtetőn van a torony, a lyuk amiben ücsörög meg a löveg nyílása.
  • averagepleyer
    Gondolom akkor jó csapatjátékosok (+FC),mert nincs ott annyi skilles játékos.
  • Szpecnyaz
    Nem tudok oroszul :D.
    Mondjuk fordítóval megnéztem tegnap és nem volt benne semmi a prém tankokról. De ugye a gugli fordító nem túl profi.
    Meg eddig minden szerveren mások a mission feltételei.
  • oiverMM
    Egyszer fent egyszer lent :)
  • oiverMM
    erről van itt szó teljesen igazad van amit leírtál 99%-ban igaz mondom én csinálni kellene ezeknek egy új klánt SUK= Sokadjára Újra Keztük XD vagy STNJ= Stokos Tankal Nem Játszunk
  • pointer4
    Mer ügyesek! :)
  • ximix #308231
    Az orosz alakulatod nem jól informál ? :)

http://worldoftanks.ru/ru/news/11/T26E4_is_a_goal/
  • averagepleyer
    Bocsánat, nem diegho-nak ment.
  • Scheff
    Most mondták, hogy Luciquell nem használ gold ammot. A 66% gold ammo Type meg T-54 csak érzéki csalódás volt. :)

Valaki felvetette, hogyan lehet egyes játékosoknak ilyen jó értékük. Igazából ebbe is bele lehet magyarázni sok mindent, de a legegyszerűbb válasz erre az, hogy pont azért, amiért vannak szegények és gazdagok. Ez a játék, ha úgy vesszük, egyáltalán nem felhasználó barát. Annyit ebből felteszem mindenki érzékel, hogy hülye a csapat, de ezenfelül szerintem ott van meg az enyém vagy a tied? kérdés is. Ha megakarsz lőni egy Top Gun-t, sebezni akarsz 10K-t, akkor minden esetben valaki más elől kell elvenni az ellenség elpusztításának, felderítésének örömét. Ez alapvetően random csatában nem tűnik fel, mert mindenki egy holdkóros vénasszony házi papagájának értelmi szintjén áll, de ha kicsit normálisabb lenne a felhozatal, akkor szerintem többen érzékelnék ezt a jelenséget.

Persze lehet nekem is csak azért tűnik fel, mert néha játszogatok a GW2-vel, és abban a játékban te mindig jól jársz. A WoT-ról ez nem mondható el. :)
  • diegho™
    Rengetegszer látom azt, hogy 2 táras tankhoz visznek egy jól páncélozottat. PL 2x T57+IS7. Vagy WTE100, WZ132, Arty együtt. A 3 med csak megfelelő pályákon jelent előnyt.
  • pointer4
    Huuu, ha minden stock tankos, meg az első pár ezer csatát lecsatolhatnám :D Na meg az artysokat, mert az is sokat ront.
  • popey8
    A torony tetején lévőre gondolsz? Addig weak spot, ameddig ott van mögötte a narancssárga csík (a távolságmérő). A legteteje már nullás.

Egyébként jobban megnéztem ezt az E-100 modelt. Lehet én nem azt értettem toronygyűrűnek, mint ti. Én a torony alján lévő kicsit sötétebb színű páncélrészt vettem eddig annak. Bár ez nem éppen logikus, mert az forog a toronnyal együtt és teljesen része annak. Mondjuk én sosem szoktam oda lőni, ezért nem is nagyon néztem utána eddig és nem is nagyon foglalkoztatott a dolog.

Találtam a torony és a test közt egy nagyon vékony csíkban 210 körüli páncélrészt. Ahogy néztem, inkább az a toronygyűrű (nincs egybeépítve a toronnyal, különálló rész). Bár szerintem azt 10-ből 9x nem lehet eltalálni. Egyrészt olyan kicsi ott a rés, h tán be se megy a lövedék oda. Másrészt ahhoz, h azt eltalálja az ember nagyon közel kell lennie, a tankunk csöve pont egy szintben kell legyen vele (magasabbról ill. alacsonyabbról nem lehet oda belőni a kis rés miatt) és nem utolsó sorban pontosan kell egérrel célozni+a randomnak nagyon kegyesnek kell lennie, pont középre kell beadja a lövést.

Erősen kétlem, h a fenti tényezők gyakran egybevágnának és ha egybe is vágnak, egy harci szituban, mikor az ellen ide-oda mozgatja a tankját a szűk rés miatt szinte lehetetlen oda belőni.

• Szpecnyaz
    Csak jó lenne pontosan tudni, főleg a prém tankos részt.
  • averagepleyer
    VTEPS hogy tudodt így kiterjeszkedni a mapon? Elvileg jóval erősebb klánok ellen harcoltak, gondolom kaptam szövetségi támogatást?
  • foxbat88fx
    valószínűleg:
    -75k exp nemzetenként tier 4-5-6-7-8-as tankokkal teljesítve
    -prém tankkal szerzett exp nem számít bele
  • pointer4
    Na igen, egy három medes felállás, nagyobb eséllyel lesz bukó tapasztalataim szertint, mint egy két med + heavy, vagy szpotter, med, td arty kombó.
  • foxbat88fx
    nem sűrűn szoktam látni lila játékosokat pirossal egy szakaszban :)
    inkább 2 lila 1 kék
    vagy 2 lila 1 zöld, 1 lila 2 kék
  • Szpecnyaz
    Am mi a bánatért nem teszi még ki a WG a Super Pershinges eventet? Jó lenne már tudni hogy mik a feltételek hozzá.
  • diegho™
    Szakaszban pont gyengébb társsal kell menni, aki mondjuk jól tud fedezni, vagy supportot adni, de nem veszi el a sebzést. Vagy olyan társsal, aki spotol, ha éppen TD-vel nyomulsz.
  • Szpecnyaz
    De ez most csak egy specifikus eset. Nem minden tankkal tudod eljátszani. Meg kialakulhat 1000 féle szituáció.
  • foxbat88fx
    3. csak szakaszban nyomják szintén OP tankos platoon társal aki goldspammel :)
  • ximix #308216
  • diegho™
    A lilák 90%-a tudod miért lila?
    1. sokadik acc, prém tankkal indulva, free xp-ből gold váltva, gyenge tankok átugorva, egy tankot sem játszanak stock állapotban
    2. op tankokkal nyomulnak és még azokban is kb 50% arányban prém lőszert tolnak

Nem hiszem, hogy van olyan kék/lila, aki AP-val érte el a statját és képtelen lenne a fenti két pontban leírtakkal 3500+ WN8 elérésére. Hatalmas előny a stock-elit tank átmenet, nagyobb, mint a prémium lőszer, igaz a stock-elit tank átmenet csak pár körig tart, a prémium lőszer pedig mindig ott lehet. A kettő együtt pedig még többet ad. Ezért nincs értelme ennek a WN8 megalomániának, nem azonos feltételek mellett nincs értelme összehasonlítást csinálni.