418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tessék, küldetés -
bekescsaba #308589 Ez irónia volt remélem.
Nincsen leírva normálisan, abból gondoltam, hogy 24 órás küldetés az alcím..
Sajnálom, hogy ilyen hülye vagyok... -
Mi is pontosan ez a küldetés? Lehet, hogy ennyire hétfő reggel van, de egyenlőre nem találom. -
lexlutor #308587 azaz 7*75k -
lexlutor #308586 minden nemzettel ! -
lexlutor #308585 igen -
bekescsaba #308584 1 nap alatt kell megcsinálni a 75 000-et? -
Nálam meg pont azért mert 7-es 8-as szintűeket kellene vennem, ha olyan tankokkal akarom csinálni amire egyébként is kell az xp :) -
nekem kínai, japán és angol miatt necces... angolt még el sem kezdtem, többi is elég low tier.. -
Ja és ha valaki csak azért áll neki, hogy legyen egy 8-as prémje, az valóban jobban jár ha megveszi. Nekem ez inkább kihívás, egy kis értelmet ad a játéknak. -
seriousthreat #308580 hát ha az IS6-ot megcsináltad akkor ez easy lesz. -
Nálam ez ezért van kilőve :) A mostani klánom nem tart ott hogy erre esélyem legyen. SP-t viszont akár egyedül is ki tudom húzni. -
zsozsok #308578 várnak a csatára -
zsozsok #308577 és legyél az FC haverja ha sokan -
seriousthreat #308576 hmm, mondjunk landingolgatni kell majd az event alatt a klánoddal.
sok csata = sok fame pont = nagyobb esély a jutalom tankhoz :) -
haflac #308575 Én azt hiszem kihagyom a prém tankos küldit.Jó pár órát bele kéne ölni,aminek fele biztos kínlódás lenne.Min 50óra játék idő.3 órát melózok és veszek egy ilyen tankot. -
És arra hogy lehet ráhajtani? -
seriousthreat #308573 Aki hajt a T23E3-ra, annak szvsz felesleges megcsinalni a HulladékPershing-es küldit.
A T23E3:
Pro:
-gyors
-jobb a camoja
-50el tolat (LOL)
-brutál rof
-10° gundep, amit a jó toronypáncél miatt ki is lehet használni
-egy régi (kedvenc) tank visszatérése
kontra:
-papír
-kaki a penje AP-val
Hogy mihez lehetne hasonlítani?? Kb egy tornyos E-25 -
Kronos79 #308572 Ezt néztem én is. Nekem mondjuk angolul van, de úgy sem tiszta. -
Nálam az nem tiszta hogy mit jelent az hogy: "24 órás küldetések: 1, bizonyos nemzetekhez." -
Ha az IS-6-nál megtudták normálisan csinálni akkor majd ezt is meghegesztik... Bár tény, hogy akkor is voltak a misszió elején furcsaságok a kiírásban. -
Kronos79 #308569 Úgy nézem, hogy lehet strigulát is húzni. Ezzel az ömlesztett nemzetek megoldással lehet majd vakarózni, hogy melyik nemzettel vagy már kész és melyikkel nem. Csak a számozás jelzi, hogy eddig mennyi van kipipálva. -
Kár hogy a prémtankok nem játszanak, így a kb 20tankomból most csak kettő olyanamivel lehet csinálni :( jó sok kredit rá fog menni mivel az összes nemzetnél 8-ast kellene vennem ha olyan tankot akarok amire egyébként is kell a zikszpé. -
Én nem bírom elképzelni, hogy a wgeu portál üzemeltetői ilyen lusta dögök (legalábbis próbálom). Ugye ha tudnák, mikor mit kell kiírni, scriptelt időzítéssel egy ilyen CMS-szerű oldalon röhögve kirakhatnák akkor is, amikor épp esznek, vagy tudomisén.
Én a WG EU vezetésére gyanakszom, hogy amíg nem kapják a végleges ukázt fentről, egy tapodtat sem mozdulnak. Ha meg mozdulnak, képesek azt is el-elbaszni :) -
lexlutor #308566 ahh.. nem. de ez most igy egybe omlesztve.. ehh..
amugy premiumtankok nem jatszanak. -
lexlutor #308565 hat nalam azert meg kicsit santit, mert csak a kinai agra van kiirva.. az osszes tobbi sehol. -
Kronos79 #308564 Most nézem, hogy nálunk is adják a plusz garázshelyet 100 csata után. Persze top10-ben kell lenni.
A garázs is erősen akciós. Mindössze 100 arany darabja. -
Kronos79 #308563 Okés. A játékban megjelent. Operésön szuperpörzsi. -
VanDaal #308562 Nem tudom, de előfordulhat. Viszont a honlapon, eseménynaptárban szerepel, szóval csak lesz belőle valami :) -
Kronos79 #308561 Ez nem is lenne gond, de a játékban sincs az elkövetkezendő feladatok között. Oda csak bekerült volna. Vagy ugyanaz a részleg foglalkozik a hirdetményekkel mindkét helyen? :) -
VanDaal #308560 Mostanában különösen stronk munkát végez az EU részleg :)
Máskor a szombattól kezdődő hétvégi akció részleteit kiírták már csütörtökön, most meg a péntek reggeltől kezdődőt is sikerült péntek délután posztolniuk... -
Kronos79 #308559 Kíváncsi leszek, mikor fogják kiírni a "grindolj prém tankért" eventet. Meglepődnék, ha nálunk nem lenne... Bár talán már meg sem lepődnék. -
Ha már 1 ember is jobban használja majd a T110E5-jét a videó megnézése után, már megérte belinkelni :)
-
na akkor sorban:
- akinél eddig trójait jelzett a vírusírtó a scriptre, annál most mi a helyzet?
- aki eddig mobilról nem látta a változást, annál?
#308550: nem kell oda spoiler, nem gif, meg nem óriás kép :)
#308552: dede, majd a héten valamikor heggesztek egy spoiler gombot
-
És csodálkozok, h 6 tankot miért csak 19 kör alatt sikerül leduplázni.
Mindhárom bot meghalt 0 dmg-el. nem voltak afk-k, de mintha ott sem lettek volna.
-
Szerintem mindenki szokott káromkodni,sőt szerintem ez is a játék és a hangulat része, DE káromkodás és káromkodás között is van különbség,és amit Jeff linkelt az a nagyon undorító fajta amit abszolút elítélek, nálunk ezért simán repülne az illető, és most teljesen lényegtelen,hogy milyen klánból jöttem,mert nem azért mondom, supportnak meg ment a ticket.
-
bornofakone #308554 Akkora baromság ez az 1v1...nem 1 rohadt cod-ról beszélünk amiben nincs random. (én toltam hosszú ideig 1v1-t cod4-ben cb-n.)
Már maga a random elb.ssza az egész game-t. Tökéletesen látni h Foxy rendre átlagon alulit lőtt. Meg az az 1 hp-s vég...komolyan :)
Igazából lényegtelen ki nyerte az egész game-t, viszont amit "komolyfenyegetés" csinált, kritikán aluli az a stílus.
Az a "kokk" kifejezés, annyira gyenge, (bár nem tudom hány éves) de utoljára anno cod2pub-n láttam hasonló megnyilvánulásokat 8-10 éves gyerekektől akiknek rögzült 1 angol csúnya szó és mint a beragadt gép azt hajtogatták folyamatosan :D
Ettől függetlenül nyert, szval Foxy ideje lenne elismerni, és ez a feljelentelek meg bannolásos dolog, meglepő tőled, azt hittem ennél több vagy :(
Ezeket a képeket annyira nem értem :D Ennél én cifrábbakat szoktam letolni, igaz angolul és 2 szabályt követve (se családot, se betegséggel kapcsolatos dologról nem írok), de amúgy még úgy is rettentő módon beoltok mindenkit aki rászolgál. Magyart természetesen magyarul, a többieket pedig nemzetközi nyelven :)
Én az ilyen képeket, annyira álszentnek érzem. Csak azért kirakni mert klánban van, v mert figyelni kell a klán "reputációjára" ami tizedrangú dolog. Remélem majd 1x én is kikerülök ide mikor káromkodok :) Most úgy is HOAX-s vagyok :DDD -
A másik kép ami nagy "sikert" aratott Face-en.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Amúgy ide a hsz ablakba alulra egy spoiler gombot nem lehet be szerkeszteni ?
-
Az MM előbb kitett magáért 1 vs 8 heavy buktuk mind a zsír :)