banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Persze. Csak ez a hibbant hozzáállás. Meg mintha tilos lenne ,hogy valaki két, vagy akár három tankos MMO-val is játszon. Nem tudom, nem tiltja senki ,hogy a WT-vel és a WoT-al is játsszon valaki. Nem értem, miért kell pártokra szakadni ebben is. A messiás várás, majd az azt követő sírás és hiszi meg hát..kimondottan röhejes.

Ám az Armored-el meg ügye az a helyzet, hogy hát WoT-szerű játék ami engem nem zavar...de hányszor is hallottuk azt is , miaz hogy Hp? Ilyen nincs mert valóságban blablabla...szar fos blablabla...szóval sokan már eleve utálni fogják, sokan meg messiásként fogják várni, és persze utóbbiak ismét csalódni fognak, mert legyen akármilyen: akkor is csak egy játék.