banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Scheff
    Most mondták, hogy Luciquell nem használ gold ammot. A 66% gold ammo Type meg T-54 csak érzéki csalódás volt. :)

Valaki felvetette, hogyan lehet egyes játékosoknak ilyen jó értékük. Igazából ebbe is bele lehet magyarázni sok mindent, de a legegyszerűbb válasz erre az, hogy pont azért, amiért vannak szegények és gazdagok. Ez a játék, ha úgy vesszük, egyáltalán nem felhasználó barát. Annyit ebből felteszem mindenki érzékel, hogy hülye a csapat, de ezenfelül szerintem ott van meg az enyém vagy a tied? kérdés is. Ha megakarsz lőni egy Top Gun-t, sebezni akarsz 10K-t, akkor minden esetben valaki más elől kell elvenni az ellenség elpusztításának, felderítésének örömét. Ez alapvetően random csatában nem tűnik fel, mert mindenki egy holdkóros vénasszony házi papagájának értelmi szintjén áll, de ha kicsit normálisabb lenne a felhozatal, akkor szerintem többen érzékelnék ezt a jelenséget.

Persze lehet nekem is csak azért tűnik fel, mert néha játszogatok a GW2-vel, és abban a játékban te mindig jól jársz. A WoT-ról ez nem mondható el. :)