banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Ugyan már, IS-8 pike nose-ra szemből a random 25%-a jobban számít, mint az a 20mm pen. 10% vs 25%... ST-1nél is a magasságkülönbség P2 és Cent között jobban számít, mint a 20mm penkülönbség." - Wuaaat? Ez most komoly?:D Ezeket szerintem te se hiszed el. Az ST-I közel függőleges hasával szemben többet számít egy 30 centis magasságkülönbség, mint 20mm pen? Meg random?:D Még T8-ban is baromi sokat számít, hogy 200 vagy 220 pen, mivel nem mindegy hogy kint kell maradnod a nyílt színen, és másodpercekig céloznod a weak spotot, vagy csak odaböfögsz, és már bújhatsz is vissza, mert tudod hogy 10-ből 8-szor át fogja vinni. Egyébként a pennel van a legkevesebb gondom, a drabális, papír test, az igencsak gyengus mobilitás, a folyamatos motortűz, a gyenge torony, és a szánalmas álca jobban zavar.

Jó rof jó átütéssel, és jó dep. Ennyi kell egy jó tankhoz - Ezzel megint vitatkoznék, az én tapasztalatom szerint egy jó ágyú még nem visz el a hátán egy tankot, ha nincs mellé semmi más. Lásd Church GC, FV215b, Conqueror (bár tudom, te azt is szereted).