418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• j0nNyKa
    tessék, küldetés
  • bekescsaba
    Ez irónia volt remélem.

Nincsen leírva normálisan, abból gondoltam, hogy 24 órás küldetés az alcím..

Sajnálom, hogy ilyen hülye vagyok...
  • Tono34
    Mi is pontosan ez a küldetés? Lehet, hogy ennyire hétfő reggel van, de egyenlőre nem találom.
  • lexlutor
    azaz 7*75k
  • lexlutor
    minden nemzettel !
  • lexlutor
    igen
  • bekescsaba
    1 nap alatt kell megcsinálni a 75 000-et?
  • patchaou
    Nálam meg pont azért mert 7-es 8-as szintűeket kellene vennem, ha olyan tankokkal akarom csinálni amire egyébként is kell az xp :)
  • szabii98
    nekem kínai, japán és angol miatt necces... angolt még el sem kezdtem, többi is elég low tier..
  • patchaou
    Ja és ha valaki csak azért áll neki, hogy legyen egy 8-as prémje, az valóban jobban jár ha megveszi. Nekem ez inkább kihívás, egy kis értelmet ad a játéknak.
  • seriousthreat
    hát ha az IS6-ot megcsináltad akkor ez easy lesz.
  • patchaou
    Nálam ez ezért van kilőve :) A mostani klánom nem tart ott hogy erre esélyem legyen. SP-t viszont akár egyedül is ki tudom húzni.
  • zsozsok
    várnak a csatára
  • zsozsok
    és legyél az FC haverja ha sokan
  • seriousthreat
    hmm, mondjunk landingolgatni kell majd az event alatt a klánoddal.
    sok csata = sok fame pont = nagyobb esély a jutalom tankhoz :)
  • haflac
    Én azt hiszem kihagyom a prém tankos küldit.Jó pár órát bele kéne ölni,aminek fele biztos kínlódás lenne.Min 50óra játék idő.3 órát melózok és veszek egy ilyen tankot.
  • patchaou
    És arra hogy lehet ráhajtani?
  • seriousthreat
    Aki hajt a T23E3-ra, annak szvsz felesleges megcsinalni a HulladékPershing-es küldit.
    A T23E3:
    Pro:
    -gyors
    -jobb a camoja
    -50el tolat (LOL)
    -brutál rof
    -10° gundep, amit a jó toronypáncél miatt ki is lehet használni
    -egy régi (kedvenc) tank visszatérése

kontra:
    -papír
    -kaki a penje AP-val

Hogy mihez lehetne hasonlítani?? Kb egy tornyos E-25
  • Kronos79
    Ezt néztem én is. Nekem mondjuk angolul van, de úgy sem tiszta.
  • patchaou
    Nálam az nem tiszta hogy mit jelent az hogy: "24 órás küldetések: 1, bizonyos nemzetekhez."
  • patchaou
    Ha az IS-6-nál megtudták normálisan csinálni akkor majd ezt is meghegesztik... Bár tény, hogy akkor is voltak a misszió elején furcsaságok a kiírásban.
  • Kronos79
    Úgy nézem, hogy lehet strigulát is húzni. Ezzel az ömlesztett nemzetek megoldással lehet majd vakarózni, hogy melyik nemzettel vagy már kész és melyikkel nem. Csak a számozás jelzi, hogy eddig mennyi van kipipálva.
  • patchaou
    Kár hogy a prémtankok nem játszanak, így a kb 20tankomból most csak kettő olyanamivel lehet csinálni :( jó sok kredit rá fog menni mivel az összes nemzetnél 8-ast kellene vennem ha olyan tankot akarok amire egyébként is kell a zikszpé.
  • Sunsetjoy
    Én nem bírom elképzelni, hogy a wgeu portál üzemeltetői ilyen lusta dögök (legalábbis próbálom). Ugye ha tudnák, mikor mit kell kiírni, scriptelt időzítéssel egy ilyen CMS-szerű oldalon röhögve kirakhatnák akkor is, amikor épp esznek, vagy tudomisén.
    Én a WG EU vezetésére gyanakszom, hogy amíg nem kapják a végleges ukázt fentről, egy tapodtat sem mozdulnak. Ha meg mozdulnak, képesek azt is el-elbaszni :)
  • lexlutor
    ahh.. nem. de ez most igy egybe omlesztve.. ehh..

amugy premiumtankok nem jatszanak.
  • lexlutor
    hat nalam azert meg kicsit santit, mert csak a kinai agra van kiirva.. az osszes tobbi sehol.
  • Kronos79
    Most nézem, hogy nálunk is adják a plusz garázshelyet 100 csata után. Persze top10-ben kell lenni.

A garázs is erősen akciós. Mindössze 100 arany darabja.
  • Kronos79
    Okés. A játékban megjelent. Operésön szuperpörzsi.
  • VanDaal
    Nem tudom, de előfordulhat. Viszont a honlapon, eseménynaptárban szerepel, szóval csak lesz belőle valami :)
  • Kronos79
    Ez nem is lenne gond, de a játékban sincs az elkövetkezendő feladatok között. Oda csak bekerült volna. Vagy ugyanaz a részleg foglalkozik a hirdetményekkel mindkét helyen? :)
  • VanDaal
    Mostanában különösen stronk munkát végez az EU részleg :)
    Máskor a szombattól kezdődő hétvégi akció részleteit kiírták már csütörtökön, most meg a péntek reggeltől kezdődőt is sikerült péntek délután posztolniuk...
  • Kronos79
    Kíváncsi leszek, mikor fogják kiírni a "grindolj prém tankért" eventet. Meglepődnék, ha nálunk nem lenne... Bár talán már meg sem lepődnék.
  • mijki
    Ha már 1 ember is jobban használja majd a T110E5-jét a videó megnézése után, már megérte belinkelni :)
  • j0nNyKa
    na akkor sorban:
    - akinél eddig trójait jelzett a vírusírtó a scriptre, annál most mi a helyzet?
    - aki eddig mobilról nem látta a változást, annál?
    #308550: nem kell oda spoiler, nem gif, meg nem óriás kép :)
    #308552: dede, majd a héten valamikor heggesztek egy spoiler gombot
  • popey8
    És csodálkozok, h 6 tankot miért csak 19 kör alatt sikerül leduplázni.

Mindhárom bot meghalt 0 dmg-el. nem voltak afk-k, de mintha ott sem lettek volna.

• GabeE3e
    Szerintem mindenki szokott káromkodni,sőt szerintem ez is a játék és a hangulat része, DE káromkodás és káromkodás között is van különbség,és amit Jeff linkelt az a nagyon undorító fajta amit abszolút elítélek, nálunk ezért simán repülne az illető, és most teljesen lényegtelen,hogy milyen klánból jöttem,mert nem azért mondom, supportnak meg ment a ticket.
  • bornofakone
    Akkora baromság ez az 1v1...nem 1 rohadt cod-ról beszélünk amiben nincs random. (én toltam hosszú ideig 1v1-t cod4-ben cb-n.)
    Már maga a random elb.ssza az egész game-t. Tökéletesen látni h Foxy rendre átlagon alulit lőtt. Meg az az 1 hp-s vég...komolyan :)
    Igazából lényegtelen ki nyerte az egész game-t, viszont amit "komolyfenyegetés" csinált, kritikán aluli az a stílus.
    Az a "kokk" kifejezés, annyira gyenge, (bár nem tudom hány éves) de utoljára anno cod2pub-n láttam hasonló megnyilvánulásokat 8-10 éves gyerekektől akiknek rögzült 1 angol csúnya szó és mint a beragadt gép azt hajtogatták folyamatosan :D
    Ettől függetlenül nyert, szval Foxy ideje lenne elismerni, és ez a feljelentelek meg bannolásos dolog, meglepő tőled, azt hittem ennél több vagy :(

Ezeket a képeket annyira nem értem :D Ennél én cifrábbakat szoktam letolni, igaz angolul és 2 szabályt követve (se családot, se betegséggel kapcsolatos dologról nem írok), de amúgy még úgy is rettentő módon beoltok mindenkit aki rászolgál. Magyart természetesen magyarul, a többieket pedig nemzetközi nyelven :)
    Én az ilyen képeket, annyira álszentnek érzem. Csak azért kirakni mert klánban van, v mert figyelni kell a klán "reputációjára" ami tizedrangú dolog. Remélem majd 1x én is kikerülök ide mikor káromkodok :) Most úgy is HOAX-s vagyok :DDD
  • JeffDunham
    A másik kép ami nagy "sikert" aratott Face-en.

• ximix #308552
    Amúgy ide a hsz ablakba alulra egy spoiler gombot nem lehet be szerkeszteni ?
  • ximix #308551
    Az MM előbb kitett magáért 1 vs 8 heavy buktuk mind a zsír :)