418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    igen Most látta a privát üzeneteimet és nem értem mire fel kaptam..
  • tepi1
    Hi! Ezt biztos ide akartad írni??
  • madmanic
    Feladó: N3su Tárgy: Nincs tárgy Dátum: 2014.08.17. 16:12 Ja és hozd magaddal az igazolványod ,ha van ,nekem nem baj ha nálad van ...
    de megismerlek majd mert te vagy az a böszme idióta a búcsúból ...

Feladó: N3su Tárgy: oksa Dátum: 2014.08.17. 16:08 Nagyon szívesen de te hozz magaddal haza vivő személyt mert csak úgy távozhatsz a helyszínről ...
    nem az a baj hogy esetleg jobb vagy hanem hogy te is csak hús és vér vagy ...

Ezek mik tesó..? Te vagy a pankrátoros..?
  • tepi1
    túl nagy RNG, hétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető) dögöljön meg SerB
  • lexlutor
    ezeknel a kreten paradicsomoknal miota divat kv1re zis7et rakni????
  • Solten
    Hetvegen marha ertelmes jatszani, ezektol a nyomorult zombiktol csak felmegy a vernyomasom
  • FosTalicskaa
    Tom silent!
  • TOMSILENT
    Most hagyd abba. Lépj hátra, b*zd arcon magad és hagyd abba ezt a negatív viselkedést. Csak gondolj arra HOGY LESZ AZ A K*RVA HÍD!!!!!!!!!!
  • FosTalicskaa
    Igazán megtanulhattad volna már, hogy ebben a játékban nem számít a páncélvastagság, átütés, pontosság sem a dőlésszög. Nyomd a balklikket a többit meg majd eldönti a "random"...
  • mittomén1
    előszokott fordulni elsőre nem is lepődtem meg.de több random csatában 80%ban pattan ez már sok.
  • yossarianHUN
    Akkor valami igen furcsa anomáliának lehettél az áldozata, 88 miliméter a védelme annak a toronynak. A Church I dettó.
  • técsé2
    Tegyél rá optikát én így használtam .t10 csatákban spotoltam a csapatomnak, t8-9 ben meg snipernek használtam. Az első 100 csatában 60% volt a win ratem aztán jött a nyári szünet és 54%-al zártam, de a tank ász meg lett vele, meg kaptam rá 3 csíkot is.
  • mittomén1
    a churchill 1 és 3 tornyával mi történt??? találkoztam eggyel 1v1ben én is churchill 3al voltam lőttük egymást tornyát és pattogtunk le ő is én is.na mondom akkor arannyal.... az is pattant. majd direkt le is teszteltem gyakorlon 25ből 20 pattant,arannyal is 5ből 4.mind a churchill 3 és az 1 is. wtf? csak engem szivat vagy elfelejtették közölni hogy mostantól 180as átütésű arannyal sem lehet beütni?
  • yossarianHUN
    Ja igaz, akkor vigyünk lolkoptereket T10 szakaszba, mert a random az random
  • kHares
    Ugyan már mit vitatkoztok, a random az random. Bármelyik armor megállít bármit. Az előbb 90 milis ágyúval lepattantam egy borsigról. Ilyenkor jön rám a hányinger aztán ragequit pár napra
  • yossarianHUN
    "Ugyan már, IS-8 pike nose-ra szemből a random 25%-a jobban számít, mint az a 20mm pen. 10% vs 25%... ST-1nél is a magasságkülönbség P2 és Cent között jobban számít, mint a 20mm penkülönbség." - Wuaaat? Ez most komoly?:D Ezeket szerintem te se hiszed el. Az ST-I közel függőleges hasával szemben többet számít egy 30 centis magasságkülönbség, mint 20mm pen? Meg random?:D Még T8-ban is baromi sokat számít, hogy 200 vagy 220 pen, mivel nem mindegy hogy kint kell maradnod a nyílt színen, és másodpercekig céloznod a weak spotot, vagy csak odaböfögsz, és már bújhatsz is vissza, mert tudod hogy 10-ből 8-szor át fogja vinni. Egyébként a pennel van a legkevesebb gondom, a drabális, papír test, az igencsak gyengus mobilitás, a folyamatos motortűz, a gyenge torony, és a szánalmas álca jobban zavar.

Jó rof jó átütéssel, és jó dep. Ennyi kell egy jó tankhoz - Ezzel megint vitatkoznék, az én tapasztalatom szerint egy jó ágyú még nem visz el a hátán egy tankot, ha nincs mellé semmi más. Lásd Church GC, FV215b, Conqueror (bár tudom, te azt is szereted).
  • FosTalicskaa
    Jaja, hallgass Malaa-ra. Ő Leichtraktorral is széttépi a Maust. Ha jól forgatja a tankot akkor még gold ammoval sem lövik át... Akik nem pénzért vették a randomfaktort és nem a gyertya két végén égetik a goldot azoknak meg a +20mm igenis sokat számít.
  • Pares
    Nekem mind a két német közepes ág megvan és tanúsíthatom, hogy az E50M ágban árnyalatnyival jobb tankok vannak... Legalábbis a VK3002D-től a PTA-ig egyiket sem élveztem igazán... A másik oldalon viszont a Panther volt az, ami valahogy nem passzolt...
  • Pares
    Ó, az az átkozott PTA. Gyűlöltem azt a tankot, olyan gyorsan mentem át rajta, ahogy csak lehetett, aztán boldogan adtam el.
  • Maala
    Ugyan már, IS-8 pike nose-ra szemből a random 25%-a jobban számít, mint az a 20mm pen. 10% vs 25%... ST-1nél is a magasságkülönbség P2 és Cent között jobban számít, mint a 20mm penkülönbség. Ha P2, akkor Cent mozgékonysággal sem engedheted meg magadnak flankelést. Mégis lehet mindkettővel.

Nekem egyik első T8 med tankom volt (talán második is a T-44 után), mégis csak jó emlékek fűződnek hozzá. Miután az első pár stock kör után mérgemben ráraktam a tornyot, és a lánctalpat freeből. Jó rof jó átütéssel, és jó dep. Ennyi kell egy jó tankhoz, ezen felül minden más csak extra (pl. T10-ek ellen néha pattintó torony, vagy mobilitás).

Hogy második sorba való vagy, az a lényeg. De az mindig, ha 2 tierrel kisebb vagy a többieknél, szóval ez sem újdonság. És ezt a legnehezebb megtanulni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.08.22. 22:45:27
  • yossarianHUN
    T10-ben? Szerintem nem mindegy. Például egy ST-I hasát egyáltalán nem mindegy hogy 203, vagy 226 pennel lövöd. Ahogy egy IS-8 orrát se. Vagy egy T-54-ét. És még sorolhatnám. Flankelés meg szép dolog, csak egy P2 mozgékonysággal egyáltalán nem mindig engedheted meg magadnak.
  • Maala
    200pen felett nem mindegy, mennyi? ?Mindent átlősz úgy is ugyanúgy. :) Komolyan vicces, amikor valaki azon morfondírozik, hogy T-54-re is a 201, vagy 216 penes ágyút rakja fel...
  • yossarianHUN
    Csak a Centurionnak van egy erős tornya, meg 220 penje:)
  • Tono34
    Centurionnal hasonló körökbe rak, csak nincsen ennyi T8..
  • yossarianHUN
    Nem volt, de ez nem vigasztal :)
  • Tono34
    Nekem jobban bejött mint a noobcat.
  • lexlutor
    akkor nem volt meg indienpanzered :)
  • gezu1025
    Ez a t25/2 meglepően jó. Arról volt szó, hogy ez valami fos lesz, pedig csak tök átlagos. El lehet vele lenni, tetszik.
  • R3nton
    Egy darabig én is így gondoltam. Bár lomhának nem lomha, csak leszabályoz 45nél. Ha kitolnák 48-50-re a végét baromi jó kis tank lenne. Ufp elég jó. Depressionnek igen is van jelentősége. Kupolát elég nehéz eltalálni, ha snapshootolsz vele. M48 pedig snapshootra tökéletes. Nincs az az az ember, aki eltalálja a folyamatosan mozgó kupolát...

Ja igen, szóval szerintem egész jó kis tank, jókat lehet vele menni...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.08.22. 21:06:32
  • yossarianHUN
    A minap fogalmaztam meg a gondjaimat a P2 MM-jével kapcsolatban. Látom nem csak én érzem így. A srác szóról szóra azt mondta, amit én.

• EmR3
    Nekem nem ez volt a csalódás, hanem a PTA, meg a top löveg rajta ami egy vicc szerintem.
    A játéktól is elment a kedvem.
  • gezu1025
    Ez az én problémám is. :( Az egész sort végig élveztem, nem is kicsit, de az m48 finoman szólva karcsú. Meg sem vettem, elég volt a teszt szerveren kipróbálni.
    Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.22. 20:54:24
  • yossarianHUN
    Hmm. Akkor csak abban reménykedek, hogy a T10 rebalance keretében buffolgatnak rajta egy keveset. Bár nemtom mit lehetne.
  • EmR3
    Szerintem nem.
    Puha, lomha, a gun depressionnak a kupola miatt nincs jelentősége, és ráadásul nagyobb mint az E5. A jó tulajdonságait egyedül randomban elég nehéz kihasználni.
  • yossarianHUN
    Az M48 van olyan jó mint az elődje? Érdekes módon a Type 61-gyel jobb az átlagsebzésem, ezzel mégis nagyságrendekkel jobban élvezem a játékot.
  • Pares
    Azokra, akikre én gondoltam, azt sem tudják, hogy kell a chatbe írni.
  • DantesHUN
    Ennek is meg van az értelme...valahol. Egy másik világban. Csak mi nem értjük.
  • yossarianHUN
    Átnyálaztam a régi screenshotjaimat, hát vannak gyöngyszemek. Például itt ez a diplomatalelkületű lajcsi.

• Kronos79
    Seggel legalább nem gyullad ki. :)
  • kisokka
    Bárcsak igaz lenne, amit szólsz...Általában a full vörös FPS-playerek ugatnak orrbaszájba, meg nooboznak mindenkit, akit csak lehet.