banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Meg a Churchill III-al. Pszt... :D Az a baj, hogy mivel csak top 20 nyer és szinte minden tank egy kalapban van, ezért szvsz 2000 base xp alatt valószínűleg felejthető.

Sunsetjoy: Én is vittem eddig minden ilyen verseny során kisebb tankokat nagy tierbe , de nem azért, hogy lesebezzék nekem a társaim. (pl. ruszki 5-ös arty-val tier 10-ben mentem olyan kört, amivel nyertem 3000 goldot) Mindet én akartam lesebezni is, mert anélkül nem jár a sok xp... Pl. Hellcat-tel tier 10-ben csináltam majdnem 3k sebzést, de nem volt killem. Tank ászt így is beadta, de egy ilyen versenyhez nem elegendő teljesítmény. Killsteal esetében is ugyanez van, kell a sok damage is. Na mind1, így is ki lehet játszani valamennyire ezt a szabályt. :)