418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• aru
    Senki nem írt lila TD-t! Azt írtam, hogy lila körök TD-vel. Nem mindegy! Azt sem írtam, hogy "kitakartam a nevem" azt látod maximum.
    Amúgy meg tényleg átlakos sebzés volt, és ettől több nem megy, mert csak zöld vagyok és sese leszek jobb. Talán a sötétzölet el tudom érni, de nem biztos!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:54:43
  • FosTalicskaa
    Nem olvastam mi történt, csak az hogy szépen kitakartad a neved. :P

Egyébként arról csipogjál már mikor láthatjuk meg a lila td-idet? Úgy nagy általánosságban senki statja nem szokott érdekelni, de a múltkori kirohanásod kíváncsivá tett...
  • aru
    Szerintem is szánalom az amit lírtam, mert az történt.

Most akkor lebuktál, hogy te photoshopolni szoktál. Szánalmas!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:39:59
  • FosTalicskaa
    Hogy ez mekkora szánalom. XD
  • Userx2
    Photoshop bajnok.
    Bárkié lehetett ez a közepes kör. :-) Arty után szokatlan, hogy visszalőnek?
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.01. 19:34:53
  • aru
    http://kepkezelo.com/images/beoj98uwjj3kor65xjy4.jpg
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:21:15
  • Maala
    Majd ide is átpártolnak a WoT-ból a jobbak, és akkor tönkremegy a WG! :D
  • Ry0K3N
    Csapattársként. Mi nem érthető ezen?
    Érdekes nekem az RNG csak ritkán szólt bele a dologba hogy eltalálom e a célt vagy sem . Ha nem, általában túl távol helyezkedtem. Tudod van az a W nevű gomb is :)
    A retardáltakat viszont nem lehet támogatni és sokkal jobban befolyásolja az eredményt mint bármely RNG.

"Azt ugye vágod, hogy azért sír minden artista a wn8 korrekcióért" én nem sírok miatta csak elmagyaráztam neked hogy azért annyi a recent WN8-am amennyi de te még leragadtál ezen. Konkrétan én leszarom az egész WN8 dolgot de azt nem bírom mikor tudatlan idióták szólnak be low WN8al és ő biztos nem az arti miatt rendelkezik olyan értékkel

Jó akkor dugd te is a homokba a fejed mint a többi inkompetens és rinyálj ha telibevágnak én majd iszom a könnyeidet. Have a nice day.

#325344 bárcsak eladtam volna jobban jártam volna mint egy rakat inkompenesel társalogni
  • WR104
    En legalabb nem vettem hanem az accom
  • Maala
    Amikor artyval van, mert akkor van egy arty a másik oldalon is, ami már mellémlőve is elbaszhatja a csatámat. Ez nem kérdés.

Nem fogod fel? Retardáltak tömkelege van a játékban minden csatában, minden csapatban. Egy 400 effys E100 az ellennél kisebb kárt okoz nekem, mint egy 400 effis arty. Mit nem lehet ezen felfogni? Az E100-nak oda kell jönnie hozzám, be kell a goldot töltenie. Az artynak 2 cibálás közben mellém kell suhintania, miközben fedezékben vagyok. Ehhez skill kell a lövéséhez, mint neked. Semennyi. Az egészet az RNG dönti el, hogy mellém lő, vagy bele a fedezékembe, hogy mennyi modult sárgáz ki. Ezt nem lehet irányítani, bármennyire is próbálod bizonyítgatni te is, meg aru is. Pusztán vakszerencse onnantól, hogy megnyomod a gombot. És ismétlem, nem AP-ről van szó, hogy ha talál, csak akkor sebez.

---

Azt ugye vágod, hogy azért sír minden artista a wn8 korrekcióért, mert nem bírják elfogadni, hogy csökkent az átlagsebzésük a nerf miatt. Ne játsz artyval, és magas marad a wn8-ad. Játsz mással. :) Ahogy olvastad a linkelt topikodban, pre-farm. Amikor egy később nerfelt tankot húzol, hogy nerf után, mikor a wn8 kritériumok csökkennek vele, neked jobbak legyenek a statjaid. :D

Na mind1, én jöttem eddig statisztikákkal, te meg szavakkal, amiket semmivel sem támasztottál alá. Magamat nem fogom ismételni, te meg nem hinném, hogy tudnál bármi tartalmasat is mondani a süket "az artyhoz skill kell" dumán kívül. Ami üres fecsegés, mivel semmi sincs, ami alátámasztja, ellenben az ellenkezőjét. Részemről lezárva, ignore.
  • FosTalicskaa
    A remény hal meg utoljára...

Yossarian: azért született a hozzászólásom második fele. Tiztában vagyok vele sajnos egy WoT koppintás van születőben.
  • xotyi
    A T71 mekkora egy troll jármű az eszméletlen,minden percét feledteti az M7 és T21 szörnyűségeknek:D
  • DantesHUN
    Engem se zavar hogy WoT klón. Meg igen szép lesz a grafika, lesznek benne kerekes járművek is, meg hogy modern tankok. Bár annyira a modern korszak nem köt le, de azért kíváncsi leszek .
  • yossarianHUN
    Ahogy a videókat elnéztem, igencsak WoT-szerű lesz. Ez nekem pont jó, így legalább kézre fog állni. Nagy, állaejtős reformokat nem hiszem hogy fel fog tudni vonultatni, de nem is várom. Nekem elég egy dögös Altay, na meg hogy kicsit gyengébbre legyenek megcsinálva az artyk a WoT-osoknál:) Na meg megnézhetjük, hogy fog muzsikálni a CryEngine a jó öreg, vén vas alatt.
  • aru
    Tegnap volt egy olyan csatám ahol két UN1CA játékos az első 3 percben végigi pofázott a másik csapatban lévő haverjukkal. Majd végigkempelték topként a játékot amit így is minimális sebzéssel zártak... Csata végén ez a két UN1CA ráírt a még életben lévő ellenséges haverra, hogy ugyan lője már ki a csapatában lévő artyt (aki mellette foglalt) és lépjen ki a csatából, hogy ők nyerjenek. Meg is tette, de szerencsére pont befoglalt a tankja mielőtt kiszedte volna az ellenfélnél megmaradt egyetlen artyja.
    Vicces volt ezt így nézni és szomorú, hogy a WG nem foglalkozik replayel... jelentsd azt jólvan úgysem bannoljuk!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 18:34:34
  • DantesHUN
    Persze. Csak ez a hibbant hozzáállás. Meg mintha tilos lenne ,hogy valaki két, vagy akár három tankos MMO-val is játszon. Nem tudom, nem tiltja senki ,hogy a WT-vel és a WoT-al is játsszon valaki. Nem értem, miért kell pártokra szakadni ebben is. A messiás várás, majd az azt követő sírás és hiszi meg hát..kimondottan röhejes.

Ám az Armored-el meg ügye az a helyzet, hogy hát WoT-szerű játék ami engem nem zavar...de hányszor is hallottuk azt is , miaz hogy Hp? Ilyen nincs mert valóságban blablabla...szar fos blablabla...szóval sokan már eleve utálni fogják, sokan meg messiásként fogják várni, és persze utóbbiak ismét csalódni fognak, mert legyen akármilyen: akkor is csak egy játék.
  • Ry0K3N
    És ez miért baj? Az összes tanknak ilyennek kéne lennie. Melyik fájóbb amikor a paradicsom beül az E100-ba top tierként 400 effivel csapattárasdként vagy mikor artival van?
    A WN8 at meg mondtam hogy hagyd már mert még a nerf előttihez viszonyít, ott meg az M12-vel több volt az átlagsebzésem mint most a tier 8-al.

#325306 Jujj megszólalt a smurfaccountos
    Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.09.01. 18:30:04
  • yossarianHUN
    Nem tudom, engem igazából ez az egész "én apukám az erősebb" mizéria hidegen hagy. A WT nem jött be, az AW-vel biztos hogy fogok játszani, nem WoT-pótlékként, hanem mert modern tankokkal is érdekel a téma.
  • xotyi
    Úgyis régen volt már rage a kék statosok miért használnak CSAK gold ammot témában..:D T34 és 2 RhM és egy JgdPanther II mindegyike golddal úgy hugyozta ketté a Tiger II-t hogy öröm volt nézni pedig messze van az a tank az átlőhetetlen kategóriától és az sem éri hogy CW konfigon maradt a tank, az oké hogy előbb-utóbb úgyis én húzom a rövidebbet, de legalább egy minimális esélyem legyen már pattintani és esetleg sebzést bevinni mert ez így messze van a fun kategóriától.. rage off (ez is csak azért mert egyből a mai második csatát ezzel kezdeni kicsit lelombozó:D)
  • DantesHUN
    Mi lesz, ha a harmadik tankos MMO se válik be, és az Armored Warfare se lesz elég jó és a WoT-ot se teszi tönkre? Akkor majd várunk egy negyedik riválisra ami majd jó lesz? Utána az ötödikre, hatodikra, stb.
  • AlucardHuN
    Akkor még van remény... tesco tiger. Mennyi idő alatt töltesz?
  • yossarianHUN
    AW-ben is lesz arty, ugyanolyan alapokon, mint WoT-ban
  • ratgab
    Bujkálós tank kb. mint a panther. De lehet vele osztani a sebzést keményen. Eleinte nagyon utáltam, de most már összehaverkodtunk és sűrűn lövök vele top gun-t is.

Az MM-je nagyon baráti már fullosan. Többször vagyok top tank benne, mint bármely más géppel.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.01. 18:06:34
  • AlucardHuN
    Most hogy kifejesztettem az amx M45-öt kezdek félni hogy nagyobb bajban leszek vele mint az arl-el. Kb ilyen részeg félszemű sniper feelingem lesz amiben kb semmi kiemelkedő sincs a penen kívül...

Gondolom valami ilyesmire kell számítanom mi?
  • yossarianHUN
    Javítanék, neki az utcsó 1k csatában 1800 a wn8-a, nekem 2200 (mert igen, nekem ugatott be burkoltan a kollega:). Nem szeretem az e-pénisz lóbálást, de ha ez kell, akkor ez kell. Szóval akkor drága Ryoken, ki a noob? Akár vetted az accod, akár nem, nincs mire felvágnod. Én is csak a funért játszom, fogalmilag nem is nagyon tudom, mi másért lehet játszani.
  • Maala
    Jó tankos MMO már most is van, csak a csomagolás szar. :D
  • FosTalicskaa
    Jah, régebben sokat nyomattátok. Egyébként most mi van abban hogy egyesek még nem adták fel a reményt abban, hogy lesz egy jó tankos mmo? Annak ellenére is drukkolok nekik, hogy a trailerjeikből rengeteg riasztó jelzést látok arra, hogy ugyanaz a szarkupac kerekedik ki abból is mint ami a WoT csak más csomagolásban....
  • Maala
    Ismerős a szöveg..

"Már csak <X idő> az <új tankos játék> megjelenéséig és ez a World of <sértés> meg elmehet a búsba."

Valami ilyesmi a séma, nem? :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 17:41:48
  • FosTalicskaa
    Minden artira megy a rinya... de ugy látszik az agyhalott gyökerek jobb fizetési hajlandósággal bírnak mint azok akik nem artiznak... nem baj, már csak fél év az armored warfare ez a World of Retard Arties meg elmehet a búsba...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 17:35:55
  • Maala
    Randomban kevés van belőlük, aki meg CW-re jár, az nem rinyál általában. Szerintem.
  • Solten
    Erdekes hogy a brit artik miatt nem megy a rinya, pedig a legmagasabb a lovedekuk roppalyaja. Ergo a megszokott arnyekhelyekre is lazan belonek.
  • Maala
    Miért, van olyan férfi, akinek hasonló sztori hallgatása közben nem fut át az arcán egy torz grimasz? :D
  • Maala
    Hmm, hónap végén E-25 akció (US + Germ 2-5 50%-al, 6-7 meg 30%-al). Addig meg csak TOG lesz leárazva. :(

Na, akkor:

Purchased: 'Type 64' successfully purchased. Spent : 3 500
  • csagataj
    Erről az a beszólás jut eszembe, hogy úgy tökön rúglak, hogy az is megfekszik, akinek elmeséled!
  • Mr.Kitten
    Nem csak hogy egy lövéssel kiszedi a tankod de amikor kilépsz a garázsba most már legalább 2 tank lángolni fog mellette :)
  • Master91
    nem volt vele dolgom, T92 a mumusom.

többi arty annyit nem csapkod belém,olyan sokszor mint a T92, meg a 9-es öcsikéje
  • csagataj
    Még nem találkoztál Konkveror Gecivel? :)
  • DantesHUN
    Ilyen egy hülye buzi szar csatát. Ez mindennél rosszabb. Ilyen rakás fost. Sokkal rosszabb mint a vereség. Győztünk, olyan gyorsan, hogy nem láttam még ellenfelet se. Egyetlen lövést nem adtam le. Folyamatosan mentem előre, de olyan gyorsan fogyott az ellenség, hogy még célba venni se tudtam senkit. Hú de élvezetes.
  • foxbat88fx
    xDDDDD
    na majd szedek Neked gyilkos galócát :DDDDD
  • Maala
    "Ha meg egy paradicsom telibever artival és emiatt rinyáltok na akkor nyomjatok uninstallt és keressetek valami más játszani valót."

:D