418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Epp az lenne a kerdesem, be van karikazva a kepen. ;-) -
foxbat88fx #323782 OMFG kifogyott a lőszer :DDDDD :(
Vereség
Csata: Mines
Jármű: FCM 36 Pak 40
Szerzett tapasztalat: 1 435
Szerzett kredit: 29 284
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Naydin Medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Akkor most "ingyen" meg tudod szerezni a type62-t :P -
Hát én a 4 éves karakteremet tettem parkolópályára pár hónapja, mert pont hogy fos irányba ment el. -
Oddball29 #323779 A dicsőséges mennyi birodalom termékét promotáljuk, nem a nyugati ördögök bábjáét. -
tessék! már megint!
az ilyenekről beszélek!
IS-el egy másik IS segge közepét lövöm kb 10m-ről, és mi az eredmény?
DIDN'T PENETRATE THEIR ARMOR!!!
elmegy az anyjába
köv. csata IS-el, T-29 oldala, szintén közelről
CRITICAL HIT!!!
qrvaazannyjaazneki
az ilyenektől égnek állna a hajam ha lenne -
Besz@rok. Akkor ez bukta. A Type 64-et vettem meg féláron anno. -
FosTalicskaa #323776 pl EVE Online-al is voltak komoly balhék. Ott is megcsappant egy időben a bevétel, de a fejlessztők tudtak nyitni a játékosok felé ügyesen hasznosították az ebből nyert ötleteket és nemcsak hogy megmenekült a projekt még most is az egyik legnépszerűbb sci-fi mmo. -
kHares #323775 Nem, a Type 62. http://worldoftanks.ru/ru/news/pc-browser/11/hot_september/ -
Hidd el felfogtam. Csak nem állsz két lábbal a földön. Elméletben szép meg jó amire rávilágítottál, de a dolgok nem így működnek. Olyat írtál mint amit elképzel egy 12 éves kisfiú álmában. És nem akar ráébredni hogy az nem a valóság. -
kHares #323773 Érdekelne melyek ezek az mmo-k amik jobbak lettek? -
Type 64 lesz akcióban. -
Angelus1991ster #323771 Type 62 7.000 aranyat ér az Online Tech-tree szerint.
Mint az LTP esetében 850 arany, itt is megkapod szerintem a 7ezer aranyat kompenzáció gyanánt plusz egy hely is lesz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.21. 14:10:37 -
FosTalicskaa #323770 "Értem az érvelésed, nem hülyeség" és "He? Mi? Felfogod mit írtál?"
Most akkor érted vagy nem érted? Vagy akkor a helyénvaló kérdés: te felfogod azt amit írsz? :D
De a kérdésidből arra következtetek hogy nem jött át a lényeg... ha nem esett le hát nem esett le. Most nincs időm elmagyarázni, de elég hajmeresztő ahogy a végén kevered a szezont a fazonnal. Legalább az ősrobbanást nem keverted bele, ezt azért értékelem. :P -
Ebben a félresiklott szóban egyetértek. Miért is? Mert megtehetik a mocskok. Dőőőőől a lé nekik, a WT sem tett keresztbe azzal hogy megjelent. Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket MÉG(!!!). Ha lesz rendes konkurencia akkor majd meg kell dolgoznia hogy megmaradjon a játékosállomány. Majd akkor megteszi azt amit most nem, hogy megdolgozik a játékosok kegyeiért. -
Kronos79 #323768 Remélem csak a hosszabb rész nem tiszta. A zárójeles értékek átlagot jelentenek. Pl. az ölések résznél ez 0,6. Ez annyit tesz, hogy a hét csatára nézve 0,6 tankot lőttél ki csatánként. Így leírva hülyeség, de gyakorlatilag ezt jelenti.
A végén a hatékonysági érték a bal oldali, a WN8 a jobb oldali. A zárójeles értékeikről még most sincs fogalmam, hogy milyen értékrend szerint változnak. -
Értem az érvelésed, nem hülyeség, de nem így működnek a dolgok a való életben sem.
A másik. Te NEM SZERETED ha valaki fizet érte, hogy ingyen játszhass? Ne röhögtess már...
"nem szeretem a fizető playereket mert pont ők azok akik miatt nem fejlődik ez az egész" He? Mi? Felfogod mit írtál? Ha mindenki ingyen játszana akkor jobban fejlődne, de így hogy fizetünk a fejlesztésért, így gátoljuk a játék fejlődését??? Ember! Fizetsz te csekket? Fizetsz a kenyérért? Fizetsz azért hogy emberként élj és ne egy putriban? Vagy ne fizessünk adót sem, mert állambácsi dolga a fejlesztés, mindegy honnan veszi rá a lóvét. -
ez a legjobb szó: félresiklott
sok felesleges faszság, a lényeggel meg nem foglalkoznak
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.08.21. 14:01:44 -
FosTalicskaa #323765 "Azért csendben megjegyezném. Ha nem lenne aki fizet érte, te sem játszanál. Pont."
Némelyik kiadónak kifejezetten jót tett, hogy a játékosok alig költöttek a termékükre és rá kellett döbbenniük hogy amit csainálnak/csináltak az mmo-jukkal az nagyon nem tetszik a usereknek, majd a játékos közösség felé fordultak kikérték a véleményüket és jobbá vált tőle az egész, újra dőlt a lé a playerek is elégedettek lettek. Mindenki jól járt. És ezért nem szeretem a fizető playereket mert pont ők azok akik miatt nem fejlődik ez az egész, meg teljesen félresiklott a WoT. -
Userx2 #323763 T30 tank ász - 9400 sebzés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.21. 13:44:38 -
Haverom valamelyik nap azt mondta, hogy ha betelik a garázsa olyan tankokkal amivel játszik is, akkor csinál egy másik accountot az új tankoknak. :)
Ez olcsóbb mint egy sör ára. :D -
Lenne egy kerdesem, hogy a kepen szereplo ertekek (elsosorban a zarojelben levok) mit jelentenek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Van aki megteheti hogy áldoz rá, van aki nem. Van aki sajnálja rá, van aki nem. Van aki megveszi a prémet, van aki megnyeri. Van aki hobbiként tekint rá és nem sajnálja azt a havi 3000 Ft-ot, és van aki gyémántot gyűjt helyette. Most nem mindegy? Annyira különbözőek vagyunk, miért kell ezt feszegetni? Mindenki maga dönti el, mit engedhet meg magának.
Nézzük a példámat. Minden hónapban megveszem a havi prémet, mert megtehetem. Ha járnék ESL-re, a többszörösét megkeresném aranyban, biztos van olyan csapat amiben fix helyem lenne. De inkább megveszem, mint hogy meg kelljen dolgoznom érte, és azon görcsölni hogy nyerünk-e vagy nem ESL-en. Ergo szabad vagyok, nem köt semmi, akkor játszom mikor kedvem van.
Azért csendben megjegyezném. Ha nem lenne aki fizet érte, te sem játszanál. Pont. -
FosTalicskaa #323760 Régóta nem fizettél a játékba és emellé még jól is tolod, vagy túl sokat játszol ugyanazzal a tankkal és a game már úgy gondolja ideje lenne váltanod másikra ezért sorsol ki alacsony pen és dmg értékeket vagy egyáltalán nem számol sebzést stb stb. -
suba53 #323759 Ez az óriási különbség!
A te talicskád tartalmáért nem fizetek egy kanyit sem, azt add el inkább a hobbikertészeknek.
De a játék az ad annyi örömet, szórakozást, hogy nem sajnálok rá néha egy kis pénzt. -
garázshelyeket, is meg prémiumnapokat is lehet nyerni a küldetésekkel
eddig ezek hiányát egyszer sem éreztem
hozzá kel tenni, hogy nincs is sok tankom, ingyen játékkal nem halmozza az ember a járműveket, de nekem nem is az a célom
-
FosTalicskaa #323757 Ha utalsz nekem havonta 3-4k forintot akkor cserébe küldök neked egy jó nagy büdös gőzölgő sz*rt. Az eredmény ugyanaz és téged elvileg nem is fog zavarni mert csak egy sör vagy 2 mozijegy ára....
okosszöszi: amikor a francia ágat behozták akkor jelent meg elképesztő méretekben a no dmg penetration, ráadásul az addig is gyenge lábakon álló balansz is ezekkel revolvertárakkal billent fel menthetetlenül. Szóval én kifejezetten sajnálom hogy nem lehet beállítani azt hogy milyen verziójú játékkal is szeretnél játszani. Belökném 6.7-re aztán annyi... -
suba53 #323756 Néha van. Pl. ha tényleg élvezed, szereted a játékot és több tankot akarsz a garázsban látni, mint amit az alap játék lehetővé tesz, akkor például ésszerűen az akciós féláras garázshelyekért érdemes fizetni egy kis pénzt.
Kb. egy sör ára egy garázshely az akciók alatt.
Vagy ha gyorsabban akarsz fejlődni, és több tankot megvenni, akkor prémium időszakot érdemes venni.
Kb. két mozijegy ára egy havi prémium időszak. Vagy egy mozijegy és a mozikaja együtt.
-
ha a fizetősöket ugyanúgy szopatják, akkor van értelme fizetni érte? :) -
Nekem meg titokban felcsillant a két dollárjel a szememben mint Dagobert bácsinak. :D -
ha azt nézzük, hálával tartozom a WG-nek ezért a játékért
egy vasat nem áldoztam rá, ennek ellenére cirka 2 évig egész jól elszórakoztatott
jókat csatáztam, élvezettel próbálgattam az újonnan megszerzett tankokat, örültem, mikor kinyírtam a gaz ellent, taktikáztam a csatákban mint állat
motivált voltam, akartam jól játszani, legalábbis a saját szintemen
figyelgettem ahogy a statisztikákban a grafikonok szépen emelkednek
mostanában viszont valami változott
szerintem a 9-es verziószám óta az tankok, TD-k ágyúi sokkal pontatlanabbak lettek, több lett a "megmagyarázhatatlan esemény" (szerintem senkinek nem kell magyarázni mikről beszélek), egyszerűen elveszik az ember kedvét a játéktól az ilyen dolgokkal
hiába játszok "jól", ha a kritikus pillanatban nem tudom kilőni az ellent, mert pont akkor pattan le 2X- 3X egymás után, vagy lövök az égbe, földbe,
lassan nincs értelme a célzásnak, mert kapáslövésből hasonló eredményt lehet elérni, mint a hosszas célozgatással
a70-80m-ről láthatatlanul lődöző heavy-k, meg az egyéb láthatatlan járművek is elég idegesítőek tudnak lenni
újabban sokszor azt veszem észre magamon, hogy csak ész nélkül megyek előre, a taktikázásnak nem látom értelmét, ennek aztán nyoma is van a statisztikán, de már ez sem motivál
régebben egész napokat bírtam nyomulni, mostanában pár ilyen kínkeserves szopatós csata, és már lépek is ki a játékból, szarok a WG fejére
mint mondom, hálával tartozom nekik, hogy 2 évig ingyen jól eljátszogattam a játékukkal, de hamarosan elveszítenek egy nemfizető játékost :D
kurvanagy veszteség lesz nekik :D
szerintem egyébként pont ez a céljuk, a nemfizető játékosok elkedvetlenítése, hisz én semmi hasznot nem hajtottam nekik
-
carp3tm0nster #323752 nekem ebben még az a furi, hogy a múltkor én t29 ez ellen is t29, mindketten fullosak. én alap körül sebzek 280 körül bele, ő meg bőven 350 felett. na ez miért van? vagy a legdúrvább mikor e-75-tel 410 csaptam az IS-be... -
Elszámolta magát. -
Miért is 7000 arany pluszban? -
Toweliee #323749 Nem jobb. -
Toweliee #323748 :)
Külsőre nagyon tetszik, de ha semmire se jó akkor nem fektetek bele energiát. -
Kettővel gyengébb. :D
Átvettem a féleszű angyalka hülyeségét. :D -
Toweliee #323746 Ez tuti így van. A fizetősöket meg azért szopatják, hogy ne legyen feltűnő. -
háde bazmeeeg!
ilyenkor csak az tud eszembe jutni, hogy a nemfizetősöket szopatják egy kis extra pontatlansággal -
Angelus1991ster #323744 Tier 10-es prémium eventnél mi lenne?
Gyűjts össze minden néppel 200.000xp-t? t4-től ( nem lehet prémium) és top10-ben benne kell lenned?