418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Mit kő nézni? T4-ben ez a sokéves átlag.
  • JeffDunham
    Lulubell-el gondoltam gurulok egy kört. Rossz döntés volt. Nézzétek a csapatom. :D

• Honda F1
    Én a BDR-t imádom, tierjében a legjobb lövege van, így nem vagy elveszve T7-ben sem vele. ARL már más, de bőven játszható kategória. Az AMX szériáért megéri:D
  • Pares
    Nyertem. Köszi! :D
  • JeffDunham
    Én nem is néztem a streamet, nem is kaptam aranyat, csak nyugisan játszogattam. Soha rosszabbat, nincs okom panaszra, pedig a khurva artyknak megint én voltam a nyulacska.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jeff stat

Siemka mai. A múltkori kabbef@szom elborulást kissé kompenzálta.

• Tono34
    Mondtam én valami hasonlót .... visszaszívom. Most már nyerni fogsz.
  • TOMSILENT
    Megérdemled
  • Pares
    Nem
  • Sheltem
    Nem baj azért ha most én annyira nem sajnállak? :)
  • Pares
    Én is 3 órát néztem. De ahogy jött a Type 59, úgy ment a szerencsém: 6 vereség sorozatban és az utolsó két csatát a szükséges 25-ből nem tudom megszerezni... Valamit valamiért
  • Thomasovics
    szerintem az obj 704 rammolt is egy kevéskét az meg ugye nem számolódik hozzá a nagy kaliberhez
  • TOMSILENT
    Győzelem!
    Csata: Serene Coast
    Jármű: E 50 Ausf. M
    Szerzett tapasztalat: 5 166 (x5 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 37 945
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Kompenzáció LTP
    arany 850
    Férőhelyek hozzáadva: 1
    Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x10)
  • foxbat88fx
    miért ne lehetne kijátaszni? :D
    több facebook acc? másik IP cím?
    de gondolom akkor figyelheti az email címet... meg a felh. nevet
  • Sheltem
    Hát kell hozzá egy kis fantázia.
    Most egy új srác szervezte az egész ajándékozósdit, egy hosszúhajú fiatal indiánszerű fejjel :)

El tudom képzelni ahogy megbízták a melóval:
    -Figyejjé ide fijam, az van, hogy idén is lesz gamescom meg minden és megint ki kell majd osztanunk a szerencsétleneknek egy kis alamizsnát néhány gold formájában.
    -Jóvan nem probléma főnök.
    -Várjá még nem fejeztem be vedd ki a seggemből a nyelved. Szóval az van, hogy ezek a kis majmok tavaly trükköztek egy csomót a kódokkal 10-20 accountra kértek mailt aztán egyre regisztrálták be stb, szóval idén úgy kéne, hogy rá legyenek kényszerítve, hogy nézzék folyamatosan a streamet, és még valami feladatot is oldjanak meg a kis csírák...ja és nem bánnám ha mindezt úgy oldanád meg, hogy népszerűsítenéd vele a Facebook és a Twitter oldalunkat. Hát ez lenne a feladat fijam. Hajadat meg vágassad le addig me' így azé mégse jelenhetsz meg.
    Szóval meg tudod oldani?
    -Öööö főnök én a technikai részét megoldom, de anyukámnak így tetszik a hajam és apa se engedné, hogy...
    -Jóvan jóvan leszarom akkor a hajad, a többit intézd el.

Vagy valami hasonló...

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2014.08.15. 23:01:53
  • foxbat88fx
    na elküldtem gyorsan egy Benjamin_Breeg from EU has spotted enemy #Type59 on #WargamingLive at A1! @WorldofTanksEU #RollOut -ot a wot twitterére... remélem jó helyre küldtem XDD de már úgy sem nyerhetek ezzel gondolom :)
    na majd holnap!!! :D bár az aranynak is nagyon örülök.... két kattintás és eddig 500 ingyen gold
  • Nixit
    Előzőleg fb-n volt most twitteren lehet holnap is FB-s lesz :)
  • foxbat88fx
    uhhh majd elkél egy kis segítség, hogy most mit is kell hogyan csinálni ezen az oldalon :D
  • foxbat88fx
    Köszi, csinálok most.....
    (bár nem értem miért erőltetik a twitter-t ennyire, miért nem jó a facebook?)
  • Sheltem
    A Typehoz kellett a twitter(szóval holnapra regisztrálj egyet ha nincs).

A goldokhoz nem.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2014.08.15. 22:46:53
  • szatomi30
    Mit gondoltok a BDR G1 B és az ARL 44-ről, nagyon szenvedés velük a játék?

Az gáz ha 20:40 csináltam facen ezt a Peek Boo-t, de nem kaptam semmit? Az írja ki hogy You have 1 entry.
  • foxbat88fx
    aranyat kaptam 300-at....
    twitter nem kötelező? csak több esély lenne? elég a facebook is?
    Köszi!
  • Toweliee
    Ezt így hogy?

• Sheltem
    Már szerintem kiosztották annak aki nyert.
    Talán a holnapi streamen újra...
  • foxbat88fx
    mikről maradtam le dikk :))))
    Facen nyomtam egy 4-est a peek a boo-ra.... de twitter nincs.... anélkül esélytelen az ingyen tank?
  • yossarianHUN
    Minden jel szerint. De ez most milyen kérdés?
  • kHares
    Miért nézed? Semmi értelmeset nem mondanak. Néha átváltottam a facebookra, látom sweepstakes oké click, aztán látom mások ilyen twittert küldtek akkor én is. Kész, 2 perc max. Régen volt az hogy qr kódokat vetítettek
  • TOMSILENT
    Mondod te?
  • yossarianHUN
    Aki képes 3 órát ülni egy ilyen borzadály előtt csak azért, hogy kapjon egy tankot, az vessen magára.
  • TOMSILENT
    Igazán jöhetne a mail vagy a garázsba a Type....faszomba már hogy ti kaptok én meg ott szoptam végig a 3 órát és csak 300 gold :(
  • Oddball29
    De jó, hogy mindennel tarolok, aztán jön a Type 61 és pár meccs alatt képes mélydepresszióba dönteni.
  • Sheltem
    Csakmert arra még nem jött mail :P
  • Pares
    Szerintem az volt, igen.
  • Sheltem
    Amúgy 4 volt a helyes megfejtés a karl ra? Nem tudja valaki ?
  • Antimat
    Még jobb, sokkal kevesebb spotra, hasonló damage-ra nekem ennyi xp-t nyomott.. lehet, hogy a medál miatt?

• GabeE3e
    Grat, szerencsés vagy :)

• Tono34
    Azt hiszem mostanában csak paradicsomokat fogsz kapni :)
  • Nixit
    HÁt én t34 fcm50t-re szavazok inkább mint a lowe
  • Pares

Much happy now!
  • kHares
    Haha, most hogy hetente 1 csatát nyomok lassan. Azért egy type-ot kipróbálnék :)
    Lehet hogy veszek is valamit. Löwe még mindig gagyi?
  • TOMSILENT
    :( De hogy én meg sosem kapok ilyen ingyen tankokat :(