418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Még a végén kiderül, hogy Foxi miatt tett ennyi pillangót meg madarat a játékba a wg.... :D -
foxbat88fx #325714
-
Oddball29 #325713 Az még biztos a terápiája előtt volt. Azóta jobban értékeli a frissen nyírt fű illatát és a szálló pillangókat. -
"a HUNS is végigszidott mindenkit randomban :D" kétszer voltam veled randomban, mind2x ugyanezt csináltad, másodjára már a csata elkezdése után miattad izott a chat -
DantesHUN #325711 Szomorú dolog ez, ilyen buta embereket. -
MrGringo #325710 Jaja én is néztem a dátumot, de csak most akadtam rá -
foxbat88fx #325709 kardió edzés.... futás, bringázás, úszás
de jó a húzódzkodás meg tolódzkodás is....
de persze ezek előtt nem árt egy vérvétel és megnézni a pajzsmirigy működését, az igen csak keresztbe tud tenni a dolgoknak
régen én is nagyon vékony voltam.... 50kg felett talán, aztán kiderült hogy szar a pajzsmirigyem, azóta már elértem a 78kg-ot, persze a húzodzkodás-tolódzkodás kombó sokat segített... 1 hónap alatt 5kg jött fel
Solten: Asentra :P -
Ez a kuldi konnyebb mint gondoltam, foleg ha a MM olyan tundibundi hogy egyeduli 10-eskent csataba dob: link
-
DantesHUN #325707 Régi ügy ez már. -
Foxi, valami fasza antidepresszanst irt fel neked a doki, kuldjel mar belole
-
MrGringo #325705 Hát gondolom ezt már mindenki olvasta!?! 
Ha valaki odáig süllyed mint én és végig olvassa, érdemes a hozzászólásokat is elolvasni már egy úttal alatta! Beszartam azon is!

Bocsi, csak így linkelem...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/366072-igy-csalunk-mi-avagy-jatektechnika-a-szinfalak-moegoett/ -
Malachit #325704 Fox 35 vagyok 102 kiló. Nem érzem magam fogpiszkálónak, de ha tudsz valami fasza fogyási trükköt amitől fogpiszkáló lehetek, kérek oszd meg velem :D ÁÁÁ inkább mégse, mert akkor izomzat is oda lenne, aztán haverok kiröhögnének az edzőterembe :D :D -
Oddball29 #325703 Az a 39k csatás E-100, aki végigkempelte tegnap az egész csatát a bázis előtti szikláknál El-Hallufon, míg mindenki más késharcot vívott az első vonalban, majd tök tehetetlenül nyiffant ki egyedül, nos ő is szerethette a nyugodt ,stresszmentes életet. Közben ki tudja, hányszor hagyta cserben a csapatot. -
lexlutor #325702 elmehet eza hulladek szar matchmaker a picsaba...
-
MrGringo #325701 Jó dolgok?? Pénz...pina...pina...és pénz! A helyes sorrend!
-
Userx2 #325700
-
foxbat88fx #325699 azért nem minden tank jó :D de am ja..... csak ér valamit a pszichiátria ;)
és nem árt átgondolnia az embernek, hogy mi fontos az életében..... mi az amire felhasználja az idejét, mert az óra pörög.... és nem visszafele
nem akarok öreg koromra olyan fiatalkori emlékeket, hogy egész nap ültem a gép előtt és szétcseszett az ideg a sok hülye miatt :D
de ez másra is igaz... más embereket már attól szétbasz az ideg ha leejti a földre a pénzt a boltban, vagy 5 másodperccel tovább kell várni a stop táblánál mert az autós csak 40-el jön 50 helyett :D
nem értem az embereket :) nem látják meg a jó dolgokat az életben -
WR104 #325698 A viselkedes nem testmeret hanem intelligencia fuggo. -
NewHewkas #325697 Hát lehet, bár ismertem sajna olyan nagyképű fogpiszka gyereket a való életben, aki simán odaállt a maga 45 kilós izomtalan testével a kétajtós szekrény elé és beszólt neki (de egyébként mindenkivel cinikusan viselkedett), azt a szülei meg csodálkoztak, mikor az osztálytársai összefogtak ellene és megverték...
(Elvileg, ha jól tudom CS-zett, gondolom ott is nagy volt az arca...) -
Userx2 #325696 Sokat változtál jó irányba. 10 hónapja olvasgatom ezt fórumot eléggé sírósnak tüntél sokáig. Most meg pozitívan vélekedsz mindenről, gyakorlatilag minden tankra azt mondod hogy jó, aminek csöve van. :-)
Megtaláltad a nyugalmad és ez jó. Ha tévednék, akkor bocsi. -
foxbat88fx #325695 ez van, nem lehet velük mit tenni :D
azért megnézném milyen "emberek" lehetnek ezek a való életben :)
lehet kis beszari fogpiszkálók :D -
MrGringo #325694 De foglakozott vele...utána már ketten köpködtek téged sztereóban! 
-
Ja, Epicskill... :DDD O koztudottan idiota, nem fogjak megdorgalni (kb olyasmi a szitu kb mintha egy kerekesszekesbe rugnal bele). Termeszetesen az EFE-t is megjarta, azok a gyokerek meg a hozza hasonlokat gyujtogetik. -
foxbat88fx #325692 engem meg nem is neveltek, még is megtudom különböztetni mi a valóság és mi nem az....
mi fontos annyira az életben, hogy felbasszam rajta az agyam :D na a wot nem az..... -
Visszajelzés nem érkezett tőlük, hogy köszönjük az észrevételt, beszéltünk vele vagy valami, de ettől még történhetett számonkérés (remélem).
Bocs srácok, én még egy kicsit bízom az emberekben. -
Múltkor volt az a Tomi1992, jeleztem a Zwack vezetőjének hogy mi volt...de szerintem nem igen foglalkozott vele... -
Sajnálom, lehet, hogy csak engem neveltek másképpen ... -
Annó a HELPX-be is sok fiatal volt...átlag életkor 14-15...én már öreg voltam ott :D de azok nem anyáztak így...nem is szidtak mást...csak saját maguk közül a HUN_HERO-t
-
foxbat88fx #325687 én már nem hiszek a mesékben :) -
Én még hiszek benne, hogy valamit tesznek ellene.... nem csak magukat, a klánjukat, de az országot is lejáratják. -
foxbat88fx #325685 viccelsz? szerinted foglakoznak vele?!?!?!?
ez a klán ua. mint a HUNS, ua. az emberek... a HUNS is végigszidott mindenkit randomban :D szerinted ha akkor nem érdekelte őket majd most érdekelni fogják? :)
én meg leszarom őket, járassák csak le magukat :D ez van ha a klán átlagéletkora 16 körül mozog.... -
WR104 #325684 Mivel Company Commander nem hiszem, hogy nagyon megdorgalnak erte. Mondjuk 5 napja van a klanban csak. -
Jelezd a vezetőjüknek, majd lerendezik (legalábbis remélem). Ne általánosíts, még akkor sem ha mostanában sok ilyen eset fordult elő. -
foxbat88fx #325682 Epicskill vagy ki a rák :D
komolyan ezeknek megtörik az életük ha elbuknak egy csatát? XDD -
WR104 #325681 Csak nem a tomi1992 gyerek volt mar megint?
-
Oddball29 #325680 Pedig örülhetnél, hogy barátokra leltél. -
AlucardHuN #325679 Akkor ez is olyan dolog mint az M3 Lee/Grant esete, köszi az infót.
A rohadt goldnoob Sp-k meg elmehetnek a francba főleg hogy a gyökér beáll egy bokorba és onnan lövi rolytosra az IS 3-am frontját... Legalább ne az ilyen gyökereknek segítene a WG, ha kétszer lőtt spotolódjon fel... -
Userx2 #325678 Elírtam. Az újdonságok nem medek valóban.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 14:05:13 -
foxbat88fx #325677 a cwakk klán ismét megmutatta az igazi arcát :)
gyerek randomban elkezdett zsidózni meg szidni mindenkit mint a szart :D
grat cwakk, nagyszerű klánotok van :) -
Oddball29 #325676 Jackson a brit név volt, amerikaiknál volt Slugger, Tin Can Opener, Tiger Killer, stb. De leginkább csak "Tídí".