banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Szerintem egyik se jó. MIndent utálom. Ah, utolsó csatám: KV-5-el. Jól kezdődött, Himmelsdorf. Szembe jön egy ISU, pattan rólam, hahá! Lerohanom, lassan tölt újra...aha...kétszer lövök bele nullásat közelről, vagy pattanót. Vicces. Mindegy, sikerül lenyomni. Utána még négy! másik tankot. A csapatom eddigre elhullot. Még elég sok hp-m maradt, jön a GW Panther, egy lövés bele, túl éli, marad kevés HP-ja elmenekül, én kergetek pár med-et...és buuuaaaambruuuammmbummm....előkerült a GW Panther, ha utoljára mellé lő, vagy nem sebez belém max-ot, én lövöm ki, top gun...de nem

Szóval, a ritkábban de óriásit sebző arty is utálatos, akár csak a gyorsan de kevesebbet sebző.

Pár hete volt különben, azt hiszem IS-ben, 10! lövést kaptam egy kis arty-tól.