banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    ha azt nézzük, hálával tartozom a WG-nek ezért a játékért
    egy vasat nem áldoztam rá, ennek ellenére cirka 2 évig egész jól elszórakoztatott

jókat csatáztam, élvezettel próbálgattam az újonnan megszerzett tankokat, örültem, mikor kinyírtam a gaz ellent, taktikáztam a csatákban mint állat
    motivált voltam, akartam jól játszani, legalábbis a saját szintemen
    figyelgettem ahogy a statisztikákban a grafikonok szépen emelkednek

mostanában viszont valami változott
    szerintem a 9-es verziószám óta az tankok, TD-k ágyúi sokkal pontatlanabbak lettek, több lett a "megmagyarázhatatlan esemény" (szerintem senkinek nem kell magyarázni mikről beszélek), egyszerűen elveszik az ember kedvét a játéktól az ilyen dolgokkal

hiába játszok "jól", ha a kritikus pillanatban nem tudom kilőni az ellent, mert pont akkor pattan le 2X- 3X egymás után, vagy lövök az égbe, földbe,
    lassan nincs értelme a célzásnak, mert kapáslövésből hasonló eredményt lehet elérni, mint a hosszas célozgatással

a70-80m-ről láthatatlanul lődöző heavy-k, meg az egyéb láthatatlan járművek is elég idegesítőek tudnak lenni

újabban sokszor azt veszem észre magamon, hogy csak ész nélkül megyek előre, a taktikázásnak nem látom értelmét, ennek aztán nyoma is van a statisztikán, de már ez sem motivál
    régebben egész napokat bírtam nyomulni, mostanában pár ilyen kínkeserves szopatós csata, és már lépek is ki a játékból, szarok a WG fejére

mint mondom, hálával tartozom nekik, hogy 2 évig ingyen jól eljátszogattam a játékukkal, de hamarosan elveszítenek egy nemfizető játékost :D
    kurvanagy veszteség lesz nekik :D

szerintem egyébként pont ez a céljuk, a nemfizető játékosok elkedvetlenítése, hisz én semmi hasznot nem hajtottam nekik