A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #320783 Eh. köcsög. WG. De most komolyan. Na jó nem annyira köcsög WG. Csak felbosszantottak. Nem választottak be tesztelőnek a Warships-be. Gondoltam, hogy nem fognak. Csak látom, hogy vannak akiket beválasztottak, pedig a követelményeknek nem feleltek meg jobban mint én. Ennyi erővel én is bekerülhettem volna, ha ők is. Tudom, a világ nem igazságos, ez van. A világ gonosz. De attól még...csesszék meg. Én se bántam volna, és ahogy láttam a fórumon kik kaptak jogot, hát én is kaphattam volna ennyi erővel. Ez bosszant inkább az egészben. Mert ha több kritériumnak felelnek meg mint én, semmi gond. De így?
Tudom, ez csak egy játék, meg türelem, meg fölösleges emiatt sírni, meg ez van a világ is igazságtalan.Óh de a franc beléjük akkor is.