418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Csak 30 mm a motorház, késharcban egy E-100 ap-vel szét tud verni egy 263-at.
  • Maala
    Én bevallom őszintén, hogy annyira kevésszer találkozom vele ellenfélként, hogy szemből ritkán lövöm át. Ált. túl magas tankokkal játszva találkozom vele közelről, így alját nem tudom lőni, goldot meg nem fogok tölteni a lövegpajzsnak, 250 körüli pen meg csak jó rng-vel szokott elég lenni. De nem szokott jó rng-t adni. :P Azt mondod, magas tank esetén overmatchelni lehet a motorháztetőt? :P
  • Oddball29
    Kijött valami konkrét az ágyúról?
  • Userx2
    215b utódjának 300 eff páncélja lehet a döntöttség miatt. -10 gun depression. Ha igazak a pletykák. Minden tanknak van valami előnye és Cef. Mk2-nek is a lövege lesz az.
  • Oddball29
    Töröld nyugodtan, van épp elég redundás tartalom itt.:)
  • j0nNyKa
    most szóltam először és utoljára az offolásért meg szájalásért
    nem szokunk vissza erre a stílusra itt, ezt felejtsd el gyorsan
  • Oddball29
    Én leszedtem, mert nem szeretek rendszeresen lemaradni században a többi hevitől (E5/IS-7).
  • Oddball29
    !Légy szíves!
  • besti
    Artik "szeretnek" viszont, és a splashtől jól véd (megúszom ilyen 2-300 sebzéssel a splasht modulsérülés nélkül). Nem használtam liner nélkül, nem tudom milyen lenne a mobilitása, de így sem rossz. Akkor majd próbálgatom kicsit, néhány 10 aranyba fog csak kerülni :)
    Az biztos, hogy arany szerelőcsomag nem árt rá, mert a lánccal együtt lövik a motort is, azt tapasztaltam. De kell-e a vert stab?
  • Toweliee
    Oks, akkor nem vágom ezt.
  • j0nNyKa
    akkor viszont légyszives az ilyenekkel a megfelelő topicokba fáradj át, köszi
  • Oddball29
    Én úgy vettem észre, hogy eléggé lassítja a spall liner.
  • Oddball29
    "Get your stinking paws of me you damn dirty arty!"
  • besti
    Apropó FV heavy. Kell arra vert. stab.? Vagy inkább a WG ajánlásának megfelelően inkább heavy spall liner menjen rá? Esetleg az, de venti helyett? Rammer az biztos, de a többiben bizonytalan vagyok mi kellene rá.
    Remélem jó lesz az utóda, mert nem biztos, hogy megérte a grindet (T57 HT/AMX50B és E5 megvan már), így pár csata után. A gunja lenne jó, de egyre kevesebb a sniper pálya manapság, közelharca pedig E5-öt jobbnak érzem. Vicc egyébként, hogy az FV medemnek jelenleg jobb a töltésideje (bia+venti+gyorsító)....
    Utoljára szerkesztette: besti, 2014.08.07. 15:42:32
  • Oddball29
    Nem tudok róla.
  • Master91
    tegnap nem szidtam, még is 1600at csapott a Conqueroromba a 9-es amcsi :(
  • Toweliee
    Egy sg-s wot-os a srác?
  • JeffDunham
    Szpecnyaz az arty az egyetlen amit nem szidok a JÁTÉKON BELÜL. Az csak teszi a "dolgát". TS-en elküldöm őket a k. anyjukba, de csak szóban. Szinte minden körben, mert egy rohadt arty mágnes vagyok.

Ám az AFK, az idióta barmokkal más a helyzet. Akkor sajnos elgurul a gyógyszerem, és kiadom magamból játékon belül.

Az artyt hiába szidod, még intenzívebben rád fog állni.
  • Solten
    yay
  • Savaran
  • Oddball29
    OFF

Lehet örülni, másodikok lettünk matekban.
  • Szpecnyaz
    Most mé'? Az artyk nem érdemelnek szebb szavakat ennél :D. Látnád én hová szoktam elküldeni őket néha :D.
  • JeffDunham
    Én nem is tudom neked hogy sikerült értelmezni a műveltség szót...

Az a rohadt Google mindenkiből zsenit csinál. :)
  • foxbat88fx
    van magyar klán aki nem csinálja ezt? :D
    anno, a huns volt fasza :D de most a cvakk se gyenge xddd
  • JeffDunham
    A szokásos HHR-A-B műveltségi szint...

• popey8
    A paradicsomok úgy se tudják, h azt kell lőni:D Max mákosan betalálnak, azt is csak felülről. Rögtön az első csatában összehoztak nekem egy Steel Wallt:)
  • MrGringo
    halli!

Most huzigálom az amcsi hevit...a T54E1-nek a 810 pacis motorjára megéri elbaszni most hirtelen 25.000 TP-t??? Vagy hagyjam nincs értelme a 800 pacist átrakni? véleményeket kérek! Elég soknak találom 25ezerért azt a tíz lóerőt!
  • seriousthreat
    A 263 akkor lenne piszkosul jó gép, ha megszüntetnék rajta az overmatchelhető motorháztetőt. Szerintem a jól balance-olt járművek közé tartozik, ilyen volt régen a Foch155 is, csak aztán a tömegnek meggyűlt vele a baja.
  • Ry0K3N
    Szükséges járművek?
  • Oddball29
    215B valamiért nekem is többet lő mellé messzire, mint az E5, pedig lövedéksebesség ugyanaz, szórás papíron jobb.
  • JeffDunham
    4 indok: Centurion 7/1, FV4202, Conqueror és FV215b. Ennyi.

Amíg ezekkel nem mentél nem tudod mi a precíz pontosság.
  • Scheff
    Vállalkozó szellemű játékosok segítségét szeretném kérni egy 1 órás gyakorló csatához szombat este 20:00 órától kezdődően. Körülbelül 10-11 főre lenne szükségem.

Előreláthatóan a következő ismeretekre lesz szükség ahhoz, hogy abból az 1 órából ne legyen 2-3:
    - Teamspeak 3 kliens használata.
    - Spectator mode használata.
    - Fegyelem, önkontroll, türelem. :)

Más egyéb nincs. Ha érdekel, akkor keress fel privátban a részletekért! :)

Üdv;

Scheff
  • Angelus1991ster
    A játék fő hibájának tartom az MM leegyszerűsítését, régebben több minta volt t6tól t8-ig. Ma csak kettő.
    amúgy tier 5 és tier 10-nek van a legjobb MM-je.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lassan csak 2 féle MM van .
    Példa : tier 7-es MM-re
    az első fajta: öt darab t9-es, 5 darab t7-es és 4 darab t7-es valamint a szerencsétlen scout.

másik fajta : 7-8-9-10 darab t9-es , 0 vagy 1 darab t8-as és a többi szerencsétlen 7-es med vagy scout keveréke.
    én ezeket a mintákat látom majd minden csatában ami t6-t8-ig van , tier 12-es rendszert visszahozhatnák, ja de nem lehet kifogásom , ha 8 óra munka után kicsit leülök WoT-ozni, és a 10-mecs után ugyanezt vár. elvégre ez a játék a szórakozásért van, hogy a gyengébb játékosok is élvezzék a játékot

Mr. everything-nek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bezzeg előbb fognak kitiltani engem és mást is, mint téged ,aki fölösleges topikokkal terheli a fórumot. Dantes-el rég be volt fejezve , de te árgus szemekkel várod kikbe lehet belekötni, aztán játszod a nagy ártatlant .
    Johnny én ezzel a be is fejeztem a vitát, rinyát, "kötözködést" ezzel.
  • popey8
    Lézerszike, jó vicc. A Conq top lövege nekem még meg sincs (Cérnánál tartok). Lehet, h az az ágyú hű de fantasztikusan legendásan pontos, de amikkel én eddig lövöldöztem, azok nem adták vissza ezt az érzést. Közel sem. Egy löveg miatt a legjobbnak nevezni az összes brit ágyút, szerintem enyhén szólva marhaság.
  • Tono34
    215b ágyújával folyamatosan lőttem vmelyik E.. TD kupoláját a napokban. 10/8 talált, mellé csak azért ment mert elmozdult a cél.
  • JeffDunham
    Hülyeséget irkálsz. A legjobb ágyúk a britek. Conqueror után E-75-el játszani maga a büntetés. Ahogy a kollega írta, lézerszikék.
  • Oddball29
    263-án nagyobb távolságból úgy azért jóval kisebb a sebezhető felület, mint a legtöbb tízesen. Célozhatod még a legalját, de az csak egy vékony csík. Ha enyhe szögben elfordul, akkor meg kevesebbet látsz a pajzsból, ami mozog is mellé.
  • yossarianHUN
    Azért Church 7 még messze van attól a szinttől, ahol következtetéseket lehet levonni. Caernarvonnál és Conquerornál már kijön ez a pontosságbeli fölény, azok tényleg lézerszikék. Kár, hogy a tank az ágyú alatt általában fabatkát se ér.
  • popey8
    #320912 "Nagy előnye a briteknek, hogy oda lőnek ahova célzol." Egy nagy frászt:) A heavyk és a medek is elég pontatlanok. A Csöcs 7-en és az FV/Cent meden legalábbis ezt tapasztaltam. Kicsit pontosabbak, mint az átlag, de ugyanolyan betegséggel küzdenek, mint a német papíron pontos lövegek és mikor rájuk jön az 5 perc pontatlanabbak, mint az orosz lövegek. Egyik csatában asszem tegnapelőtt vmi 50 pár %-os hit ratet sikerült összehozni az FV meddel, pedig nem is vaktába lövöldöztem. A Csöcs 7 meg aztán minden 2. csatában össze-vissza szórta a cuccot. Mindenhova ment, csak oda nem, ahova céloztam:)

Nekem ez a tapasztalatom. Nem pontosabbak, mint bármelyik másik nemzet lövegei. Bár lehet csak szopó ágra rakott a játék:)
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.08.07. 13:16:44
  • Bee
    95 évesen demenciában szenvedve talán igen.
    Ha a kifakadásom okára vagy kíváncsi, akkor olvasd vissza a "kolléga" hozzászólásait. Sír az MM miatt, köpködi a WG-t, szidja a játékot (mégis tolja), hasznos hozzászólást még nem láttam tőle. Az elején türelmesen el lett magyarázva neki, hogy a játék valóban nem tökéletes, de nem az MM a probléma, hanem a játékosállomány. Hiába érvelsz, példálózol, bizonyítasz, semmi sem használ, csak öklendezi ki magából az ostobaságait. Most várhatóan a topic történészével fog vitába szállni a középkorról, ami a szellemi képességeihez mérten nem is volt sötét.