418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #324552 Megoldható, csak itt pár számmal nagyobb lesz az oppozíció. KV-2 prémium lőszere ráadásul stabilabb AP.
Lesznek pillanatai, persze. De ez nekem olyannak tűnik, mintha valaki beállítana egy középkori mordállyal egy modern tűzharcba. Fáj, ha eltalál, de egyébként nem praktikus. -
kisokka #324551 A KV-2-vel is megoldható, hogy valagba lőj valakit 900 dmg-el, akkor ezzel is megoldható lesz(sőt). Viszont valóban komolytalan puska ez rá, főleg a rettenet töltésidő miatt. Még artykiller se lesz nagyon, mert mire odajut, hogy betöltött még egyet, már rég kiszedték előle a célpontokat(vagy őt szedték ki).
Fosnak tűnik ez, maradjunk annyiban. -
100%-os camoval? :D Ki spotolja? -
Oddball29 #324549 De ha csak a nyolcasokat vesszük, inkább ezek az oldalról/hátulról csupasz németek/franciák, amik sebezhetőnek tűnnek. T32/IS-3 szerintem megússza, mert a torony elég vastag/lánc-spaced armor szinten teljesen kitakarja a test oldalát. Akkor van gubanc, ha teljesen mögéd kerül egy, de az már régen rossz.
Nekem ezen a szinten ilyen paraméterekkel ez komolytalan fegyvernek tűnik, pukkan egyet, vagy sebez rendesen, vagy nem (de inkább nem). Erre minden cső odafordul, mert meg kellett állnia a lövéshez, és leradírozzák. -
Thomasovics #324548 +1 (Y) -
Oddball29 #324547 Szaros 150 HEAT pen, nem sok nehéztankra veszélyes még oldalról sem, ha folyton elakad a láncban. Ha meg pontosan akar célozni, le kell teljesen dermednie.
Remélem lesz hozzá 90mm M41, különben el se kezdem. -
nem fog vigasztalni a tudat, mikor a 9es Conqueroromba fog majd 600at csapni oldalból -
De a goldja az HE... -
lol -
Toweliee #324543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
VanDaal #324542 Köszönöm mindkettőtöknek! -
Cleverland oldalán is vannak nagyon jók : http://wothungary.hu/damage-panelok -
MOD pack-et használok, ezt itt. Először kicsit fura volt a célkereszt, de megszokható. -
VanDaal #324539 Lennél olyan drága, hogy dobsz egy linket a damage panelről, amit használsz? :) -
kurvára !
mondjuk tényleg ilyen wt-e100-ba bele lőnék én is 1-2 HE-t a tornyocskájába, hogy kaphassak őőő...
300 dmg-et :D -
aru #324537 Ha az object talál el akkor az egylövésezett volna. Buzi az összes TD-s!
-
DantesHUN #324536 Jó is lesz az, amikor egy könnyű harckocsi 700-at vág a nehéz tankba, gold-al oldalról. -
sz.r szagot érzek a wgtől megint......gold spammerekkel lesz teli ez a tank is, remek -
Oddball29 #324534 Szerintem az nem scoutra való fegyver, túl sokat kell vele helyben állni a célzáshoz. -
DantesHUN #324533 Nem durva ez egy kicsit, light tanknak, 8-as szinten? Ekkora sebzéssel? Gold-al 152-es átütéssel, 700-as sebzés, igaz ez nem sok átütés, de ha sikerül, hát ilyet nem mindenki tud ezen a szinten -
Alig várom, hogy 1000-et verjek egy WT tornyába ezzel a gunnal. :D Instant RHM frag. -
DantesHUN #324531 A repülősben is olyan jól működik az új játékmód, hogy nem tudom ,mert egyszer se csatlakozott még. A szerver leterhelt. Vicc, Na mindegy.
Lehet nem is botokat tesznek be, ez csak az én ötletem, mert ha a repülőknél ezt csinálták, lehet itt is az lesz.
De lehet hülyeség se volna, amilyen csapattársak vannak...hm. Még lehet jobb is lenne. -
Egy fokkal jobb, mintha veled lennének .. :) -
DantesHUN #324529 - Hamarosan lesz új játékmód solo játékosoknak magas szintű tankokra.
Na ez mi lesz? Mint a repülősben?Harcolj bot-ok ellen? Remek. -
Userx2 #324528 Nem mondom, hogy játszhatatlan f*s a game ennyi artyval, mert játékbeli nevét fel nem vállaló arty guru, aru kolléga megmondta, ha meglőnek artyval, akkor nem jól csinálod.
Szóval nem vagyok képes most az ellenfeleimre és bokorhősökre is figyelni. Úgy érzem most kell bejelentkezni a wotba másik néven és játszani egy teljesen MÁS játék stílust, mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.27. 10:43:17 -
:) Kár, hogy dolgozom, most innék én is egyet :( -
Örülök is, iszok hama' egy sört rá. -
Örülj, hogy csak ennyit kaptál tőle vagy hiányolod a többit? -
kisokka #324524 Azt hittem valami vicces kedvű magyarok. Aztán még Csehszlovák armada, mruhhuhuhhaha
-
buzi az összes artista
-
sempike #324522 Hát ez most nagyon jól esett.
Néztem régebben a QB streamet és állandóan Comettel tolta. Nekem valahogy nem jött be eddig ez a tank.
Lehet hogy nem stock legénységgel kellett volna kezdeni?
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Jármű: Comet
Szerzett tapasztalat: 5 321 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 58 813
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
WN8: 9 392 (100) -
Ry0K3N #324521 Én nem vettem észre semmi változást. Tegnap klántársunk T54-ének csináltunk alap 1400 xp-t (megjegyzem rühelli az artistkat) két artival platoonban. Valahogy nem panaszkodott a 4500 spot damagére utána amit csináltunk neki meg is nyerve ezzel a meccset mert totál egyedül volt az egyik oldalt.
-
Frankie69 #324520 Most látom csak, Murovanka a következő patch-ben komoly változásokon esik át. Többek között erőteljesen megritkítják a varázs erdőt, így próbáljál visszaszorítani a fák között campelést.
Murovanka változások -
Gyuszopapa #324519 Jó ott a játékosállomány csak a másik csapatban vannak. -
Bíztam benne, h az 1 hét nyaralás alatt nagyot fordul a világ és emelkedik kicsit a játékosállomány színvonala. Azt hiszem túl naiv vagyok:D
Érdekes egyébként, h 1 hét kihagyás mennyit számít, nem is gondolná az ember. Kb. mint egy profi focistánál 1-2 hónap edzés nélkül. Első csatában fura érzés volt újra tankozni. Hogy úgy mondjam remegett kicsit a kezem. Hová is célozzak, hová is menjek, merre és mit figyeljek? Ha mondhatom ezt, elszoktam attól, h több fele kell koncentrálni a figyelmemet és a minimapot folyton figyelni kell. Jól a seggembe is kerültek, túl későn vettem észre a dolgot. 2 hónap kihagyás után is ez volt, de hamar visszaszoktam anno és utána olyan jól ment a játék, mint soha azelőtt:)
-
Egy kis csapatmunka. -
Néha én is levittem volna a medek mmjét +-1-re. De igazából jól van ez így. Legalább már alsóbb szinteken megtanulja a player (a nem agyhalott fajta) az igazi medes harcmodort, ahol az agyadat is kell használni, mert nem elég a pen a legtöbb tank frontjára. Igazából, aki most kezdi sokkal könnyebb dolga van, mint régen. Az újabb medek már T8-ban is 200+ pent kapnak. Tanulás szempontjából a régi medek jobbak. Én pl. T-44-el is nagyot tudtam alkotni gold ammo nélkül 175 pennel. Akkor még nem is volt kreditért vehető gold:)
Cromwellel van az egyedüli kis Poolom és ha jól emlékszem 1 db goldot sem lőttem el abban a körben. Színtiszta flank volt az egész csata. -
Angelus1991ster #324515 Tier VI-es és Tier VII-es közepes harckocsiknál irritál ( Cromwell, Chi-Ri, Chi-To, VK3002DB - főleg a japánoké) csak az mm.
T-34-2-vel elboldogulok Tier X-esek közt.
Ezeken a szinteken ( VI-VII ), ezt csinálnám:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Önjáró tüzérségi lövegek: 3 tieres különbség lenne
Nehéz harckocsik, páncélvadászok: megmaradna a 2 tieres különbség.
Közepes harckocsik: 1 tieres különbség lenne.
Könnyű harckocsik: 0-2 tieres különbség lenne.
-
besti #324514 Akkor előrébb tekerjük a magnót is a következő trackre? Miért kell a 8-as medeknek X-esek ellen harcolni? Miért nem tier limites mind, mint az SP? :) -
Oddball29 #324513 Kamo és a top ágyú az fasza, minden más szempontból förtelem. Kb. úgy kell játszani, mint egy lassú Leopard 1-et.