418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wot tips - youtube-on rakeres. -
seriousthreat #323298 nagyjából erről van szó :P -
seriousthreat #323297 egy mod sincs fent, engem inkább az zavar hogy a tömegek még mindig használják azt a modot ami elrontja sok játékos napját (kiegészülve az égirákkal) :P -
Hiába törlöm,attól még a kis vérvörös pityukának a T92-ben én leszek A TARGET.- hiába megyek chaffeeval t10-ben,akkor is engem fog lőni.
-
DantesHUN #323295 Akkor ne használd az xvm-et. Én se használom, lusta voltam vissza tenni. Meg mit idegesítsen, hogy mindig vörös hadseregbe lépek be. -
seriousthreat #323294 én egyenlően utálom mindegyik színt, az lenne a legjobb ha törölnék az xvm-et a rákba :)
#removexvm -
DantesHUN #323293 Amúgy engem nem érdekel ki milyen színű, amíg nem piros. -
Rita élőben : http://www.twitch.tv/ritagamer2 -
Nem veszem magamra. Kék játékos vagyok. :) -
Toweliee #323290 Pontosan. Én sokat tanulok ezekből a videókból. -
DantesHUN #323289 No nem. Ez a sznobság. A sznobság olyan dolog, hogy mindig le kell szólni a többieket. Csak az a baj, mindig van egy még nagobb sznob, aki a sznobot is leszólja, és így tovább...és mindig akad olyan játékos aki megmagyarázza, hogy a 60%-os se valami jó..őt leszólja a 65-ös..őt a...stb. De ne vedd magadra, hát ilyenek általában az emberek. És ez sznobság. -
foxbat88fx #323288 szerintem szépen játszik Rita....
bár ritkán nézem azt hogy most húúú mellé lőtt, húú lepattanót lőtt de gáz! stb stb...
Őt JÓ nézni, egyszerűen jó, ennyi, és meghozza a kedvem a wothoz 2 perc alatt, még akkor is ha szopóroller után léptem ki csata közben alt+f4-el! -
Oddball29 #323287 Ez az AFK Panther jobb kamoval egész használható scout lenne, de ugyanolyan szarul hagyták érzésem szerint, mint a normál Panthert. Mondjuk így sem kibírhatatlan, duplázókkal még 20k xp és kb. meglesz az xp a nyolcasra. -
Ehhez kempelni is kell vele nem keveset és annyi türelem ,hogy az eszméletlen
T34
1 107 76 494
Csatában elért Achievement Harckocsizó-mesterlövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Legénységi XP: 1 107
Javitások: 6 364
Lőszer: 10 600
Teljes: 59 530 WN8: 2 051 (78) -
Régi mondás: " A jó pap is holtig tanul." -
Helyeket, poziciókat, taktikákat, báááááármit. Vagy úgy véled a lilák nem tanulnak? Ők már mindent tudnak? Egy frászt! Az összes tizes tankkal a garázsomban nap mint nap tanulok új dolgokat.
-
replicabuk #323283 Üdv! Kisbesin felbuzdulva ha megoldható, hogy tudnátok nekem is meghívót küldeni, mivel én is úgy vagyok hogy munka mellett nem fér bele mindig az időmbe a komolyan vett klánozás, viszont ha ráérek és megoldható akkor én is mennék szívesen 1-2 emberrel pár normális kört.
Előre is köszönöm: replica737 -
Malarki #323282 Ezzel egyet értek, csakhogy itt most pont egy kezdő játékos kért tanácsot. Nyilván nem azért csinálják a videókat hogy te a 2000-es WN-edet feltold 2500-ra, ahhoz ez tényleg kevés. Viszont ahhoz, hogy 500-ról feltold 1000-1100-ra tökéletes. Aztán ha van valami érzéked a játékoz úgy is fentebb megy majd, ha nincs, akkor eddig se jut el.
És igen, nekem pl. zavaró, hogy nem értem hogy mit beszél. Én nem beszélek perfekt angolul, azért vagy a szövet értem vagy a képet nézem. -
MÉgis egy 3 éve játszó játékosnak mit kéne tanulnia egy videóból, vagy stream-ből? Ha 3 év alatt nem sajátítottad ki a játék csínját-bínját, mehetsz aknakeresőzni. -
Na eddig 35 csata és ez a legjobb eredmény a T34 -vel
-
Valamit félre értesz. A kezdőknek tökéletes amit ők csinálnak. De egy több mint 3 éve játszó haladóknak amit ők nyomnak az édes kevés. Ők tömegeket szolgálnak ki, és azt nem csinálják rosszul. De játék tudásban a profi streamerekhez képest gyengék. Aki meg nem tud angolul ne nézzen Quickyt? Ne nevettess. Képregény? Nem. Nézd, abból tanulsz. -
DantesHUN #323278 Áh, csak 54%-os, 2000-es wn8-al...hát mi az? Ugyan, semmi. (ez irónia volt, persze) -
Teljesen egyetértek! -
Malarki #323276 Egyrészt azt mondani, hogy nem értenek a játékhoz már ne haragudj, de baromság. Oké hogy nem olyan hiperszurpermegaistenkirálycsászárérinthetetlnefélisten a statjuk, de azért bőven a jó játékosok közé tartoznak. Másrészt meg mindkettő csinált olyan alap oktatóvideót, ami a kezdő játékosoknak nagyon hasznos tud lenni. Harmadrészt meg magyarok és aki nem tud normális fokon angolul az nézheti QB-t, sokat nem érte majd belőle. -
Valaki tud nekem dobni egy razoros 3 nap prémet adó kódot?
Ha jó még?
-
nobodyattis #323274 és megvan a gold is
Map: Abbey
IS-6
5 240 (x5 minden nap az első csatáért) 61 875
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Kompenzáció LTP
arany 850
Férőhelyek hozzáadva: 1
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x10) -
seriousthreat #323273 Scheff:
Én (túlzásba nem viszem mostanság a játékot):
-
Rita tényleg maga a kikapcsolódás :D
Nem érdekli a stat, csak játszik. és nagyon életvidám nő :D -
DantesHUN #323271 A rózsaszín az még magasabb mint a lila? Le vagyok maradva színkódokkal. -
Nem. Scheff és Serious rózsaszín. De az a bugyi rózsaszín. :D -
Ritát imádom. Ha lehet őt nézem. De csak a kikapcsolódás miatt. A játékán lehetne még mit finomítani, de az életkedve és bohósága mindent visz. Amit ő csinál az tényleg mókás. -
foxbat88fx #323268 én még mindig Ritára szavazok....
mögötte elbújhat mindenki!!!! -
DantesHUN #323267
Összese lehet hasonlítani? Akkor ők már milyenek? Utrahiper lilák? -
Quickybaby, Circon, MrScheff sem annyira közkedvelt mint amennyire tud játszani. Vagy ott van Serious is, akivel össze sem lehet hasonlítani tudásban Ph3lant vagy Clevert.
Ez csak 4 név. Mégis ég és föld a különbség. -
Scheff #323265 Viccet félretéve vagy szerdán vagy jövőhét szombaton fel fogok tölteni egy terjedelmesebb videót, amiben megpróbálom összefoglalni mindazt, amit érdemes tudni a WoT taktikáival kapcsolatban. Ez vagy sikerül, vagy nem, de ez biztos. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
DantesHUN #323264 Szerintem egyik se jó. MIndent utálom. Ah, utolsó csatám: KV-5-el. Jól kezdődött, Himmelsdorf. Szembe jön egy ISU, pattan rólam, hahá! Lerohanom, lassan tölt újra...aha...kétszer lövök bele nullásat közelről, vagy pattanót. Vicces. Mindegy, sikerül lenyomni. Utána még négy! másik tankot. A csapatom eddigre elhullot. Még elég sok hp-m maradt, jön a GW Panther, egy lövés bele, túl éli, marad kevés HP-ja elmenekül, én kergetek pár med-et...és buuuaaaambruuuammmbummm....előkerült a GW Panther, ha utoljára mellé lő, vagy nem sebez belém max-ot, én lövöm ki, top gun...de nem
Szóval, a ritkábban de óriásit sebző arty is utálatos, akár csak a gyorsan de kevesebbet sebző.
Pár hete volt különben, azt hiszem IS-ben, 10! lövést kaptam egy kis arty-tól.
-
Toweliee #323263 Amelyik felé akarsz továbbhaladni. -
Pares #323262 T-34-85-ből melyiket érdemes először kifejleszteni, a T-43-at vagy a KV-13-at? -
Quickybaby. szokott streamelni is néha twich-en -
nobodyattis #323260
Nah visszakaptam most már jöhet a 850 gold:D
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2014.08.18. 15:17:09
A krediteket levontuk a számládról 170 000
Nyugta.
Dátum: 2014.08.18. 15:17:10
Jármű hozzáadva LTP