418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Kifejlesztve:STA-1 kifejlesztve.
    Elköltött tapasztalat: 111000 
    Elköltött szabad tapasztalat: 0 
    megéri? kicsit lassúnak tűnik.
  • Lorder
    én is utálom az artyakat amúgy :D ez is csak azért van, hogy másokat basztassak :D gonosz bosszúhadjárat :D
  • WR104
    "Ez valami átmeneti szarakodás ??? "

Remelem nem...
  • Oddball29
    Hát itt a külső részét kell, pont a sárvédő alatt.
  • Lorder
    Valaki nem tudja, hogy miért kezdett el irgalmatlanul csalni a szerver? Eddig a GW Pantherrel simán lőttem 2-3 ezreket. Most viszont mióta 100%os lett az elit alakulat is 2-3 tanknyit mindig elé/mögé lő teljesen összeszűkülve is. Ez valami átmeneti szarakodás ???
  • R3nton
    mint a black princenél? Beforgatva a lánc belső részét kell lőni elől, sebzödik és trackelödik is
  • Antimat
    Johnyka, légyszi egyiket töröld, nem tudom, hogy ment el kétszer
  • Antimat
    Johnyka, légyszi egyiket töröld, nem tudom, hogy ment el kétszer
  • Antimat
    Úgy érzem, nagy barátságban leszek a Leo1-gyel, mégha persze itt is ellőtték a végén az ammoracket, és emiatt majdnem kinyiffantam:

• Antimat
    Úgy érzem, nagy barátságban leszek a Leo1-gyel, mégha persze itt is ellőtték a végén az ammoracket, és emiatt majdnem kinyiffantam:

• R3nton
    hát igen a rof tényleg siralmas, de hát valahogy balancolni kell a 9est :D
  • Oddball29
    Speciel ha elforgatod, a lánc első felén keresztül, közvetlen a sárvédő alatt szemből és szögben ki lehet kerülni az oldalpáncél kötényezését.
  • gezu1025
    Mit vesz el a Mausból? ROFot? Ne vicceljünk kérem, azon olyan nem létezik. Legkisebb DPM t10-ben.

Ráadásul jelenleg a vk 4502 eleje többet ér mint a MAUSé. De ha el is rakom az alját, leszarja lövi a tornyot akárhogy forgatom. Mit neki a 240mm forgatva, T57 HEAT átmegy rajta, mint fing a gatyán. Oszt ha mégsem, akkor meg telibe mákolja a láncot szemből ami varázslatos módon még sebezni is képes. Mindezek ellenére szertem, igazi troll. xD
  • JeffDunham
    Három év alatt egyszer sem sikerült hajnalig játszanom. Általában 9 óránál tovább nem szoktam maradni. Ma pl be sem léptem, annak ellenére hogy van prémem is. Rossz helyen kopogtatsz. :D
  • Angelus1991ster
    Ha a szőlő savanykás nekem akkor ízlik.
    Éjszaka, hmm dolgozok. általában. De te biztos hajnalig wotozol.
  • JeffDunham
    Savanyú a szőlő?

Mihez kezdenél akkor a munkahelyeden éjszaka? A WT topik lenne az új siratófalad?
  • Angelus1991ster
    A "nagy" "balansz" érinti a szemétláda mm-t is? csak irritál hogy fele t9-es fele t7-es.
    7-es nehézpáncélosokkal még megyeget, de vk-val a hajamat tépem.
  • R3nton
    ja lol 4 év után rájönnek, hogy kár volt belerakni ennyi fiktív tankot :D

Mondjuk engem nem zavarnak, inkább balance legyen, engem nem érdekel, hogy az IS-4en nem az a löveg volt stb. War Thunderbe éppen ezért legyőzhetetlenek az orosz tankok, Hát most persze egy háborús tank, hogy szálljon szembe egy T-54el. Vicc...

Majd meglátjuk mi lesz ebből a nagy balancolgatásból, meg szemléletváltásból. Bár amit írtak FTR-en egyszer, hogy lehetett volna történelemhű lövegekkel berakni őket, és a lőszertípusokkal variálni, hogy a mostani arany lenne ezüstért és még valami modernebb lőszer lenne mondjuk aranyért, az nem hülyeség...

mármint úgy értem, hogy ugyanazon ágyúk esetében. Pl D25-T az IS-en ap-t lő, az IS-3on APCR-t alapból, az IS-4en meg valami még modernebb lőszerrel, ha van ilyen, de gondolom van...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.08.26. 22:42:47
  • Angelus1991ster
    Akkor megérdemlik hogy becsődöljenek. úgy viselkednek mint egy harckocsi gyár, holott egy szaros irodaépültben vannak,ülnek a seggükön és egésznap kávézgatnak, cigizgetnek.
  • yossarianHUN
    Action X lesz.
  • R3nton
    rájöttek, hogy most meg túl erős lett :D Na akkor inkább vegyük ki azt a szart :D Kicsit átskineljük a maust, előrébb rakjuk a tornyot, kicsit gyengítünk a páncélon, elvesszük a rofot meg a pontosságot és kész :D Brainstorminggal max 1 órás meló, teszten meg majd finomhangolnak :D
  • Angelus1991ster
    Egyszerűbb lenne mellékágazni mint a Jagdpanther II-t.
  • R3nton
    ja tényleg :D lol behülyítik a népet, hogy grindeld ki azt a fost, mert megkapod, aztán meg mégse

Amúgy még az a szerencse, hogy király az ág! Egyedüli szar tier 6 felett a 10-es, az meg úgyis le lesz cserélve, szóval végülis megéri kihúzni, bár az újról se tudjuk milyen lesz. Tényleg most akkor biztos ez az Actionman Xfighter Centurion, vagy Vickers MBT lesz? :D
  • Nazarov77
    Mi történik ha az ellenséges KV-1 nem tudja hogy a KV-220nak a tornya a gyenge pontja, és szorgalmasan lövi az extrémen beforgatott frontomat?

ez:

• gezu1025
    Ajjaj gyerekek nem lesz itten free t8-as prem, ha azt a szaros kv1s-t sem adják oda.
  • foxbat88fx
    "no free tier 5 KV-1S for KV-1S owners"

ezért vettem vissza azt a szar KV-1S-t? -.-"
  • kisokka
    Valamelyik nap valaki nem értette miért robban fel 1-2 játékos a vége előtt, tök egyszerű, kilép hamarább. Támadás módban védekeztünk, egy szerencsétlen IS maradt hátra, de letelt az idő. A vége előtt pár mp-el a Type úgy döntött, hogy kilép(feladta a harcot). Azért nem kereste az IS-t, mert elég gatyán volt hp-ilag, így hátramaradt. A képből nem tűnik ki, de elég aktív volt a csatában, gyakorlatilag egyedül tartott egy pontot, amíg oda nem robogtam villámgyorsan( )

Nem azt mondom, hogy élete legjobb köre lett volna, de kb harmad annyi xp-t kapott, mint kellett volna. Múltkor én is kiléptem JagdE100-al, mielőtt kilőttek volna. Azért tettem, mert előttem magam és három med is körbe vett, mindez kevés hp-val(mert amúgy nem szokásom kilépkedni). Nem csak xp-t, de lóvét is alig kaptam, szóval nem éri meg
  • Count Adyn
    Ma a Crusader SP-vel kiszedtem 2 artit 1 lövéssel az ellentől:D Ilyen se sikerült még 16k csata alatt:D
  • Userx2
    Nem megy tankkal? Be kell ülni az artyba és nem bánt senki. Csávókám artyval szépen fejlődik.
    OBIWAN123
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.26. 20:28:25
  • besti
    Ez mind szép és jó lenne, de mostanában azt tapasztalom, hogy 10-ből 8x kicsapja a nyélgázon rohanó light-om/med-em közelharcba az arty. Ha berohanok 2-3 közé, az elsőt sem tudom kiszedni. Az biztos, hogy a TD módot el kellene tőlük venni....
  • Bueno nacho
    Amióta elkezdtem lightozni, az ilyen helyzetképnek csak örülök. Egyrészt ez azt jelenti, hogy nálunk is sok arty van, akiknek lehet spottolni, másrészt, van kire ráagrózni a játék közepén/végén, ha úgy adja az ég. Még ha sok esetben nem is tudsz kezdeni sokat a csapat minősége révén, én sokkal felszabadultabbnak érzem velük a játékot.
  • kisokka
    Az legalább üdítő pillanat, amikor a Comet prémet lövöldöz az MT-25-öm valagába, hát ezt nem is hagyhattam szó nélkül
  • lexlutor
    Ez legalabb olyan hir mint a tied.
    kb hetenete merul fel h egyszer le lesz cserelve, egyszer meg h nem.
    szeretem a kovetkezettesseguket:

- VK4502B with rear turret will definitely be switched for Maus prototype

• gezu1025
    Mi a jó büdös .......... ez? Tier 7-es mecsbe bebasz 3-3 t7-es artyt. ÍGY VAN, EZ KELL.

Nem értem, egyre több van belőlük minek nézik ezek a wotot? Point and click szimulátornak?
    Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.26. 20:00:27
  • yossarianHUN
    Az a kis fos belő mindenhova.
  • kisokka
    Nagy ritkán beülök én is artyba. Ez komolyan arra jó, hogy hová nem tudnak ezek a szarok belőni. De külön ezért nem fogok még egy szemetet fejlesztgetni, hogy hová is tud belőni ez a kis szutyok. Hát komolyan, ha ott a szikla mögött kapok egy splasht, azt mondom oké. Az elsőt a szikla szélén kaptam, ezért én kis naiv azt gondoltam, hogy visszamegyek a BIZTONSÁGOS ZÓNÁBA. Erre telibebasz ott.
  • Maala
    - 25 percent RNG does not have a linear distribution, it’s considered sufficient and won’t be reduced.

Hehe.
  • DantesHUN
    Bizonyos napok? Hát tényleg olyan mintha...menstruálna a WoT
  • yossarianHUN
    Vigyázz, mindjárt megidéződik valami önérzetes artysta, és megmagyarázza, hogy te vagy a hülye
  • kisokka
    Értem én, hogy a játékban lehet műholdról is rakétát kérni, de szerintem kakáljon sünt, aki az ilyesmit jóváhagyja.