418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Hmm FTR-en van egy post néhány közelgő HD tankról. Azért jó hogy csak oroszt látok azon a képen. A németeket nem akarják HD-ba tenni? :D
  • DantesHUN
    Fura kép. De nem kamu ez?
  • Nihili
    Érdekelne, hogy akiknek nincs nagyobb prémium tankjuk, azok mivel szoktak creditet farmolni. Össze kéne szednem jó pár millió creditet, de nem tudom mivel lehetne a leghatékonyabban.
  • foxbat88fx
    természetesen 100mm-es :D
    hülye lennék 122-essel rohangálni

de gecc hogy kikaptunk itt :( idióta WG
  • DantesHUN
    Valamivel több mint 900-an, de lusta vagyok ismét felmenni és megnézni. De nem ezrekből választottak ki pár százat. Tuti csak simán sorsoltak véletlenszerűen rá böktek emberekre. Wg...

De az jobban zavaró, hogy mikor lesz ebből valami? Idén megjelennie kéne. Késik egy-két évet? Vagy ennyire szarul áll a játék?
  • Angelus1991ster
    FTR-en volt rövid ideig, ha kell elküldöm privátba. bár ezeket te is láthatad.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.06. 18:41:05
  • Sherman0070
    Linket küldenél azokról az alfa képekről? :D
  • Sherman0070
    Csak bevan nála kapcsolva a fos csatamód :D Ott E75-el régen kaptam tier7-et is :D
  • Angelus1991ster
    Bezzeg a random cseszik nekem ilyen beosztásokat csinálni.

Milyen ágyút használsz? 100-as vagy 122-es?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.06. 18:34:27
  • Angelus1991ster
    Hát a kiszivárgott alpha képeket elnézve, nem tudom mit vacakolnak. Úgyis a repülős motorjára épült az egész, és a kezelőfelület egyrésze is onnan van.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.06. 18:35:00
  • foxbat88fx
    keresd a hibát level 1 -.-"
  • Sherman0070
    Csak 900-an jelentkeztek? Én is jelentkeztem mégse tett be. Fura.
  • Savaran
    mintha egy nagy fúrt gödör lenne :)
  • Oddball29
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez nagyon, de nagyon nagy gáz...
  • madmanic
    legalább ennyire mint most
  • Toweliee
    Tavaly is a szeptembert vártad :)
  • madmanic
    16%WR... De már mindjárt itt a szeptember

Ja, Idióta csapattársak
  • DantesHUN
    Úgy 900-an jelentkeztek, az úgy 1:3-hoz. De gondoltam én úgy se választanak be, csak olyanok meg bekerültek akiik kevesebb ideje vannak a WoT-ban WoWPS-ban mint én, más játékoknál se voltak többnél tesztelők.

Van egy olyan érzésem, a kritériumokat figyelembe se vették, csak a jelentkezőkből véletlenszerűen választottak. De még ez se lenne baj, de akkor mondták volna ezt, véletlenszerű lesz, és más nem számít. De nem , ilyen-olyan kritériumoknak kell megfelelni, mégis beválasztanak olyanokat akik ennek alig felelnek meg. Miért nem lehet azt mondani, hogy sorolás van,és ennyi.

Mindegy, szokásos WG stílus, mondanak valamit, aztán jó esetben ha fele igaz.

De igazából az lenne a legjobb ha iparkodnának és nyílt teszt fázis jönne már, mert így nem hogy idén, de 2020-ra se lesz jászható. Ilyen tempó és hozzáállás mellet...dühít és zavar, mert tartok tőle bukás lesz , vagy nem is lesz belőle soha semmi. Pedig a hajókat vártam. Ne csesszék már el. Idén pedig ebből béta verzió nem lesz, pedig idén megjellennie kellet volna. Mondták tavaly ilyenkor, de hát ez van.
  • ladista
    Hol marad a "kapjanak rákot", "menjenek csődbe", "főbe kellene őket lőni", meg a többi gyerekes faszság? :D
  • Sherman0070
    Úgy olvastam hogy csak 300 embernek adják meg a tesztelési jogot szóval szerintem nem volt sok esélyed :D
  • DantesHUN
    Eh. köcsög. WG. De most komolyan. Na jó nem annyira köcsög WG. Csak felbosszantottak. Nem választottak be tesztelőnek a Warships-be. Gondoltam, hogy nem fognak. Csak látom, hogy vannak akiket beválasztottak, pedig a követelményeknek nem feleltek meg jobban mint én. Ennyi erővel én is bekerülhettem volna, ha ők is. Tudom, a világ nem igazságos, ez van. A világ gonosz. De attól még...csesszék meg. Én se bántam volna, és ahogy láttam a fórumon kik kaptak jogot, hát én is kaphattam volna ennyi erővel. Ez bosszant inkább az egészben. Mert ha több kritériumnak felelnek meg mint én, semmi gond. De így?
    Tudom, ez csak egy játék, meg türelem, meg fölösleges emiatt sírni, meg ez van a világ is igazságtalan.Óh de a franc beléjük akkor is.
  • popey8
    "World of Tanks-PC Game Balance" De ott lennék, jó kis stand up lesz:D
  • popey8
    A 2 csatás acc vásárló visszatért:) Kiderült van "nagy" accountja, ez csak hobbi és a VK 7201 (meg a BatChat) miatt kellene neki az accom, mert arról lecsúszott:) 1000 EUR-t kértem az accomért, de ő max 100-120k-t adna érte. Mondtam neki nem maradt le semmiről, mert sztem az E-100 jobb nála, de kíváncsi rá mit tud, mert nem tudja sehol belőni Foch 155-tel:D Pedig csak tudni kell hova célozzon. Gondolom a nagy accjának sem lehet 1000-nél több a WN8-al, ha még a weak spotokat sem ismeri. De hogy még pl. Tank Inspectorban utána sem néz... De lehet csak kamuzott, mert Foch 155-tel művészet nem belőni:) Egyik CW-n én sem lőttem át 1x, de azért, mert rossz helyen találtam el.
  • Nazarov77
    Itt van a wot gamescom menetrendje

Remélem a az unott pofás dance showok megint arról fognak szólni hogy várjuk a kódokat :D
  • Angelus1991ster
    remélem hasonló kezelő felülete lesz mint a wotnak, csak modern köntösben. Hasonló kamera állások arty műhold nézet stb.

kiadna big boss kishyki-viszki
  • kisokka
    Ha jól hazudok, Op. Flashpointban a T-55 volt a legkisebb harckocsi, úgyhogy simán lehet abban valami, amit mondasz. Nem biztos, hogy a WoT-ot veszik alapul, mert szerintem Serb-ék meg az OF-ból nyúlták az ötletet. Vagy nem.
  • Angelus1991ster
    Tankok számára gondoltam. van majdnem 300 tank és 40-50 prémium tank amiből egy tucat elérhetetlen (bt-sv, su76i ,pz4hydro, pz v/iv alpha, object 907, m60, pz2 aufs. J , A-32 ja és még a T-50-2 és a régi KV -amik még mindig bennt vannak a játék fájljai közt.)
  • lexlutor
    Tier 1es T-54 :D - ez tetszik :)
  • Nazarov77
    Nem kell végletekben gondolkozni, attól még ha kipróbálom az AWt nem jelenti azt hogy abbahagyom a wotot, mind a kettővel is lehet játszani. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz és majd kipróbálom, bár igazat megvallva a modern tankok nem érdekelnek annyira mert az összes ugyanúgy néz ki, nincs már meg bennük az eredetiség, de attól még felfogható egy WoT 2nek, ott folytatja ahol a wot abbahagyja majdnem tankokban.
    Tier 1es T-54 :D
  • yossarianHUN
    Nem vagyok benne biztos, SS szerint WoT-féle sebzésmechanizmus lesz benne. A videóból nem derül ki egyértelműen. Az ammo rack meg satöbbi effektek meg még nagyon kezdetlegesek, elvégre még alfa fázisban van a játék.
  • lexlutor
    es el fogsz kezdeni egy masik ugyanolyan jatekot mint a wot csak mert masok a skinek nullarol, mikozbe a wotba mar belenyomtal 20k csatat?
  • Nazarov77
    HP alapú lesz, ez egy direkt wot copy játék. Ami nem baj nekem, legalább nem lesz akkora bukás mint a wt.
  • popey8
    Ez a WT féle egy lövés egy kill rendszert használja, ha jól gondolom. Nálam már emiatt elvágta magát egy kicsit. Ja és persze az arty... Ez az ammo rack robbanás se nagyon tetszik egyébként. Spot systemet nem annyira vágtam. A WT-hez vagy a WoT-hoz lesz hasonló?
  • Zegi Norbi HUN
    Legalább a féreg emberek itt is ugyanúgy megtalálhatják a számításaikat, pont mint a WoT-ban :P
  • lexlutor
    igen, ugy tunik csak a skinek lesznek masok.
    a korabbi videot is addig neztem, amig el kezdetta joember 1000*1000 meteres palyakrol beszelni..
  • yossarianHUN
    Ó jézus xD Ez már sok a jóból.
  • ladista
    80-90%? Magyarázd meg, légyszi.
  • Nazarov77
    Ráadásul pont olyan lesz mint a wotba :D
  • popey8
    Angolt még csak-csak, de a Japán medeket én nem nagyon ajánlgatnám egy újoncnak.
  • yossarianHUN
    Fura, nekem semmi lagg nincs, és ha nem is max beállításokon, de egy 7 éves gépen játszom vele, átlag 40 FPS-sel.

Lexlutor: Már csak a vállamat rántom meg rajta rezignáltan