banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    A játék fő hibájának tartom az MM leegyszerűsítését, régebben több minta volt t6tól t8-ig. Ma csak kettő.
    amúgy tier 5 és tier 10-nek van a legjobb MM-je.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lassan csak 2 féle MM van .
    Példa : tier 7-es MM-re
    az első fajta: öt darab t9-es, 5 darab t7-es és 4 darab t7-es valamint a szerencsétlen scout.

másik fajta : 7-8-9-10 darab t9-es , 0 vagy 1 darab t8-as és a többi szerencsétlen 7-es med vagy scout keveréke.
    én ezeket a mintákat látom majd minden csatában ami t6-t8-ig van , tier 12-es rendszert visszahozhatnák, ja de nem lehet kifogásom , ha 8 óra munka után kicsit leülök WoT-ozni, és a 10-mecs után ugyanezt vár. elvégre ez a játék a szórakozásért van, hogy a gyengébb játékosok is élvezzék a játékot

Mr. everything-nek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bezzeg előbb fognak kitiltani engem és mást is, mint téged ,aki fölösleges topikokkal terheli a fórumot. Dantes-el rég be volt fejezve , de te árgus szemekkel várod kikbe lehet belekötni, aztán játszod a nagy ártatlant .
    Johnny én ezzel a be is fejeztem a vitát, rinyát, "kötözködést" ezzel.