418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem értem miért torkoljátok le, az arti a játék része és igen van néhány ember aki szeret velük játszani. Nem az ő hibájuk, hogy oldalanként túl sok belőlük, nem 5 perc a töltési idejük, nem kell "letalpalni" lövéshez stb .... Serbnek lehet reklamálni. A választ tudjátok. -
yossarianHUN #323009 A kérdés csak az, hogy miért alkalmazkodjon a többség egy súlyos érzelmi és pszichikai aberrációkkal rendelkező kisebbséghez. -
Ja, milyen gáz is, hogy 8 látható tank toltesideje mellett már nincs kapacitás egy arty tolteset is észben tartania a két szerencsétlennek. Mutass egy replayt, ahol te ezt megcsinalod plz. -
yossarianHUN #323008 Mert ha én most kiállnék a panel tetejére, és féltéglákkal kezdeném hajigálni az utcán elhaladó autókat, akkor a sofőrök lennének a degeneráltak, elvégre csak fel kéne fogniuk, hogy még időben félre kéne rántani a kormányt. Teljes csúcsforgalomban persze. Imádom az artista logikát
-
Ry0K3N #323007 Igen a többi a hibás. A játékosok maradék 2%-a meg tud gondolkozni és alkalmazkodni. -
yossarianHUN #323006 Szóval a többiek a hibásak, amiért nem tudnak alkalmazkodni a te választott, féreg életmódodhoz?
Amiért nem tudnak alkalmazkodni hozzá, hogy amíg normális tankok is állnak velük szemben, akikre figyelni kell, addig egy bokorülő aberrált a pálya másik végében található biztonságos kis kuckójából az orrát piszkálva lesi őket műholdnézetből, csak arra várva, hogy egy unott kattintással egylövésezze, vagy csak harcképtelenné tegye őket. Bizony ők az idióták, nem te az aljadék
-
aru #323005 Mit kellene tagadni? Nem értem! Artyval mentem pár kört, mert ahhoz volt kedvem. És? Miért nyomorékság az ha az ellenfelek (esetemben 8) azt nem érik fel ésszel, hogy ha lőtt az arty akkor pont előrefelé kellene menni és nem hátra? Miért nem érik fel azt ésszel, hogy ha elindulnak akkor nyolcan 5 másodperc alatt szétkapják a T30-at, mejd ezt követően engem 10 másodperc múlva? Magukat minősítik vele!
Igen Pares, nincs ott a játékbeli nevem. Talán szabályzat tiltja? Engem sem érdekel más neve, megvagyok nélküle. -
yossarianHUN #323004 Na megidéztük a másik démont... Valahogy telepatikusan kommunikálhatnak
-
Ry0K3N #323003 Typeal kilő egy magányos arti? 
Ehhez csak gratulálni tudok. -
yossarianHUN #323002 Szeretem, mikor az artysták mondanak olyanokat, hogy a tankosok gondolkodjanak el magukon
Úgy tűnik még egy féreg is lehet önérzetes.
-
Nem olyanok utálnak itt, akik nincsenek tisztában az alapvető dolgokkal... olyanok utálnak, akik az első adandó alkalommal kilőnének, miközben töltesz. Szóval rossz helyre címezted a mondandódat. Az olyasfélék ide talán nem írnak... -
aru #322999 Egyetértek. Túl sok olyan kis IQ-val rendelkező játékos van akik egyértelmű túlerőjük ellenére sem képesek kiiktatni 2 játékost (2vs8). Vicces volt nézni ahogyan a 43s-os töltések között nem előre indultak meg a játékosok hanem minden lövésemnél hátra! Alapvető dolgokkal nincsennek tisztában a játékosok, de egyszerübb azt utálni aki éppen artyval játszik, mint elgondolkodnia magán. -
yossarianHUN #322998 Épp akaratlanul megmagyarázta, miért nyomorékság artyval játszani. De persze ez mindjárt vadul tagadva lesz. -
Pares #322997 Te most miről beszélsz te arty nyomorék? -
bár gondolom ez nem vicc ...
-
yossarianHUN #322995 És épp ez az, amiért a legideálisabb játékstílus az idiótáknak. -
Scheff #322994 Szerintem ezt lehagytad.
via Imgflip Meme Maker
Utoljára szerkesztette: Scheff, 2014.08.17. 16:30:57 -
aru #322993 Artival elég nehéz telitalálatot produkálni. 75%-ban Vlagyimíren a proggeren múlik, hogy oda megy e a lövés ahova célzol. Artival egy jó eredmény eléréséhez a proggerhez való fohász, és állatkertből frissen szabadult játékosok kellenek (legalább 6-9), akiket egy T30 és egy arty vissza tud tartani 10 percig.
ász, nagy kaliber, gore
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 16:32:34 -
Pares #322992 buzi az összes artista
Hogy én mennyire utálom, rühellem az artyt szavakban már nem lehet kifejezni. Sand River védés, csata végén a két arty maradt, megyek a 0-ás vonalon a domb felé 45-el, és az arty telibe talál. Persze ez volt az egyetlen telitalálata az egész csatában ennek a retardált vörös fasszopónak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nehogy már végre legyen egy jó köröm a Type-al. Neeem, az utolsó vörös retardált arty telibetrafál menet közben. Hihetetlen, hogy a random mennyire segíti ezeket a nemhiábaszületett barmokat. -
Angelus1991ster #322991 még kedd reggelig van időd. én hajnali 3-ig szerencsétlenkedtem el vele.
megcsináld! mert számonkérem! -
madmanic #322990 "mit szeretnétek kis bunkók ?"
Én csak annyit, hogy egyszer fussunk össze személyesen.. Hozhatod a kis kapcsolatodat is.. Nem baj, ha nem regisztrált élettársi.. -
Malarki #322989 -
lexlutor #322988 HAHAHAHAHAA.. HAT PERSZE :D -
Userx2 #322987 Ha tegnap tudom mennyi csatát lehet nyeri tier 2-ben 2esekkel fejezem be az LTP küldetést. Könnyű nyerni és nem dob nagyok közé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
xDD -
Volt még 6 órám a 3 napos prémium kódból, gondoltam ráfekszek az 5X-ekre az ltp miatt, de semmi értelme nicns játszani ma.
Se a csapatok se a játék nem támogatja a játék aktív használatát.
és akkor megint ott vagyok, hogy semmi hasznát nem láttam az 5x-nek meg a 3 napos prémium kódnak, mert jó ha 1 órát játszottam alatta...
a 850 gold jó lenne, de nem hiszem hogy az elkövetkezendő 1 hétbe belépek a wot-ba... -
yossarianHUN #322984 Oké, nem értem miért próbálkoztam emberi hangnemmel egy nyilvánvalóan nem emberi lénnyel szemben
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd nekem a kapcsolataim ,még a címedet is képesek elérni ...
emellett ne hidd azt hogy ,ha akarom sem érem el bármelyikőtöket ... és mind ezt hivatalosan ... mit szeretnétek kis bunkók ?
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.17. 15:35:58 -
yossarianHUN #322982 Ember... Egyrészt semmi értelme a dolgoknak amiket írsz, másrészt még totál összefüggéstelenek is. Most rosszindulat nélkül kérdezem, te az életben is így kommunikálsz? És az emberek értik? -
lexlutor #322981 neked fel lehet. es amig irod addig sem vagy itt. -
Ööö ez itt egy iskola ?
mert akkor fel lehet jelenteni megrontásért ,szexuális zaklatásért ,csalásért ,lopásért ésatöbbiért a társaságot akik itt magukat mekkeleknek nevezik !!! -
yossarianHUN #322979 Hátömm, azért hogy nem fikuszok... Láthattad. A stílus maga az ember. -
DantesHUN #322978 Na ja. Csak kissé morcos vagyok, mert három csata ma elég volt ,hogy egész napra elegem legyen. De azért jó ha ide írnak, mert legalább lehet tudni, hogy élő emberek, és nem pedig mondjuk fikuszok.
Komolyra fordítva a szót: tényleg nem lenne baj, ha a gyengébb játékosok írnának a fórumokra, és akarnának tanulni, de ha írnak is, abban általában nincs sok haszon. -
yossarianHUN #322977 Örülj a változatosságnak, ritka hogy a másik oldal is képviselteti magát, nem csak a szidalmazók
-
DantesHUN #322976 Olyan mintha a google fordítóval beszélgetnék. És akkor még szidni szoktuk a játékosállomány értelmi szintjét. Hát... -
yossarianHUN #322975 Én is ezen töröm a fejem:D -
Kérdezte, hogy milyen tank a T34, mert ment egy kört vele és nem jött be neki. Sztem kb 50-100 kör kell némelyik tankhoz amíg az ember rájön, hogy miként kellene használni. -
Akkor megyek vele még ... -
Angelus1991ster #322972 Ja a Type se rossz. -
DantesHUN #322971 Te érted hogy mit mond?