418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Na, garázsom így néz ki:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tier 6:
    Cromwell: 1. skill 34%, periszkóp
    M44 arty: 86% os legénység, tegnap ültek bele....töltés-célzás gyorsító
    Type-58: 83%, nincs semmi felszerelés
    AMX-12t: 1. skill 68%, semmi felszerelés
    Kv-2: 2. skill 49-71%, alap felszerelés

Tier 7:
    Crusader 5.5 arty : 2. skill 86%, töltés, célzás gyorsító
    T71: 3. skill 32%, távcső, periszkóp, ventiláció (521méter ha távcső bekapcsol :3 )
    T29: 2. skill 6-94%, alap felszerelés
    Tiger I: 2. skill 88-97%, alap felszerelés

Tier 8:
    Panther II: 3. skill 85%, rádiósnak van 2. skill 75%. alap felszerelés rajta (töltés gyorsító,venti,stab.)
    Tiger 2: 3. skill 40-80% közt, alap felszerelések
    STA-1: 2. skill 80%, alap felszerelés
    ISU-152: 3. skill 65%, töltés gyorsító, venti, majd lehet kéne rá célzás gyorsító, én eddig periszkóppal használtam

Tier 9:
    Conqueror: 3. skill 51%, alap felszerelés

Tier 10:
    Jpz-E100: 4. skill 64%, töltés gyorsító, ventillátor, majd lehet kéne rá célzás gyorsító, én eddig periszkóppal használtam

meg felel valamire? Jeff úgy hallottam téged kell lefizetni Hoax ügybe
  • Kotomicuki
    Jó, de attól még csinálhatnának belőle egy oneshot-terebbb artit, mint a régi FV 183 volt a TD-k között...
  • Angelus1991ster
    Végképp vicces , hogy a wot klónja a Ground War Tanks megtudta oldani ( többnyire ) a Sturmtigert. wg-től ilyen szintű dolgokat már el se várok. csoda , hogy még tankokat is berak a játékba.
  • FosTalicskaa
    Tier8-tól kezdve megvan a 2k sebzésük. Na az meg elég vicces, hogy sírnak a balansz miatt. Mindenki tudja mennyire érdekli is ez őket...
  • yossarianHUN
    A Sturmtigerről: "The biggest issue is the balance – at one point, developers considered implementing it as an artillery vehicle, but they are afraid of the massive, massive whine. During the tests, the Sturmtiger could oneshot even hightier tanks and developers don’t want “oneshot derp” on high tiers."

GW E-100, T92, and 3 others likes this.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.08. 10:07:21
  • Roger6
    Hát ha egyik oldalon nagy a buli, a másikon nem lehet.
  • JeffDunham
    Ja. Kurv@ nagy buli. Elsőként haltam meg mert a T-62a beállt mögém és nem engedett vissza.

Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.09.08. 09:54:01
  • Master91
    Hmh, érdekel a dolog, mindjárt össze írom mivel tudok jönni milyen tieren és milyen %os legényekkel.

Nem tudom, hogy mikor lenne pl. stronghold?
    Este majdnem mindig nekem bajos (suli, edzés, ilyesmi...)
  • R3nton
    OP a Aufkpanzer. Az igen, hát ezt tőled hallom először, nagyon pro lehetsz akkor...Azért megnézném, mondjuk ha egymás után dobná így vele a pályákat: Himmel, Ruinberg, Ensk, Khrakov. Ja és szórná a jó kis MM-et is melléje only T9-T10. Na hogy akkor mennyire lenne ez a véleményed.

Egyrészt baromi pályafüggő, másrészt nagyon skilles cucc a light, ja igen és legénység függő is. Egy heavyvel simán elporoszkálok 75%os legénységgel is. Na ha lightod van és nincs 6. érzék annyi volt...Hát sztem meg kurva nehéz jól játszani velük. Egyedül a 13-90et érzem most a játékban erősnek, de azt se OP-nak.
  • Roger6
    Höhö, indul a buli! Nem is emlékszem, hogy mikor nyertünk utoljára 15:0-ra. :)

• kingofn00b
    Mondom magamnak, megnézem a nagy arty nerf eredményét, mégis mennyire gyengítették le a cuccot. Korábban megvolt GW tigerig a német ág, de eladtam. Most vettem francia artit, és mentem vele pár kört.
    Eredmény: Top Gun, Master tanker 2 Reaper...

Hát, még egy ilyen nerf, és Malinovkáról lövik ki azt, aki Lakewillen campel...
  • Rivanka
    Igen, a Hoax-ban szeretnénk páran strongholdozni, 4-en vagyunk eddig akik tagok.. Amúgy tier 6-al én sem állok egyenlőre vmi jól legénység szintjén, kv1s, hellcat, aztán a többibe még 100-as legénység se van mindenhol:) Szóval arra majd rá kell gyúrni, ha komolyabban játszanánk.

Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.08. 07:01:44
  • tboy72
    Ha estleg valakit érdekelne!
  • Maala
    Lol, napi 6%-ot haladok felfelé 7-es light pantherrel a kövi szint felé avg dmg-ben. :D

Szerintem írtó OP-k ezek a light cuccok már most is. A küldetés meg könnyű, nekem a medium a nehezebb most már. :D (A 25 killel szívok 4 napja, rofl. :D)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.08. 02:50:37
  • stork13
    Hát, már csak annak a minimum hét embernek kellene összejönni, játszani és kitartani. :P
  • yossarianHUN
    Én dettó. Bár csak egy Type 58-am van T6-ban, az is fos legénységgel.
  • Master91
    na, ha ott strongoztok akkor mennék én is
  • stork13
    A HOAX-ba szeretne összerántani egy strongholdozó csapatot. Szerintem. :)
  • Master91
    Milyen klánt ajánlanál ?
  • Oddball29
    Sajnos tegnap vége szakadt egy 25 győzelmes CW győzelmi-sorozatnak FC-ként, viszont az utolsó személyes trófeáim közé felkerült egy OMNI jelvény is. Összes csata Európában vagy event mappon.
  • Rivanka
    Ha valaki szeretne Strongholdozni, csak nincs megfelelő klánja, az keressen meg.
  • Solten
    Na varj, a gepezet se mindegy:

• Angelus1991ster
    Elvégre azért vannak artys medálok, mint a Pascucci.
  • mezpet
    Meddig fog tartani a teszt szerver?
  • GabeE3e
    Fadin medál , utolsó lövéssel hoztam le, jó kör volt.

Replay:
    Replay
    Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.09.07. 20:45:56
  • ChristianID
    Imádnivaló ez az arty invázió (tegnap esti kép):

Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2014.09.07. 20:33:33
  • Mnemomic
    nekem ez a kedvenc

• Plata
    A hatodik eszement jóó.
  • OnkleTonto
    A 3. Epic :D:D:D
  • foxbat88fx
    egy kis "ellenszer" a sok hülye csata után/előtt :)
    van pár priceless benne :D

BÓNUSZ:
  • Malarki
    Nekem 21,6 GB. azmiafasz o.O
  • mittomén1
    teszt szerver mennyi helyet foglal? telepítés után ha valaki még nem törölte az update mappa tartalmát az legyen szíves írja már be hogy azzal eggyütt mennyi.mert amit letölt 7,5gb-ot az telepítésnél sokal több lesz én meg nem akarom feleslegesen elkezdeni tölteni meg feltenni. 12,5gb szabad helyem van most
  • foxbat88fx
    inaktivitás miatt nem blokkolnak accountot....
    a következőkért blokkolhatják: "rossz" nicknév, teamkill, arany árulása, más játék reklámozása, rasszizmus, tiltott személyek istenítése, account árulása, vásárolt account, Serb anyjának a végzettségének a megkérdőjelezése....

kb. ezek miatt :)
    de valóban jó lenne látni mit ír ki......
  • GabeE3e
    Csinálj egy képet bejelentkezésnél ,amikor kiírja pls.
  • sikora
    Ezt írja egész pontosan: Your account has been blocked. Ezt kellene feloldanom.
  • yossarianHUN
    Itt pötyögsz nekik egy levelet angolul.
  • lexlutor
    su-85i-rol mi a velemeny?
  • yossarianHUN
    Ha szar a neted, akkor nem lesz 80 pinged, hanem mondjuk 120-150, de ez már meglátszik (laggol). Ha 80 (vagy kevesebb) van, akkor jó a neted, és akkor nem fog késni, milliszekundumokat se. Az FPS miatti késés meg olyan minimális lehet, hogy az agyad szinte fel se fogja, és ehhez nagyon rossz (25 alatti) FPS kell. 30 felett már fel se dolgozza az agyad a különbséget.

Ez meg, amit bemásoltál, szokásos WG-s ködösítés (lásd a NOTE részt). Gondolom te is nem egyszer láttál olyat, hogy egy tank fedezékben eltűnik, majd kijön, beléd lő, és csak akkor spottolódik fel, mikor már visszaért a fedezék mögé. Ez azért fényévekkel nagyobb mérvű késés, mint amit FPS-ek, meg milliszekundumos késések okozhatnak.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.07. 19:11:26
  • lexlutor
    mivel nincs atjaras a ket platform kozott, en erosen ketlem h sikerulne atrakatni.
  • Lichtmaschin
    Sziasztok, lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni:
    Böngészgettem ma és találtam Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tankot...ahogy olvasgattam, csak annyi hogy előfizetsz xbox goldra.
    Gondoltam én... xbox úgy is porosodik mostanában, wot letölt feltesz, Viszont nem tudtam sehol beadni neki a meglévő accountom, mind1 nyomtam egy továbbot...., nem enged be, persze itt még nem fizettem elő a goldra.
    kitallózom és 0 Ft-ért volt lehetőségem 1 hónapos goldra. Előfizetek, wot indít. Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tank a garázsban.
    Zsír...csak az a gáz, hogy nekem a normál accountomra kellene ez a tank nem az xboxosra...
    Kicsit olvasgattam, de semmi jót nem találtam. Szerintetek át lehet rakatni valahogy ezt a tankot a normál accountomra?