banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    A torony tetején lévőre gondolsz? Addig weak spot, ameddig ott van mögötte a narancssárga csík (a távolságmérő). A legteteje már nullás.

Egyébként jobban megnéztem ezt az E-100 modelt. Lehet én nem azt értettem toronygyűrűnek, mint ti. Én a torony alján lévő kicsit sötétebb színű páncélrészt vettem eddig annak. Bár ez nem éppen logikus, mert az forog a toronnyal együtt és teljesen része annak. Mondjuk én sosem szoktam oda lőni, ezért nem is nagyon néztem utána eddig és nem is nagyon foglalkoztatott a dolog.

Találtam a torony és a test közt egy nagyon vékony csíkban 210 körüli páncélrészt. Ahogy néztem, inkább az a toronygyűrű (nincs egybeépítve a toronnyal, különálló rész). Bár szerintem azt 10-ből 9x nem lehet eltalálni. Egyrészt olyan kicsi ott a rés, h tán be se megy a lövedék oda. Másrészt ahhoz, h azt eltalálja az ember nagyon közel kell lennie, a tankunk csöve pont egy szintben kell legyen vele (magasabbról ill. alacsonyabbról nem lehet oda belőni a kis rés miatt) és nem utolsó sorban pontosan kell egérrel célozni+a randomnak nagyon kegyesnek kell lennie, pont középre kell beadja a lövést.

Erősen kétlem, h a fenti tényezők gyakran egybevágnának és ha egybe is vágnak, egy harci szituban, mikor az ellen ide-oda mozgatja a tankját a szűk rés miatt szinte lehetetlen oda belőni.