A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #308554 Akkora baromság ez az 1v1...nem 1 rohadt cod-ról beszélünk amiben nincs random. (én toltam hosszú ideig 1v1-t cod4-ben cb-n.)
Már maga a random elb.ssza az egész game-t. Tökéletesen látni h Foxy rendre átlagon alulit lőtt. Meg az az 1 hp-s vég...komolyan :)
Igazából lényegtelen ki nyerte az egész game-t, viszont amit "komolyfenyegetés" csinált, kritikán aluli az a stílus.
Az a "kokk" kifejezés, annyira gyenge, (bár nem tudom hány éves) de utoljára anno cod2pub-n láttam hasonló megnyilvánulásokat 8-10 éves gyerekektől akiknek rögzült 1 angol csúnya szó és mint a beragadt gép azt hajtogatták folyamatosan :D
Ettől függetlenül nyert, szval Foxy ideje lenne elismerni, és ez a feljelentelek meg bannolásos dolog, meglepő tőled, azt hittem ennél több vagy :(
Ezeket a képeket annyira nem értem :D Ennél én cifrábbakat szoktam letolni, igaz angolul és 2 szabályt követve (se családot, se betegséggel kapcsolatos dologról nem írok), de amúgy még úgy is rettentő módon beoltok mindenkit aki rászolgál. Magyart természetesen magyarul, a többieket pedig nemzetközi nyelven :)
Én az ilyen képeket, annyira álszentnek érzem. Csak azért kirakni mert klánban van, v mert figyelni kell a klán "reputációjára" ami tizedrangú dolog. Remélem majd 1x én is kikerülök ide mikor káromkodok :) Most úgy is HOAX-s vagyok :DDD