418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    baromi ratyi a wr%om Conqival, de iszonyatosan imádom, kedvenc tankom

főleg hogy van 1 szép pénisz gyűrű is az ágyún :D
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.11. 11:36:01
  • Tono34
    Még bétában anno 3 milla jött be a modulok eladásából :)

Maala: nagyon jó ágyú, időnként pattint is a páncél ... írtam, hogy nagyon jó ágyú? :)
    Mostanában kedvencem lett, bár amikor felgyújtanak (olyankor 2x) akkor félrerakom.
  • Pares
    Ezeket én még a Tech tree képernyőről eladom, ha kifejlesztek valami jobbat, utána meg a nem kompatibilis lőszereket a depóból. De a fogyócikkeket ritkán nézem meg...
  • Maala
    Most már majd tudok. :D

Researched:FV215b researched.
    Undistributed experience spent: 210000 
    Free Experience spent: 0 

Szegény Conq.tól meg is szabadultam, fenét érdekli az a 170k kredit. A végére nagyon megszerettem, epic ágyú, a jó dep. miatt lehet vele UFP-ről pattintgatni, a többség meg nem tudja, hogy az ágyú mellett kell lőni ilyenkor. A búcsúköröm meg a legjobbam volt vele egész pályafutása alatt. :D
  • kisokka
    Az ilyesmiket is érdemes átnézni, csak vagyok olyan balfark, hogy olykor elfeledkezek róla hónapokig:

Az életben nem fogom már használni és van belőle 3 db, ami 90 papír. És ez csak a legteteje, nem is néztem a többit. Azt hiszem ehhez most lusta vagyok, de ebből is össze fog jönni 1-2 misi
  • Sherman0070
    Arra is kéne mod hogyha siemka vagy akkor automatikusan alt+f4-ezzen a játék.
  • Pares
    Jó tudni, hogy van a depómban 2.560.000 kredit vésztartalék :D
  • kisokka
    Ejnye
  • Maala
    De hisz van arra is mod, hogy automatán betolja a tűzoltót. :D
  • kisokka
    2-3 hónapja annyi felgyülemlett, hogy kerestem vele 3 milkót.
  • Pares
    LoL én sose használtam prémium felszerelést, és most nézem a depót, hogy mind a háromból van 78/80/98 darab :D
  • kisokka
    Automata tűzoltó tényleg hasznosabb dolog, az a legjobb benne, hogy az első sebzés után olt is egyből. A simánál hiába tolom be a "Q"-t, megvárja, amíg 2-3 sebzést lepereg a tűz(ezáltal ösztönöz, hogy vegyek automatát). Viszont túlságosan spúr vagyok ahhoz, hogy azt a rengeteget, amit "hozzám vágnak ingyen" ne adjam el
  • Tono34
    Használj 215B-t, ha egyszer felgyújtanak akkor fel fognak még egyszer... ;)
  • Maala
    Pláne, hogy amennyit hozzád vágnak ingyen, annyit úgysem használsz el. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.11. 09:44:32
  • patchaou
    Nálam egér 4. és 5. gomb. De amióta van kredites prémium cucc azóta csak automata tűzoltó van minden tankomban. Tény hogy van olyan helyzet amikor fölöslegesen megy el, de ennél sokkal többször hasznos. Nem egyszer nyerte már meg a csatát az automata tűzoltóm :)
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.08.11. 09:31:25
  • kisokka
    Nekem van egy hót egyszerű trükköm, ami a láncolást és a tüzet is hamar oldja meg. Fogyó eszköz 4 az "E"-re, az 5 a "Q"-ra van állítva. Ha tűz van, elég egy "Q" nyomás és olt. Ha láncolnak, akkor először "E", ami lenyitja a javító menüt és "Q", ami meg az 5-öst javítja, tehát a láncot. Piszok gyorsan fel lehet így tenni, időt alig veszteni vele. Az egyik hp-t szed, a másik lebénít, szóval jó az, ha gyorsan le van tudva a dolog. Nem biztos, hogy illegális modról van ott szó, egyszerűen fel van készülve rá, hogy ilyesmi is lehet.
  • Maala
    Értem én, hogy több rálátásod van a dologra, de anno Kacsa velem ment be kipróbálni gyakorlóba a frissen szerzet modot még amikor Pro League sem volt. Szerk: Feleslegesen véded a mundért, direkt írtam múlt időt.

aru: Nem kell regisztrálni, csak beloginolsz, mintha a WG oldalára tennéd, 99,5% safe.

Szerk: nem mellesleg a reflexeidet gyakoroltathatod akárhogyan, de 0,2s már kiválónak számít, és 0,1 még akkor is meg szokott lenni, ha az ember számít adott dologra.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.11. 08:39:45
  • yossarianHUN
    Ne csináld már, a helyi CBA-ban mindig ilyet veszek ha épp össze tudok kukázni 120 forint aprót:D
  • seriousthreat
    aki 10 sec alatt nem veszi észre hogy leláncolták az ott is dögöljön meg :D
  • popey8
    Ilyet még esetleg, bár nem tudom, h elég idős vagy-e hozzá:D

#321318 "ha lenne is ilyen mod picikét értelmetlennek érzem a használatát" Van ilyen mod és leginkább sztem a paradicsomoknak hasznos, mivel 1. sz@rok a reflexeik, 2. így nem kell nagy javítót használniuk, ergo több kreditük marad gold ammora:)
  • seriousthreat
    én is meg tudom csinálni nem nagy cucc. volt olyan hogy ugrattam batchattel Sand Riveren scoutkör közben és megjavítottam a trackem sebességveszteség nélkül, egybefolyt a két hangeffekt (a lánc leszedése és a felrakása), bár nagyjavítóval könnyebb egyszer amikor húztam a T71-et szintén eltrackeltek, reflexből rátapostam és mivel a trackelés elforgatta a tankot 180°-al így olyan volt mintha egy hajtűkanyart vettem volna.

Maala: kettőnk közül szerintem én több WGL-es meccsen játszottam, illetve amikor időm engedi akkor nézem is, de ott reflexből tolják az ilyeneket és ott szerintem a maxos crew az ami igazán számít tehát 350m-re snapshotolni AMX1390-el priceless érzés hogy csak egy dolgot említsek, mellesleg ha lenne is ilyen mod picikét értelmetlennek érzem a használatát, ez olyan mint az aranytűzoltó script (fontos hogy NEM mod) jó játékos el tudja oltani 2-3 klikken belül, én ettől függetlenül használom az autótűzoltót ami szvsz jó cucc mert 1 dologgal kevesebbre kell odafigyelnem, sőt gyúlékonyabb tankoknál igazi áldás néha az a kis tűz esély csökkentő bónusz.

TL;DR: minden csak gyakorlás kérdése.
  • yossarianHUN
    Ejj, az egy kis szépséghiba, de a másik oldal perfekt:D Azért még egy ilyet kapok?
  • popey8
    Bukta, mert a GW Tiger T9:D
  • aru
    Írtam egy mailt a supportnak és elküldtem a replayt. 1/16 sebességgel néztem vissza és 1 másodperc töredéke alatt visszarakja a láncot... Tudom nem sok esélye van, hogy bármit is kap az illető sajnos. Ide is fölraknám, de nem vagyok regisztrálva egyetlen ilyen replay oldalon sem.
  • yossarianHUN
    Barackosat kérek:D

• Maala
    Igen, létezik. Nem csak warpack mod részeként, Pro League-ben szokták alkalmazni még nagyon régen.
  • popey8
    1 doboz Sió rostosba, h ilyet még nem láttatok:D

• yossarianHUN
    Ha jól rémlik a Warpack mod tartalmazott ilyet is, de az meg kapásból illegális.
  • aru
    Vajon létezik olyan mod ami automatikusan javítja a láncot ha leesik? Mármint ha van javítókészlet. Az előbb lelőtem egy E100 láncát és a visszajátszáson a másodperc 20ad része alatt visszarakta... Ilyen gyors reakcióidő nincs, viszont ha van ilyen mond akkor az tuti illegális.
  • popey8
    Szerintem én is

• kisokka
    El Hallouf-on B1 felől indulva akkor volt a legjobb, ha egyedül lehetett menni heavyvel, hátul a dombon 1-2 TD és a domb alján lévő kis bukkanó mögé bebújni az arty elől. Olyan brutál sebzéseket lehetett lecsapni onnan, hogy bekaki. Nagyon ritkán, de előfordult, hogy rá tudtam venni még a velem tartó 1-2 heavyt, hogy várjuk meg őket alul, akkor is szép mészárlás volt, csak ugye nekem kevesebb volt a sebzés. Viszont, ha valaki elindult felfelé, akkor ette a franc az egészet, mert megy a többi is és a domb tetején lévő piroskák nem bújnak elő, megvárják míg felér az ökre. Közben ugyebár az arty is csapkodja őket.
    Nekem kedvencem volt onnan indulni, csak nem mindig jött be.
  • yossarianHUN
    Ja, hogy kettő olyan van
  • yossarianHUN
    #321303-ra ment.
  • yossarianHUN
    Én szándékosan nem a képességeibe kötöttem bele, csak a random statkiposztolás zavart, de mikor aztán válaszul ő kötött bele az én képességeimbe, ráadásul látatlanban, akkor már nem tudtam mit tenni:)
  • joe662
    Most mért kell piszkálni szegényt ,ö odatette a vasat rendesen,817 az átlagsebzése
    Mondjuk ha loltrakival csinálta akkor
  • diegho™
    Nézd az enyémet. Tegnap kezdtem újra 2 hónap pihi után, nagyon kevés platoon van, nulla század, soha nem voltam cw-n, az utóbbi fél évben nem szakaszoztam az biztos és többet nem is fogok idén.
  • Antimat
    nemrég volt egy cikk az indexen, hogy mennyi félrefordítás volt a Monthy Python filmben
  • Gyuszopapa
    Az El Halluf pálya játszhatóbb lett szerintem nehéztank-kal.Eddig ha a végén(A1-2) át akartam menni akkor kibaszott lassan tudtam a lejtőn felmenni,szpot esetén mire felértem addigra már nem kellett harcolnom mert szétszedtek az arty-k.
  • lammaer
    Nézzük meg a vasár és ünnepnapi mérlegemen :)
  • lexlutor
    es egy WG-s konnyebb mint egy kacsa?