A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát kell hozzá egy kis fantázia.
Most egy új srác szervezte az egész ajándékozósdit, egy hosszúhajú fiatal indiánszerű fejjel :)
El tudom képzelni ahogy megbízták a melóval:
-Figyejjé ide fijam, az van, hogy idén is lesz gamescom meg minden és megint ki kell majd osztanunk a szerencsétleneknek egy kis alamizsnát néhány gold formájában.
-Jóvan nem probléma főnök.
-Várjá még nem fejeztem be vedd ki a seggemből a nyelved. Szóval az van, hogy ezek a kis majmok tavaly trükköztek egy csomót a kódokkal 10-20 accountra kértek mailt aztán egyre regisztrálták be stb, szóval idén úgy kéne, hogy rá legyenek kényszerítve, hogy nézzék folyamatosan a streamet, és még valami feladatot is oldjanak meg a kis csírák...ja és nem bánnám ha mindezt úgy oldanád meg, hogy népszerűsítenéd vele a Facebook és a Twitter oldalunkat. Hát ez lenne a feladat fijam. Hajadat meg vágassad le addig me' így azé mégse jelenhetsz meg.
Szóval meg tudod oldani?
-Öööö főnök én a technikai részét megoldom, de anyukámnak így tetszik a hajam és apa se engedné, hogy...
-Jóvan jóvan leszarom akkor a hajad, a többit intézd el.
Vagy valami hasonló...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2014.08.15. 23:01:53