A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrGringo #323164 1100 csatával még amúgy sem érdemes nagyon bele betegedned hogy nem vagy unicum! Randomban ilyen az élet!
Mondjuk arra kíváncsi lennék a teljesítményed milyen? ( WN) mert ha ezer alatt van az is akkor fogadd el hogy egy közepes teljesítőképességű játékos vagy...semmi több! Persze lehet tanulni bizonyos emberektől, meg amit az előttem szóló kolléga is írt menjél szakaszba (lehetőleg ne debil idiótákkal!) és próbáljatok össze szokni! Ha össze tudsz csiszolódni a szakasz társakkal és ki tudjátok használni a tankjaitokat, meg a pálya előnyeit akkor egy jó kis csapat munkával meg tudjátok fordítani a győzelmi esélyeteket a javatokra! Én bevallom őszintén van egy accom amit 3-éve csináltam totál kezdőként, tanulgatva a játékot. Azon volt 8600-csatám és 52%-os nyerési rátám meg 1260-körüli a wn-em! nem használom már igazán jó ideje ezt az accot. Ezzel a régivel szinte soha nem szakaszoztam ezért is ragadtam le ennél az eredménynél, nameg minél több csatád van annál nehezebb javítani az átlagodon főleg csak randoban! Ezért is hagytam a francba mert ennél már jóval jobb vagyok és zavart! Hiába voltam a régi accal az utóbbi időben már nagyon jó és rohamosan javult a teljesítményem, egyszerűen sok volt már a szar csata és minimálisan javult az átlagom. A jelenlegi új accommal már mentem 7000-csatát...elég sokat szakaszozom és 68%-os vagyok meg 2800-as a wn-em! Ha gondolod irj rám priviben és megmutatok mindent, meg segítek neked amiben tudok! Nem fogok itt mélázni ezen a nyilvános cseten erről veled! Ez nem arra való! Én nem szeretek menőzni, mert nincs is mire egyrészt! Ezt az eredményt te is elérheted ha fontos neked a számok világa! Azt hogy hogyan érd el azt pedig megtanítom neked ha akarod!
Remélem tudtam segíteni!