A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #323896 Lőttem egy képet, mert felfedeztem egy érdekes dolgot. Ha nem a saját szememmel látom, egyszerűen nem hiszem el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Érdemes megfigyelni J1 és G2-t. Onnan ugyebár nem látni sok mindent, J1(ott áll a WTF panzer) messze van és takar egy domb, G2-nek meg útban van a vár(ott is áll 3 jóember). Na most azt hiszitek, hogy ez menet közben van, de nem. Azért álltam meg és csináltam egy képet, mert ez ÍGY AHOGY VAN TÖRTÉNT ÉLESBEN. Itt nem mozdult meg senki(balra a BatChat és az E5 se). Hát mondom itt valami trükk van, először azt hittem, hogy lekúrt a szeró és befagyott a játék, de nem. Kb 6 perc volt még a csatából(jelzem, Támadás mód), amikor végre hajlandóak voltak megmozdulni. Elől meg összvissz egy KV-4 volt, szóval megérte ez a nagy trükk. Hát beszarás