418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #323907 Valaki keresett itt nem túl profi klánt. Egy replayben láttam egy emberkét. Ő a Hungarian Elit Armoured Division tagja volt. A statjai alapján fejlődő típus. Az összstatja alapján nem volt túl jó játékos, de az utolsó 1000 csata alapján határozottan jobban játszik, mint előtte. Pár legényt megnéztem rajta kívül és ők is határozottan jobban tolják az utóbbi időben. -
DantesHUN #323906 Lehet a meglepetésre épít. Úgy meglepődik az ellenfél, hogy lehet rá se lő. Nem érted zseniális taktikáját. -
Pares #323905 Lehet, de ők legalább csendben vannak, és nem parancsolgatnak hülyeségeket. -
yossarianHUN #323904 Találkoztam én olyan magyar csókával, aki FV215b-vel seggel, tolatva támadott végig a meccsen, és mikor megérdeklődtem, hogy ugyan miért vagy ekkora krumpli, akkor közölte, hogy azért, mert gyenge a frontpáncélja:D -
lexlutor #323903 ennel NAGYSAGRENDEKKEL ROSSZABBAKKAL van tele a jatek! -
Pares #323902 Majd 30 ezer csatányi elpocsékolt idő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A hülyegyereknek úgy látszik még senki nem mondta meg, hogy az úgy nem jó, ahogy ő csinálja. 30 ezer csata, és még mindig nincs tisztában alapvető dolgokkal. De magyarázni azt tud. -
gezu1025 #323901 Nem, én tényleg komolyan kérdeztem. :D Utálom az egész arty bandát, szánalom stb., de néha olyan jól esne a TD-t pofán lőni aki nem mozdul ki a kezdő körből az első 14 percben. -
yossarianHUN #323900 Egy-két éve itt még rendszeres volt a pénteki flém. Egész héten síri csend, hullaszag, aztán pénteken elszabadult a pokol, előkerültek a régi sérelmek, jöttek az amatőr és profi fórumtrollok, alregek, időnként beszabadult egy-két totál ártatlan, csak abszolút idióta egyén (Jakuza, Mausbattle stb.), hogy az arconpörgésükkel tovább hergeljék a helyzetet, és elsőrangú buli volt. Hajj, a régi szép idők, mikor még nem volt ilyen kemény fegyelem...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.22. 19:44:21 -
kisokka #323899 Természetesen lejárt az idő és én végeztem az első helyen egy kilőtt Fossal, meg 1700 spot dmg-el. Eszem megáll
-
Mi az, a péntek esti pangást egy kis flame-l igyekezzük felpezsdíteni egy kicsit? -
gezu1025 #323897 Jogos.
-
kisokka #323896 Lőttem egy képet, mert felfedeztem egy érdekes dolgot. Ha nem a saját szememmel látom, egyszerűen nem hiszem el.
Érdemes megfigyelni J1 és G2-t. Onnan ugyebár nem látni sok mindent, J1(ott áll a WTF panzer) messze van és takar egy domb, G2-nek meg útban van a vár(ott is áll 3 jóember). Na most azt hiszitek, hogy ez menet közben van, de nem. Azért álltam meg és csináltam egy képet, mert ez ÍGY AHOGY VAN TÖRTÉNT ÉLESBEN. Itt nem mozdult meg senki(balra a BatChat és az E5 se). Hát mondom itt valami trükk van, először azt hittem, hogy lekúrt a szeró és befagyott a játék, de nem. Kb 6 perc volt még a csatából(jelzem, Támadás mód), amikor végre hajlandóak voltak megmozdulni. Elől meg összvissz egy KV-4 volt, szóval megérte ez a nagy trükk. Hát beszarás
-
yossarianHUN #323895 Arty mint fun?:D Jó volt. -
gezu1025 #323894 Utálom, de FUN-olni és TD-t szopatni jól esne néha egy kis arty game is. Melyik nemzet most a nyerő ezen a téren? Angol? -
DantesHUN #323893 Ah ilyen nincs. Ezt de tudom már utálni. T34 vs KV5. Én KV5-ben. Rálövök közvetlen közelről egy lövésnyi HP-ja van és ott marad 2 hp-N! Kettő hp! Ő át lő engem. Én rálövök, és ismét lepattanok! És kilő. Amikor ennyire de ennyire nincs szerencsém...de tudom szeretni. -
Pares #323891 Vagy itt van ez, amit vasárnap játszottam. -
foxbat88fx #323890 na ennek is eljött az ideje.....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.08.22. 17:27:16 -
Toweliee #323889 Beszélgetés Ágotay István rohamtüzér hadnaggyal -
Na igen, ez már valami. -
FosTalicskaa #323887 -81,775 kredit lőszerre. Szánalom.
Ez az egyik fő játékbalansz gyilkos. Ezek a szardarab tankok azért gyorsak meg jól rejtőznek, mert gyenge a tűzerejük, de ezt valamennyire kompenzálandó (bár én ezt sem értem miért) magasabb rof-ot kaptak. -> extrém magas dps. A gold ammo miatt a penetration hátrány eltűnik (szinte az egyetlen) és marad a csupa előnyös tulajdonság. Ezért easy mód a med, meg a light tank nyíltabb pályákon. Zárt helyeken pedig a heavyk azért meg tudják magukat védeni ezért ott ez annyira nem jön ki. Régebben ha valaki ment egy jó kört az tanulságos volt, de manapság már csak ezek a tucatreplayek arra jók, hogy bemutassák hogyan vegyünk gold ammot a shop-ból... Ja de az meg nincs rajta, szóval akkor még arra is alkalmatlanok... -
Úgy úgy! Pontosan. Még akkor is ha nem így lesz. :)))) -
Delfines vízicsúszdás Chaffee kör "1861" Base xp
Replay:Chaffeee 1861 -
tier2be is spammelik a gold lőszert, szánalom :D -
Oddball29 #323883 Még kiderülhet, hogy a pajtaajtót nem fogja eltalálni menetből. -
lexlutor #323882 a 2,7es celzasi idonel egy medben, szerintem minden jobb.. -
Nem tudjátok mikor jön a teszt szerver?
és,hogy az Amcsi 8-as lightnak mennyi a végsebessége?
-
Oddball29 #323880 Az legalább nem sz@r HEAT-al lő, mint ez. -
lexlutor #323879 azert az az 1200 hp nem keves. meg mire atvaltasz he-re addigra mar reg mashol van :)
amugy az is vicces h hasznalhatobb agyuja lesz mint az indiannek van :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.22. 15:16:17 -
Tenyleg ez egy jo kerdes, regebbi verzioju replay-eket, hogy lehet megnezni?! -
Oddball29 #323877 Azért a légy tüsszentés is árt majd neki. Mint a többi scout, egyszer nekimegy a falnak, a többit tudjátok. -
Userx2 #323876 Jeff-nek. Tölt bele goldot, aztán szétvágja világot. Múltkor ezt nyilatkozta. -
lexlutor #323875 az tiszta.
de en azthiszem a lassu tankjaimat parkolopalyara teszem egy idore. -
gezu1025 #323874 Ez minek? Édes istenem.
-
Userx2 #323873 Köszi. Aki nem jó angolból, annak, akció magyarul -
Oddball29 #323872 Kb. 5k xp, és meglesz startkor azonnal. -
Hmm szerintem a P II ugyanolyan jo, mint a P I, annyi kulonbseggel, hogy picit tapabb a csove. :-) Nekem mindkettovel nagyon bejott a jatek, nem tudom miert fikazzak oket. Palyatol fuggoen, de altalaban erdemesebb hatrebb maradni es sniperkedni. Viszont a vegjatekban a relative sok HP miatt lehet eloremenni rendet rakni, en hoztam le meccset is a P II-vel (egyedul maradtam 3-4 ellen ha jol emlekszem). Itt egy replay, csak nem tudom a regebbi patch miatt le tudod-e normalisan jatszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/470815#ensk-mydgard-panther_ii -
lexlutor #323870 latva a 80km/h vegsebesseget csak bennem merul fela kerdes, hogy valoban szukseg van-e ezekre?
http://ftr.wot-news.com/2014/08/22/straight-outta-supertest-ru251-stats/ -
Hétvégi akció -
WG team valszeg? Sehol sincs róla szó. Kutass kicsit fórumon, hátha. -
Oddball29 #323867 Kik lesznek a "Dark Gods" a CW-eventen? WG majd ruszki szerverről toboroz lilákat?