banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Úgy 900-an jelentkeztek, az úgy 1:3-hoz. De gondoltam én úgy se választanak be, csak olyanok meg bekerültek akiik kevesebb ideje vannak a WoT-ban WoWPS-ban mint én, más játékoknál se voltak többnél tesztelők.

Van egy olyan érzésem, a kritériumokat figyelembe se vették, csak a jelentkezőkből véletlenszerűen választottak. De még ez se lenne baj, de akkor mondták volna ezt, véletlenszerű lesz, és más nem számít. De nem , ilyen-olyan kritériumoknak kell megfelelni, mégis beválasztanak olyanokat akik ennek alig felelnek meg. Miért nem lehet azt mondani, hogy sorolás van,és ennyi.

Mindegy, szokásos WG stílus, mondanak valamit, aztán jó esetben ha fele igaz.

De igazából az lenne a legjobb ha iparkodnának és nyílt teszt fázis jönne már, mert így nem hogy idén, de 2020-ra se lesz jászható. Ilyen tempó és hozzáállás mellet...dühít és zavar, mert tartok tőle bukás lesz , vagy nem is lesz belőle soha semmi. Pedig a hajókat vártam. Ne csesszék már el. Idén pedig ebből béta verzió nem lesz, pedig idén megjellennie kellet volna. Mondták tavaly ilyenkor, de hát ez van.