banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    ja lol 4 év után rájönnek, hogy kár volt belerakni ennyi fiktív tankot :D

Mondjuk engem nem zavarnak, inkább balance legyen, engem nem érdekel, hogy az IS-4en nem az a löveg volt stb. War Thunderbe éppen ezért legyőzhetetlenek az orosz tankok, Hát most persze egy háborús tank, hogy szálljon szembe egy T-54el. Vicc...

Majd meglátjuk mi lesz ebből a nagy balancolgatásból, meg szemléletváltásból. Bár amit írtak FTR-en egyszer, hogy lehetett volna történelemhű lövegekkel berakni őket, és a lőszertípusokkal variálni, hogy a mostani arany lenne ezüstért és még valami modernebb lőszer lenne mondjuk aranyért, az nem hülyeség...

mármint úgy értem, hogy ugyanazon ágyúk esetében. Pl D25-T az IS-en ap-t lő, az IS-3on APCR-t alapból, az IS-4en meg valami még modernebb lőszerrel, ha van ilyen, de gondolom van...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.08.26. 22:42:47