banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Bíztam benne, h az 1 hét nyaralás alatt nagyot fordul a világ és emelkedik kicsit a játékosállomány színvonala. Azt hiszem túl naiv vagyok:D

Érdekes egyébként, h 1 hét kihagyás mennyit számít, nem is gondolná az ember. Kb. mint egy profi focistánál 1-2 hónap edzés nélkül. Első csatában fura érzés volt újra tankozni. Hogy úgy mondjam remegett kicsit a kezem. Hová is célozzak, hová is menjek, merre és mit figyeljek? Ha mondhatom ezt, elszoktam attól, h több fele kell koncentrálni a figyelmemet és a minimapot folyton figyelni kell. Jól a seggembe is kerültek, túl későn vettem észre a dolgot. 2 hónap kihagyás után is ez volt, de hamar visszaszoktam anno és utána olyan jól ment a játék, mint soha azelőtt:)