A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
seriousthreat #321318 én is meg tudom csinálni nem nagy cucc. volt olyan hogy ugrattam batchattel Sand Riveren scoutkör közben és megjavítottam a trackem sebességveszteség nélkül, egybefolyt a két hangeffekt (a lánc leszedése és a felrakása), bár nagyjavítóval könnyebb egyszer amikor húztam a T71-et szintén eltrackeltek, reflexből rátapostam és mivel a trackelés elforgatta a tankot 180°-al így olyan volt mintha egy hajtűkanyart vettem volna.
Maala: kettőnk közül szerintem én több WGL-es meccsen játszottam, illetve amikor időm engedi akkor nézem is, de ott reflexből tolják az ilyeneket és ott szerintem a maxos crew az ami igazán számít tehát 350m-re snapshotolni AMX1390-el priceless érzés hogy csak egy dolgot említsek, mellesleg ha lenne is ilyen mod picikét értelmetlennek érzem a használatát, ez olyan mint az aranytűzoltó script (fontos hogy NEM mod) jó játékos el tudja oltani 2-3 klikken belül, én ettől függetlenül használom az autótűzoltót ami szvsz jó cucc mert 1 dologgal kevesebbre kell odafigyelnem, sőt gyúlékonyabb tankoknál igazi áldás néha az a kis tűz esély csökkentő bónusz.
TL;DR: minden csak gyakorlás kérdése.