418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Chaffee
    mért te látsz már valamit?
  • Angelus1991ster
    Jórészt úgyis az lesz , hogy a közönségnek dobálnak mindenféle dolgokat.
    2012-es gamescom dance show jobban tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 12:36:27
  • Chaffee
    Nincs is mit rajta nézni
  • Tono34
    Cégnél nem tudom nézni ...
  • Chaffee
    Kösz
  • Pares
    Én itt: http://www.twitch.tv/wgeu
  • Oddball29
    Jéjjj, még több full goldos clubber.
  • Angelus1991ster
    wot.eun zt találtamhttp://www.twitch.tv/wgeu
  • Chaffee
    Hol nézitek ti ezt?
  • Angelus1991ster
    Twitch-es gyökér álbónuszkódozók 12.40-t írtak kezdésnek
  • TiborTamas
    Tényleg, csak a prémek mennek 5-től, ezt benéztük Maala. :D
  • Pares
    Elméletileg már mennie kéne a streamnek, nem? De még mindig offline...
  • Nazarov77
    Itt van a stream menetrendje hogy mi mikor lesz
  • Thomasovics
    "Standard Tanks – any non-premium tank of Tier VI or higher"
    De viszont kivitelezhető más 6 os light tankkal ,
  • TiborTamas
    "If playing in a platoon, the tanks in the platoon have to be of the same tier. "

Ez csak annyit mond, hogy ha platoon-ban mentek, akkor minden tanknak ugyanolyan szintűnek kell lennie a platoonban, de azt nem, hogy nem mehetsz be Chaffee mellé platoonba egy T49-el vagy bármely más tier 5-ös tankkal. :)
  • Angelus1991ster
    talán egy link, wg oldalán volt, de már megy a gyalázkodáshttp://www.twitch.tv/wgeu
  • Sunsetjoy
    Nem az van írva, hogy hová rak az MM, hanem hogy mind a két tanknak azonos tiernek kell lennie, szóval ha a light miatt felrakja, akkor IJ, nem?:)
  • GabeE3e
    Az egyik pontban benne van,hogy már nem lehet ilyet csinálni,hogy beviszel szakaszba egy 5-ös tankot t10-be.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.08.13. 12:05:54
  • Angelus1991ster
    Elvileg most megy a dance show. sehol egy stream.
  • suba53
    Szia!

Én az ágyú vonalat javaslom először. Azzal lesz ütőképes a tank. Nekem már csak a nagy motor van hátra, de a Royal Ordnance ágyúval a 10-esek között sem kell szégyenkezni.
    Ha javasolhatom indítsd el a brit heavy vonalat is. Nagyon sok a közös modul a medekkel, és így azon sokkal gyorsabban tudsz haladni.

A Centurionon pl. ha kifejlesztem a Griffon motort, akkor az egyből mehet a Conquerorra is. Azon pedig a nagy ágyúra gyúrok most.
  • Oddball29
    1. Nem, de mindkettőt viszi AP
    2. Ágyú
  • TiborTamas
    Prémium kategóriában, mivel nem írták, hogy ki lenne zárva, szerintem érdemes a Churchill III-al, a nagyobb xp szorzója miatt.
    Standard kategóriában valószínűleg a (tier 5-6) light-okkal lehet majd normális xp-ket elérni, vagy egyéb tier 5-6 tankkal, ha beviszed nagyobb tierbe egy ugyanolyan tierű light-tal.

Mindenképp k.va nagy mázli kell, hogy nyerhess valamit. :)
  • TiborTamas
    Meg a Churchill III-al. Pszt... :D Az a baj, hogy mivel csak top 20 nyer és szinte minden tank egy kalapban van, ezért szvsz 2000 base xp alatt valószínűleg felejthető.

Sunsetjoy: Én is vittem eddig minden ilyen verseny során kisebb tankokat nagy tierbe , de nem azért, hogy lesebezzék nekem a társaim. (pl. ruszki 5-ös arty-val tier 10-ben mentem olyan kört, amivel nyertem 3000 goldot) Mindet én akartam lesebezni is, mert anélkül nem jár a sok xp... Pl. Hellcat-tel tier 10-ben csináltam majdnem 3k sebzést, de nem volt killem. Tank ászt így is beadta, de egy ilyen versenyhez nem elegendő teljesítmény. Killsteal esetében is ugyanez van, kell a sok damage is. Na mind1, így is ki lehet játszani valamennyire ezt a szabályt. :)
  • Malarki
    Hát nem tudom, majd meglátjuk. Remélem mutatnak majd gameplayt is róla. Engem jobban érdekel mint a repülős.
  • Tono34
    Én folytatom a centuriont, ha összejön akkor jó ha nem nem... Ha görcsölök rajta biztosan nem fog összejönni.
  • Angelus1991ster
    A hajókon van légvédelmi gépágyú nem ? az automatikusnak kéne lennie. 20-ból leszed talán 5-6-ot. a többi okoz egyenként 300-as sebzést.
    32000-es HP-k lesznek, te jó ég.
  • Pares
    Szerintetek melyik tankokkal érdemes próbálkozni?
  • Malarki

Ahogy látom itt meg majd lehet repcsiket hívni. Előre látom a sírást miattuk :D
  • Sunsetjoy
    Ezt gondolom azért csinálták, hogy ne menjenek be úgy, hogy bevisznek valami kicsit, majdnem kivégzik neki az ellenfelet és ő viszi be a gyilokot, satöbbi- szóval kiszolgálja a másik kettő, hogy sok xp-t kapjon. Ugyanis volt már ügyeskedésre példa.
  • Maala
    És még csak nem is tierenként van, szóval elő a Chaffee-val. :P
  • TiborTamas
    Na csak kirakták végre: gamescom contest

Nem valami egyszerű, főleg hogy "If playing in a platoon, the tanks in the platoon have to be of the same tier. "
  • Angelus1991ster
    World of Warships gameplay képek!!!!!!!!!!!!!!!!
    http://ftr.wot-news.com/2014/08/13/wows-interfacegameplay-screenshots/
  • Tono34
    Olvastam a hozzászólásod, csak egy picit később. Köszi a választ ;)
  • Maala
    Nem tank ász, vazze, modul. Babérkoszorú van benne, amit akkor kapsz, ha már elite lett a tankod, és beindíthatod a gyorsított crewképzést. Gyk. azokat a jelzi, ahol nem tudod még bekapcsolni. :)
  • madmanic
    én szerettem, de a cromwell miatt mindenképp megéri az ág
  • szabii98
    Visszakerestem a Crusader-es kommentekre....ez tényleg ennyire ótvar? Most került be a garázsomba és félek elindítani egy csatát.
    Ez az alap ágyú..meg hogy 25k a Cromwell. Atya-úr-isten
    Remélem azért nem lesz használhatatlan szardarab
  • Count Adyn
    Nekem 15 és lila színű EU1
  • DantesHUN
    Keegan Hat hadsereg Normandiában c. könyvében olvastam tegnap egy sztorit, hogy bánt el egy Sherman egy Tigrissel. Lerammolta. Mind a kettő megsérült annyira, hogy legénység elhagyta. Majd a sérült mozgásképtelen Tigrist végleg elintézte egy Firefly. Persze minden összecsapás egyedi, és nem ütközéssel győzték le a Tigriseket a Sherman-ek, csak ügye mindig megy a szöveg hogy de a páncélzat meg de az ágyú, így úgy, hát na, a valóságban érdekes esetek fordulnak elő.

Egy másik esetleírásban meg az 101-es ejtőernyősök egy csapata minden komolyabb nehézfegyverzet nélkül szembeszáll tankokkal, elég sikersen, bár a túlerő elől végül vissza vonulnak az amerikaiak, és csak elavult régi francia Renault-okat vetettek be a németek.

De a lényeg, hogy a harckocsi összecsapások messze nem olyan egyszerűek hogy tank tank ellen és a nagyobb ágyú üti a gyengébb páncélt.
    Persze a valóságot egy játék se adhatja vissza, csak hát ennél és konkurens játéknál is megy a bezzeg a valóságban a tankok ilyenek meg olyanok voltak.
  • Tono34
    Nem hiszem, hogy sokkal jobb lesz, nekem legalábbis, mert mire gép elé kerülök ezek már rég ott ülnek.
  • Tono34
    Kipróbáltam tegnap, olyan tankot is mutat amelyiken van.