418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Az átütött lemez vastagsága nem befolyásolja a sebzés nagyságát.
  • SzocsA
    Az a legjobb sniper tank nem tudtad? akkor most már tudod!
    Amúgy ez az rng nagyon szeszélyes egy valami!
    E100al voltam, volt egy 720 hps amx 50 100, pont előttem fordult meg vagy 100 méterrel. kibújok a fedezék mögül, pont 90 fokba oldalba kapom.
    Mit ad Isten, 583 dmg egy 35 mm vastag oldalpáncéllal rendelkező amx 50 100 oldalába 583 DMG vertem E100-al!!! :D lerammolni sem tudtam mert letrackelt és belém tárazott. Neki szépen beadta a 350 dmg sebzéseket 320-335-340!!! amúgy piros játékos volt 340 effyvel.
    nagy nehezen sikerült leküzdenem, ezután jött egy e75öt. Ő már sötétzöld volt. Beállt egy szikla mögé, tornya látszott ki, megcélzom a tetejét a beszállónál, 785 DMG sikerült belevernem. ami elvileg sokkal páncélosabb mint az amx oldala.
    Ilyen nem egyszer szokott előfordulni.
    Sokszor nehezebb legyűrni a pirosakat mint a lilákat! :D
    .......
  • Terawatt
    Szépen hangzik, bár amikor hasonló szituban a szélébe lő 2x is az sem rossz. Edit: inkább az rng mint a gagyi mm szvsz.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.08.18. 03:25:36
  • yossarianHUN
    Mikor az ember a 390 átlagesbzésű ágyújával szemtől-szembe kerül a 316 HP-s Jagdtigerrel, és belever egy 302-es sebzést, majd a következő lövésétől megpusztul...

• Terawatt
    Valahogy balaneolni kell a jó winratet. :D
  • Maala
    Wow, ez a tier 2-es japán könnyű tank... Stronk.
  • Angelus1991ster
    Esti agyhalottak neked is?
  • kisokka
    25 meccsen ma 68% winrate jött össze, de nem is nagyon erőltettem a dolgot. Gondoltam így este még zúzok egy kicsit, erre bejött 9 zsinór bukó.
    Na, ha másképpen nem is, de így kell elkúrni a napi winrate-et. Ez nem jó, de legalább szar.
  • Solten
    Csapattarsaink x5-os eventnel.
  • MrGringo
    1100 csatával még amúgy sem érdemes nagyon bele betegedned hogy nem vagy unicum! Randomban ilyen az élet! Mondjuk arra kíváncsi lennék a teljesítményed milyen? ( WN) mert ha ezer alatt van az is akkor fogadd el hogy egy közepes teljesítőképességű játékos vagy...semmi több! Persze lehet tanulni bizonyos emberektől, meg amit az előttem szóló kolléga is írt menjél szakaszba (lehetőleg ne debil idiótákkal!) és próbáljatok össze szokni! Ha össze tudsz csiszolódni a szakasz társakkal és ki tudjátok használni a tankjaitokat, meg a pálya előnyeit akkor egy jó kis csapat munkával meg tudjátok fordítani a győzelmi esélyeteket a javatokra! Én bevallom őszintén van egy accom amit 3-éve csináltam totál kezdőként, tanulgatva a játékot. Azon volt 8600-csatám és 52%-os nyerési rátám meg 1260-körüli a wn-em! nem használom már igazán jó ideje ezt az accot. Ezzel a régivel szinte soha nem szakaszoztam ezért is ragadtam le ennél az eredménynél, nameg minél több csatád van annál nehezebb javítani az átlagodon főleg csak randoban! Ezért is hagytam a francba mert ennél már jóval jobb vagyok és zavart! Hiába voltam a régi accal az utóbbi időben már nagyon jó és rohamosan javult a teljesítményem, egyszerűen sok volt már a szar csata és minimálisan javult az átlagom. A jelenlegi új accommal már mentem 7000-csatát...elég sokat szakaszozom és 68%-os vagyok meg 2800-as a wn-em! Ha gondolod irj rám priviben és megmutatok mindent, meg segítek neked amiben tudok! Nem fogok itt mélázni ezen a nyilvános cseten erről veled! Ez nem arra való! Én nem szeretek menőzni, mert nincs is mire egyrészt! Ezt az eredményt te is elérheted ha fontos neked a számok világa! Azt hogy hogyan érd el azt pedig megtanítom neked ha akarod!

Remélem tudtam segíteni!
  • Userx2
    Artyknak ezt üzenem.
  • Master91
    Így van. 50%

Vagy meg csinálta, vagy nem.
  • Userx2
    Lőszer árát ne nézd szerintem. Vesd össze löwét FCM-el. Többet hoz a löwe kevesebb sebzéssel. Vagyis kompenzálja lőszer árát ha úgy nézzük. Alsó kép a költségeimet mutatja. Jól keres mindkettő az biztos, csak az egyik papír.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.17. 23:03:39
  • Pares
    Elég optimisták vagytok, nekem az a tapasztalatom ezzel a kategóriával, hogy még 20 méterről is képes mellém lőni...
  • Toweliee
    50%
  • Tono34
    100%
  • Pares
    Mekkora esélye van szerintetek annak, hogy faramir76400 a maga 46%-os wr-jével és 54%-os találati arányával a KV-1S 122mm-es 0,46 pontosságú ágyújával 543 méterről (Prokhorovka E6-ból H0-ba) két lövéssel (első kigyújtott, második befejezte) kivégez a T-34-85-ben?

• JeffDunham
    Nézd meg.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1000 átlag xp, mondjuk SP-vel is az simán hozható (kettővel felette) Mondjuk nagyon meglepett hogy 36 csata után beadta az ACE-t, mert rengeteg unicum játékosnak ez a farm tankja.

• JeffDunham
    Most vettem meg. 2 éve fájt rá a fogam. Eszméletlen jó tank. Imádom.
  • R3nton
    Megint mennyi sírás lesz, hogy bezzeg ő nem kapott ingyen prém tankot...Bazzeg most álljon neki, aki akar!!! Nekem már rég bent áll a garázsban.
  • kisbesi
    Küldtem pm et.
  • Maala
    Ne fájdítsd már a szívemet, kéne nekem is valami nem 175 átütésű (nagyobb), de nem 1k lőszerárú prém tank. A Super Pershing kiidegel, esküszöm, annyira szar(ul megy vele)... :D Persze, ha elkap az ember 2k dmg-et azzal, akkor vele is megvan a 8-90k profit, dehát ahhoz csoda kell...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.17. 22:35:34
  • JeffDunham
    Nick? Hova kéred a meghívót?
  • JeffDunham
    REPLAY

• Userx2
    Oktató videó
    Ez is megéri megnézni. Mindent megtudtunk a KV-1- ről. Skill kiosztást az első héten pont én is így csináltam.
  • kisbesi
    Igen, szeretnék.
  • JeffDunham
    HOAX-ba kérsz meghívót? Ott a punnyad a fél SG. :)
  • foxbat88fx
    nah 10 csata az FCM36Pak40-el:
    6 win 4 lose.... a gun tényleg állat.... a mobilitás is tűrhető, viszont a legnagyobb ellensége ennek a tanknak a pálya!!!
    egy rakás kis dombra nem tud felmászni :( egyszerűen megáll :D
    vagy nem érek oda időben... és vagy elhull a fél csapat és igyekeznem kell mint állat
    vagy mire odaérek nem marad nekem semmi :D

de összességében fasza tank, ha jól jön ki a lépés :):)
  • kisokka
    Ezen azért jót nevettem
  • Toweliee
    HOAX
  • kisokka
    Nekem volt már olyan, hogy rendesen összezuhantam egy kis "affér" után. T29-el elindultam egy irányba és egy KV-1 rámtapadt oldalról, ami okán sehová nem tudtam fordulni, csak egyenesen menni. Gondoltam csak letapad már, de nem akart. Megelőztem nagy nehezen és bevágtam elé, mert már így is késésben voltam emiatt, el akartam jutni a célomhoz. Azt hittem lelassít, de nem tette, még meg is tolta a valagam. Na mondom oké, leszarom, erre belémvert egyet. Több nem kellett, kilőttem a picsbe. Hozzáteszem, hogy elég fos napom és soha nem is szoktam ilyet csinálni. Az első lövésem után menekült volna, de geci voltam
    Végül egy egész jó kör lett belőle, de megnéztem a csóka nevét és valami eléggé olyan évszám volt benne, amiből egyértelműen az jött le, hogy nem lehet több 6-8 évesnél, na mondom fasza bazzeg...Ráadásul igaza is volt addig, amíg belém nem lőtt. Komolyan mondom, ez engem akkor olyan szinten megviselt, mintha egy kisgyerektől elloptam volna a csokiját. Legalább 2 hétig nem is tankoztam utána
  • Chaffee
    HUNS3
  • kisbesi
    Mondasz is konkrétat?
  • Toweliee
    Igen.
  • kisbesi
    Ismertek olyan klánokat, ahol nem kell használni teamspeaket meg nem kell akkora nagyágyúnak lenni?
    Nem játszom sokat, de ha lenne ilyen klán, akkor szívesen belépnék.
  • Userx2
    Tegnap Löwe tank ásszal lett le 5X-özve, de mai még jobb lett. Szeretlek WG. :-)
  • Solten
    Most kisse szegyenlem magam, valoszinuleg jatek kozben ilyen kisgyerekeket kuldok el a pi***ba...
  • Solten
    Eleg beteg joszag, ha berakja T3-ak koze akkor az ellen imadkozhat ha meg Province-ra rakja be akkor veguk van mint a Twin Peaksnek. Mondjuk varhattal volna valami felaras akciora de a full arat is megeri.
  • GabeE3e
    Lépj be egy klánba, hármas szakaszban játssz.
  • ratgab
    Biztos elküldenek majd anyámba, de szerintem nem a győzelem a fontos. Vesztes meccsen is lehet jól teljesíteni és igazából ez a lényeg.