A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #324486 Valamelyik nap valaki nem értette miért robban fel 1-2 játékos a vége előtt, tök egyszerű, kilép hamarább. Támadás módban védekeztünk, egy szerencsétlen IS maradt hátra, de letelt az idő. A vége előtt pár mp-el a Type úgy döntött, hogy kilép(feladta a harcot). Azért nem kereste az IS-t, mert elég gatyán volt hp-ilag, így hátramaradt. A képből nem tűnik ki, de elég aktív volt a csatában, gyakorlatilag egyedül tartott egy pontot, amíg oda nem robogtam villámgyorsan(
)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem azt mondom, hogy élete legjobb köre lett volna, de kb harmad annyi xp-t kapott, mint kellett volna. Múltkor én is kiléptem JagdE100-al, mielőtt kilőttek volna. Azért tettem, mert előttem magam és három med is körbe vett, mindez kevés hp-val(mert amúgy nem szokásom kilépkedni). Nem csak xp-t, de lóvét is alig kaptam, szóval nem éri meg