A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #325345 Csapattársként. Mi nem érthető ezen?
Érdekes nekem az RNG csak ritkán szólt bele a dologba hogy eltalálom e a célt vagy sem . Ha nem, általában túl távol helyezkedtem. Tudod van az a W nevű gomb is :)
A retardáltakat viszont nem lehet támogatni és sokkal jobban befolyásolja az eredményt mint bármely RNG.
"Azt ugye vágod, hogy azért sír minden artista a wn8 korrekcióért" én nem sírok miatta csak elmagyaráztam neked hogy azért annyi a recent WN8-am amennyi de te még leragadtál ezen. Konkrétan én leszarom az egész WN8 dolgot de azt nem bírom mikor tudatlan idióták szólnak be low WN8al és ő biztos nem az arti miatt rendelkezik olyan értékkel
Jó akkor dugd te is a homokba a fejed mint a többi inkompetens és rinyálj ha telibevágnak én majd iszom a könnyeidet. Have a nice day.
#325344 bárcsak eladtam volna
jobban jártam volna mint egy rakat inkompenesel társalogni